Mastodon

Tartalomszolgáltatásunk átmenetileg szünetel

A következő napokat Montenegróban töltjük, mert ha a Kispest után nem lehet utazni, akkor még mindig ott van a válogatott. Laptopot ezúttal sem viszünk, mobilról/tabletról pedig tuti nem fogunk posztolni, ráadásul nem tudunk semmi olyan fontos dolgot elképzelni, ami ne érne rá 21-éig.

Cserébe az elmúlt évek hagyományaihoz (Macedónia, Olaszország) hasonlóan ezúttal is meghirdetjük az olvasói kezdeményezésből kinőtt

legyünk a vendégetek egy sörre🍺

tematikájú akciónkat.

Sörözgetés a macedóniai túra részeként az Ohridi tó partján, Lagadinban

A dolog lényege, hogy a tengerparton, lehetőleg naplemente környékén kirendelünk annyi sört, amennyire meghívtok minket, és azt megisszuk az egészségetekre. A június 14. és 20. között érkezett összes támogatást becsszó erre fogjuk fordítani.

Támogatási csatornáink, amin keresztül meghívhatsz minket egy jó Niksickóra (a megjegyzésbe írjátok azért oda, hogy sörre, mert különben még véletlenül fenntartásra költenénk):

Előre is köszi a söröket!


[kérdés] praktikus mobilnet

Apropos, mivel az EU-n kívül tervezünk barangolni, ilyen nyaralós-roamingolós eSIMmel van valakinek tapasztalata? Iphone 13 mini, van benne eSIMre lehetőség, és gondolom nem jönne rosszul egy gigácska az útra, ha mondjuk bármit keresni kellene, vagy a szállásadókkal beszélni Whatsappon.

Tisztán Montenegróra valószínűleg lesz megoldásunk: egy használaton kívüli mobilról szórjuk a filléres prepaid turistanetet, azonban jobb biztosra menni, és valami egész útra alkalmas tartalékot is bezsákolni.


címlapkép: kilátás a szállásunkról a 2013-as montenegrói túrán. fotó: én lőttem mobillal (nagyon szerettem azt a lumia 800-ast. végigfotózta nekem a balkánt albániától macedóniáig. sajnos fogalmam sincs, hogy hova kallódott el itthon, pedig szívesen magammal vinném most is.)


Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||