Napikispest 2018.08.27.

 • 2,2 pont átlagban // ennyit gyűjtött Supka az elmúlt tíz meccsen. Brutális. A Hemingway-érában ennél magasabb érték csak a legritkább esetekben fordult elő:
  • 2,6 // EvdM-mel a tavalyi 5. és 6. fordulók után, aminek az alapja ugye az előző szezon végének győzelmi sorozata, amit
  • 2,4-es // átlaggal adott át Rossi.
  • 2,3 // egészen a 2012/13-as bajnokság 29. fordulójáig kell visszamenni, hogy újra hasonlóan magas átlagot találjunk. Természetesen Rossi.
  • 2,5 // és, hogy Supka se maradjon le, a 2007/08-as szezonban a 10. fordulóra tolt egy laza kettő és felet – a háromból.
 • egyébként Supka harmadik eljövetele // eddig 20 meccsnél tart: 10 győzelem, 4 döntetlen, 6 vereség (ebből 3 a Videoton), 31-28-as gólkülönbség, és az összes pont 56,7%-át gyűjtöttük be.
  • összevetésképp //  EvdM a neki jutott 19 meccs alatt, egy vélhetően erősebb kerettel, lendületből érkezve is csak 49,1%-ot hozott össze.
 • Danilo tizije és sárgája @ M4 Sport // kicsit sokat rugóztak rajta, nagyon nem akarták elengedni. Képernyőképek a hajtás után.

“Napikispest 2018.08.27.” bejegyzéshez 136 hozzászólás

 1. Azert rugoznak Danilon, mert nincs politikai kötödesünk, es nem szol le nekik senki, hogy ezt nem kene sracok. A vidin sosem fognak ennyit rugozni, lasd elözö meccsünk, ott mar nagyvonaluan csak sima veresegkent jellemzik, es elfelejtik, a kiallitast ami olyan simava tette. Minden csoda harom napig tart….nalunk meccsenkent összegyüjthetsz kb 1-2 sportszerütlenebb megmozdulast, Vidinel 5-6-ot de a kiegyensulyozott media kihozza, hogy a Honved es Danilo sportszerütlenm mig a fideszoton a sportszerüseg mintakepe…

  1. Dehogynem! Ne nem a Viniciuson, hanem a Husztin! Kiállítás volt-e vagy sem (~mennyire belenyúlt a meccsbe az olasz…) Ha az piros volt, a Danipaci miért csak sárga… “érdekes” módon azt nem kérdezik, mutogatják, hogy pl. a Ludogorec elleni 2-3 alattomos rugdosása/taposása tényle, és miért nem ért kiállítást a molaranykártyás osztrák sporinál…?!

 2. Ezekből inkább érdemes megítélni Supka működését, mint az egyébként valóban lapos nyilatkozataiból. Az edzői nyilatkozatok ugyanis szinte kivétel nélkül laposak. Amelyek nem ilyenek – mint pl. Horváth Feri nyilatkozatai – azoktól a falnak lehet menni, mert ordít róluk, hogy a nyilatkozó mindenáron demonstrálni akarja, milyen jó fej is ő. Akkor inkább a semmitmondás, no meg szerénység… :)

  1. Bizony. Amelyik edző jófejű, annak- nyilatkozat közben- nincs szüksége arra, hogy jó fej legyen! :)

  2. Én kedvelem Horváth Feri nyilatkozatait, mert nyíltan szembe megy azzal amit ma a magyar labdarúgás képvisel! Nem állóvíz a pali!

 3. És tegyük hozzá, Supi ezer szállal kötődik a Honvédhoz. A Honvédban nevelkedett együtt pl Dömével, de Supi sose köpködte volna le szeretett klubját, már harmadszor tért vissza edzőként, ahogy mondta tavaly ősszel, a Honvéd hívta, és nála ez mindent felülír. Honvéd szurkoló.
  Számomra is vannak néha érthetetlen döntései, de úgy látom az 5 évvel ezelőtti érájához képest, h fejlődött, nem is keveset. Nyilván összerúgta anno a port pár szurkolóval, de kettőn áll a vásár ebben az esetben is.

  1. Az inkább az első éra volt, nem a 2011-12-es. A másodikban még skandálták is a nevét az Üllőin – igaz abban több volt a Dömének szánt fricska mint a Supka irányú riszpekt. A második era tok rendben volt – a tüske sokakban az első miatt van (Dolcetti helyére érkezés Vincze Gábor ügy , szurkolokkal osszeveszés Ausztriában). Nálam már 2011-ben bőven jóvá tett minden vélt és valós hibát

   1. Maradjunk a véltnél..;)

    2007ben kupàt nyert, tavaszi bajnokok lettünk és õszi màsodikok. A többi csak maszatolàs, sem Vince Gàborhoz, sem Dolcetti elküldèsèhez nincs köze.

    Ahogy a bundàhoz sincs..

 4. “… a számok nem hazudnak!” – Tarja magát a lőzung, avagy a közhely, de milyen igaz! 😏 Nagy riszpekt Suppinyóóónak, mert a nehezebb körülmények dacára amit a Csapattal tesz, az minimum megsüvegelendő Teljesítmény! Én már az első hetektől kezdve végig bíztam benne, tudtam, hogy idő kell neki, lám-lám érik a gyümölcse szépen, fokozatosan. Szerintem az öltözőben is rendeződtek a Srácok, ez jól látható, kivehető mérkőzésről-mérkőzésre, leülepedtek a vélt / valós feszültségek… Ha a Klubvezetés is átlépi saját árnyékát, akkor amolyan “surranópályás” meglepetés is benne lehet az idei szezonban!!! CS.A.K. Így tovább, gyerünk Drága Kispest!!! 😈😎😁

 5. Én is úgy érzem, hogy a mostani visszatérése sokkal érettebb, mint az eddigiek voltak. Briliáns megoldásai vannak (Holender előre tolása, Boti csatárként behozatala), jól cserél, az eredményeket kellő szerénységgel tálalja. Szerencsére nem az az edző, aki csak profin összevásárolt kerettel tud dolgozni, hanem képes szükség megoldásra. Természetesen Rossi magaslatokban még nincsen, de a folytatás is ilyen erős lesz, akkor minden esélye meglesz, hogy a szurkolók szemében elismertebb legyen. :)

  1. Szerettem Rossit is, igaz fekete pont, hogy “eltanàcsolta” tölünk Lanzàt a Fradihoz.
   Rossi Nagy edzõtehetsèg, de Supka is az, bàrmi is lesz a szezonban. Rossinak azèrt szerencsèje is volt, a mostaninàl sokkal gyengèbb Videotonnal- Fradival küzdött meg. Èn a 3-4. Helyet màr nagy sikernek tartanàm.

   1. Fradinál kérdés, hogy Rebrov milyen irányba viszi a csapatot. A Vidinél pedig kérdés, hogy a nemzetközi szereplés mennyire nyomja rá a bélyegét a bajnoki szereplésre. Az Újpest mindig tud meglepetést okozni, az MTK már hatalmas lendületben van. Úgy gondolom nekünk ez a 4 csapat szereplése fogja meghatározni a végső helyezésünk. Én egy 3-4 hely + MK-val teljesen elégedett lennék. :)

    1. Vàrjunk még, Felcsùt tavaly is feltàmadt, ha kirùgjàk idõben Benczèst, idèn is fel fog. Jàtèkoskeretük erõs. Kisvàrda màr nem a legrosszabb csapat, sõt.. Nàluk jàtszik 1-2 olyan jàtèkos, aki mèg a Vidibe sem. Meccsrõl-meccsre èpülnek fel fizikàlisan.
     Èn MTK meccs utànig kivàrok.
     Hogy most idegenben, az UTE ellen milyen teljesítmènyt rakunk le, sokat fog mutatni.

    2. Vidi szerintem nem lesz bajnok idén, még vesznek 2,3 jugoszláv focistat, akik szépen elcsalják a bajnokságot. Vicc, hogy már szinte senki nem emlékszik, mit csaltak magyar kupameccsen, meg a partizán ellen tavaly..

   2. Képtelen vagy kinézni Lanzából, van olyan nagyfiú, hogy maga döntsön a sorsáról? Vagy Rossi lett nálad maga a sátán, mert mást mondott a távozása okairól, mint a tulajdonos? :)

   3. És az kiderült, hogy Rossi miért a Fradit ajánlotta Lanzának, ahelyett, hogy a Honvédba maradását erősítette volna?

    1. Mièrt? Nagyobb pènz, nagyobb klub, nagyobb közönsèg ès nagyobb esèlyek nemzetközi porondon. Sztem Rossi maga is ment volna, ha onnan kap ajànlatot.

 6. Most már tènyleg a neheze következik.. Debrecen szèljàtèka olykor gondot okozott, làssuk, h a mèg gyorsabb UTE mit csinàl Zsòtèrral, Novothnyval, stb.
  Tavasszal Supka csùnyàn verte taktikailG Vignjevicset a 0-0 ellenère,kívàncsi leszek, most mit süt ki..
  Következō két meccsen elvileg màr az egy pont is siker lenne a papírforma alapjàn.

 7. A Kispest nem CSAK mellékvágányra került játékosoknak, hanem tehetséges- elfeledett, vagy névtelen-edzőknek is remek lehetőség a kitörésre. Supka esete is bizonyítja.

  1. 1. Szerintem inkább a bírót kellett volna megkérdezni, hogy miért adta meg, nem Danilot csesztetni ezzel.
   2. Várom már, hogy Juhászt is behívják egy-egy szabálytalanságát kielemezni.
   3. Hajdu B. elmehet a picsába, mert csak kötözködős kérdést sikerült feltennie…
   4. Danilo nagyon összeszedetten korrektül nyilatkozott. :)
   5. A müsorvezető igazán leszedhetnél azt a 2Turulos jelvényt, mert szerintem simán sérti a reklám törvényt. :)

 8. MTKval megint Felcsúton játszunk majd?
  most pont jól jönne ki, hogy az ő stadionjukban játszunk, nem lenne idegen az idegen

 9. Danilo In-Stat indexe 349. Idén eddig a legmagasabb az NB1-ben. Erről miért nem beszéltek a góóólban?
  Egyébként Vadi és Nagy Geri is volt már a forduló legjobbja(3-4 forduló).

  1. Minek beszéljenek erről a Góóólban, ha még néhány selejtezett agyú Kispest-szurkoló is szídja Danilot a facebookon?

 10. Danilo – nagy meccset tolt a Debrecen ellen, mezőnyben a visszatérése óta most volt a leghasznosabb a gólok mellett. Ettől függetlenül mindkét szitunál ki lehett volna jogosan állítani.. Ettől még jól nyomta és remélem az önbizalma ismét épülget. A normál helyzetkihasználásban viszont hatalmasat kellene javulnia, mert miniumum 3 helyzet kell átlagosan egy góljához, ami a Fradi-Videoton-MTK hármas ellen nem lesz elég. Remélem Supka az említett hármason kívül a többi csapat ellen hosszú távon továbbra is használja majd a két csatáros játékot, ahol az egyik játékos mindig félpályáig visszavédekezik aktívan.
  A kiállítás kapcsán meg nem értem miért a Huszit esethez hasonlítják Danilo esetét, hiszen az szinte a másolata volt a bolgár játékos kiállításának, amire szinte a teljes magyar sportsajtó azt mondja, hogy a bíró kompenzált, max sárgát kellett volna adjon. (Személyes véleményem szerint mindkét piros jogos volt.)
  Supka – Számomra nagy kérdés, hogy tanulunk-e a tavalyi évből. Látszik, hogy BL- EL selejtezők miatt a csapat fizikálisan, “meccs a lábakban” szempontból a többi csapat előtt jár és ez kitart az első 5-6 fordulóra, így nagy kérdés, hogy mit kell idén másképp csinálni, hogy ne jöjjön a tavalyi gödör. Kár, hogy a Fradival nem a hétvégén játszunk, de talán a 15-e sem túl késő, hiszen az új edző új felfogást, új taktikát hoz, amire nem lehet azonnal átállni, előjönnek a régi beidegződések, amik hibákat hozhatnak. Remélhetőleg ilyeneket látunk majd szűk 3 hét múlva. A válogatott szünetben N’gog-ot lehet a csapathoz szoktatni, így a Fradi ellen már jobban érezve a társakat állhatna be akár 30-35 percre is.
  Geri – nagyon-nagyon-nagyon gratulálok!!
  Lanza – Annyira örülnék, ha normálisan viszonyulnánk hozzá a Fradi meccsen. Már előre látom, hogy fütyülés, árulózás lesz. Én nem tudok azon túllépni, hogy nélküle az elmúlt időszakban nem lett volna annyira jó érzés Honvéd szurkolónak lenni, nem lettek volna azok a megmozdulások egy-egy Honvéd játékostól, amiért önmagában megéri kimenni a meccsre, nem lett volna bronz és arany.. Szóval ha rúg nekünk 5 gólt a 3 idei meccsen, engem az sem zavarna, de természetesen remélem a csapat ezt nem engedi :)

  1. Nem kell Lanzával foglalkozni, rá kell rakni egész meccsre Gerit szoros emberfogásra, labdához sem fog tudni érni mellette. :)

  2. Danilo nagy kedvencem, rengeteget vitáztam róla (is) z 1909.hun is és itt is RW-èkkel miatta kezdetben, amikor mindenki szídta. Ki ne emlékezne, amikor talàn a Halinak 0-0 nàl 5 mèterrõl ollòzni pròbàlt feleslegesen, ahelyett, hogy simàn belõtte volna?:)
   Viszont nagyon finom bokàja van, nagyon atletikus és amit akkor is látni lehetett:Sokkal több helyzetünk van, amikor õ is a pályán van. Kihagy sokat, de többször kerül helyzetbe, mint màsok.
   Nem sok csatárra cserèlnèm el még most sem az nb1bõl.

   1. Néha olyan erőtlenül rúgja meg belsővel azt a labdát, amikor egy az egyben van a kapussal szemben, hogy az valami hihetetlen .

    1. Ha nem lennének ezek a hibái, nem itt jàtszana. Örüljünk, hogy itt van.

 11. Nem akarom tùltolni utsó szabi napomon, de sokkolt a hír:
  Csapò Ùr írta, h Cipf nem írta alà a szerzõdèsèt a klubbal. Ezèrt tünt el.
  Ez felfoghatatlan vesztesèg a klubnak, legkiemelkedõbb tehetsègünk fordít hàtat a klubnak.
  Le vagyok döbbenve…
  Óriàsi presztízsveszteség ès most mutatkozik meg, Lanzafame milyen pèldàt hagyott hàtra a fiataloknak.
  Remélem, történik vmi csoda..

  1. Aki így áll hozzá, nem biztos, hogy szükség van rá. Ha akkora spíler lenne, már nem lenne itt. Ha folyamatosan fejlődni akarna, maradna egy darabig.

    1. Vagy valamelyik ner-brigád zöngte (ződ/piros-kék/sárga) körbe, hogy mielőtt aláírna, megteszik ők is az ajánlatukat… :(

  2. Az sajnálatos, ha ezért tünt el. Ő még igazából nem bizonyított, CSAK megmutatta magát. Ha nem akar a Kispestben játszani, akkor Isten vele! A közelmúltban volt, akinek- a karrier szempontjából- nem jött be ez a húzás.

  3. azért nem Ő az első…
   majd elválik, hogy mi lesz a gyerekből, de ezeknél az eseteknél sosem tudjuk meg, hogy a szülők tolták túl vagy szabóbá’.
   kár érte.

   1. Egy jófej törzsszurkoló
    Azt is írja, hogy még megy a harc..

  4. Lanzafame nem példát akart adni a fiataloknak, hanem jobb jövedelemhez jutni, ami teljesen normális emberi törekvés. Ha elmennek a fiatalok is, annak is hasonló magyarázata van.

   1. Attól még nem kellett volna pont a zöldekhez menni. Máshol is megkapta volna azt a pénzt. De ő annyira szereti Magyarországot…..

   2. Ment innen már el sok fiatal a jobb jövedelem miatt. Melyik futott be nagy karriert ? Aki maradt Holender , Nagy Geri, szerintem még mindig jobban járt.

     1. Jelena, Daru, Prosser… csak akik hirtelen eszembe jutottak.
      Hol vannak???
      Prosser talán., de a másik kettő???
      és hosszú a sor!

      1. Daru itt van nálunk nyíregyen. Semmi extra nincs benne csak szenved el se hiszik róla hogy honvéd nevelés pedig rossi keze alatt állitólag jó volt.

   1. Ez vajon egy olyan konkrét videó, ami alapján – játékosmegfigyelő híján – kiválogatjuk az embereket? :D

   2. Kő-papír-ollózós pacsit már kiválóan tud adni. :) Milyen poszton játszik? Vajon tényleg leigazolták?

     1. Vajon a BHO-n mikor jelentik be? Mindenesetre furcsa, hogy Bambát még ki se próbálták, de már a srácot leigazolták. Ráadásul Uzomát kéne pótolni, akkor miért középpályára érkezik? Na mindegy….Supka biztos jobban tudja :)

      1. Mit jelentsenek be? Lehet, hogy csak én olvastam valamit rosszul, de a transfermarkton csak annyit írnak, hogy próbajátékra érkeztek.

       1. Bármit bejelenthetnek….nem néztem, hogy mit írt a transfermarkt, csak a Kispest logóját láttam a srác adatlapján.

        1. felejtsd el, ezek nem lesznek leigazolva. Valószínűleg valami gesztus lehet a klub részéről. 26 éves, képzetlen csávó, ennél jobbak voltak próbajátékon a nyáron, akiket Supka elküldött.

         1. képzetlenebb/esetlenebb nem lehet, mint Kukac… aki stabil cserénk eddig :)

     2. Ez nem egy szerzõdès, csak egy hatnapos edzési lehetõség.
      Gondolom, a 16 èves sràc van Hemi cèljeresztjèben inkább.

   3. Ez valami Nemzeti Park Liga?! Vakok között… Meglepne, ha még a mennyeiben is így “villogna”… (De nem bánnám! :))

  1. Akkor most valaki, mondjuk Latabár kolléga mondhatna valamit, hogy Cipf tényleg megy- e?!

   1. mi köze az U18-nak a Honvédhoz? Attól még a válogatottban játszhat, hogy a Honvédban nem írta alá a szerződést és eligazol a Felcsúthoz, vagy a Fradihoz. Mert ne legyen senkinek kétsége, hogy ez a két klub körözgetett körülötte. A Fradi a nyár elején már rabolt tőlünk egy tehetséget.

      1. Köszi. Kecskemétiről nem tudtam. Viszont az érdekelne, hogy Cserniket miért veszed ide. Ő sosem játszott nálunk.

        1. Nem is a Kecskemétire írtam, hanem a Csernikről, mert ő nem játszott nálunk!

        1. Maradjunk annyiban, hogy 16-18 éves korban, ha leraknak eléd egy szerződést, amiben miindent egybevéve havi 1 misi szerepel, akkor megrészegülnek néhányan… pedíg max 350, ha nem játszik, ha átkerül a Soriba, még annyi se! De azt a sort nem nézik!
         Ő dolguk…

 12. Minek??
  itt van már Ngog centernek, egy másik típusú támadó kellett volna. Nem értem….

   1. ??
    Holender szélső, Tischler befejező középcsatár ahogy N’Gog is..

     1. bambából kéne védőt faragni, mert úgy tűnik, a középpályán nem fog szóhoz jutni.

       1. Akkor ha Batik büntije letelik, akkor inkább Őt nézzük meg… Bár a Boti-Kambi Skorc elég jó volt. A Skorc helyett a félidőt kaphatna…

    1. Nikolics is, de mégsem N’Gog típus…
     Tischler inkább ez a fut, cselez, előkészít… nem N’gog
     de nem veszünk össze rajta!
     NEM KELL ide
     Inkább Háhn a Paksból! bár érte fizetni kéne!

    2. Juhász Rolika is centerként indult…
     A posztokat ne skatulyázzátok be, Holender sokkal jobb a jelenlegi pozicióban, mint a múltban bárhol máshol! talán balbekkben volt hasonlóan hatékony! mint szélső, szvsz felejtős!

 13. Neee!
  Jön? vagy csak feltűnt…
  A hétvégén még játszott a liláknál.

   1. Teljesen felesleges igazolás, ha már két magas gyerek Danilo-Ngog elől van. Miben tud ő újat adni?
    Csak a valóban tehetséges fiatalok (Májer) nem kapnak majd lehetőséget, mi meg felépítünk megint egy játékost az Újpestnek, mert biztos, h csak kölcsönbe jön.

    1. Ngog egyelőre 20 percet tudott játszani, Danilo meg sérülékeny. A következő szezonról nem is beszélve. Szerintem nem lenne kárunkra ha bővülne a variációs lehetőség.

     1. Bánja a rája, ha ez alatt rúg egy gólt. Egyébbként, bírna ő többet is.

    2. ha úgy nézed h két csatár posztra van 3 erős játékosod még 2-3 fiatal, az azért nem olyan sok…. a gáz, hogy nem jöttek pár héttel korábban… :/

    3. Jó futballistát sosem felesleges igazolni. Olyan csapatba meg mint a miénk, ahol nem hemzsegnek az ilyenek, végképp nem.

     Továbbá egy csapat nem egyenlő a kezdőcsapattal, ráadásul elöl egyelőre Danilo helye biztos, mert már bír 70 percet. NGog pedig a “jövő zenéje”…

     1. A lyuk foltozása ellenére egész szép keret kezd kialakulni. A bejelentés idején rosszabbra számítottam.Lassan álmodhatunk merészebbet, irány a középmezőny! 😊

      1. “Lassan álmodhatunk merészebbet, irány a középmezőny!”
       Már megint az optimista beszél belőled?

       1. Reálisan próbáltam megközelíteni, ahogy Gyula szokta. Így sikerült. 😊

        1. Tényleg reálisan közelítetted, miután ebben a bajnokságban a középmezőny a 3. helyezéssel kezdődik. :)

         1. Csakúgy, mint múlt évben. A középmezőnybeli 3. hely reális idén, de dobogóról azért még ne álmodjunk! 😊

      2. Mivel a tulajdonos “minőségi” igazolásait – hosszú évek tapasztalata alapján – nem lehet komolyan venni, én is rosszabbra számítottam. Mondjuk akkor lennék elégedett, ha sikerülne még egy (valóban) jó középső védőt igazolni Baráth és Skvorc közé.

       1. Igja, Tandia, Benjamin szint lenne a jó (focitudásban, Kamberi hozzállással!)
        Bal szélre meg a várdai Anderson Piko (Ez nem vicc :), kezd már hasonlítani youtube-s videóira…)

   2. Költői a kérdés!
    Vajon mi az oka, hogy mindenhonnan rövid időn belül elküldik???
    MTK, Fujcsút, fujpest…
    Neee!

 14. hemi vlog
  “Ha kedd, akkor Hemi-vlog! A Budapest Honvéd FC tulajdonosa ezúttal a DVSC legyőzéséről és Danilo esetéről is beszél, illetve arról, hogy a kiemelt utánpótlás-bajnokságok mintájára az NB I-ben is bevezetné a rájátszást, s ezzel dőlhetne el a második kieső, vagy feljutó csapat személye.”
  https://www.facebook.com/honvedfc/videos/253206145530637/

  1. Elég szánalmas magyarázkodás volt Danipacival kapcsolatban…

    1. Ezzel arra utaltam, hogy Latabártól ez a legbővebb információ, amit kaphatunk az ügyről. :)

 15. Pár gondolat :

  Tischler : Ha jön, örülnék neki.Ő és Lencse jelenleg az NB1 két legjobb csatára. Aki újraépíti az 1-2 éven belül jó pénzért elpasszolhatja külföldre. Technikás, okos támadó , jóféle terméke a Sándor Csikar Akadémiának. Kallódott évekig, most akkumulálódott, most lehet felfuttatni. Egy rutinos csatár mindig jól jön a keretbe. KELL !
  Páran ilyenkor a hátrébbszoruló fiatalok miatt hőzöngenek, de Uraim ! Az a fiatal verekedje be magát a csapatba !
  Mint ahogy Majer Milu is szépen odamondogatott Supinnyónak futballnyelven a hétvégén : vágott kettőt !

  Lovrics: Nincs ő elfelejtve, csak az elmúlt 2-3 szezonban a védelem állandó oszlopaként picit elfogyott, lemerült.
  A tavalyi szarvashibák ( akár a felcsút ellen a szögletzászlónál összeesés) a fizikai és pszichés fáradás jelei voltak.
  Hadd pihenjen kicsit, ha szükség lesz rá ő mindig ott lesz bevethetőként ! Láthatjuk hogy Kambernek is milyen jót tett 1-2 meccs pihi.Igaz Kamber Tanárúr fémből van, emberi bőrrel behúzva… Hasonló a helyzet Banó-Sazbóval aki szétfutotta tavaly az agyát is.Kicsit hadd töltődjön vissza.NEm robotok ők hanem emberek. Amíg töltőn van addig mehet az egyéni képzés (Akár Pisont Pistával) és addig Supi is meg tudja találni majd hosszútávon a helyét a csapatban.
  Cipf : Ha tényleg azért nem írt alá mert megy máshova akkor az idei “Jelena-díjat” neki adnám.
  Ő még nem kész futballista, csak egy tehetség.A tehetség mellett kell még rutin, izom, motiváció,szerencse. Tehát jelenleg neki abból az 5 dologból ami kell hogy futballista légy , jelenleg csak egy van még meg.
  NEki hálásnak kellett volna lenni hogy ilyen fiatalon bemutatkozhatott a felnőttek között.

  Egyre erősebb a csapat, ha Tischler jön akkor méginkább.
  Hogy mire jó ez ?
  Gondolkodjunk előre. Ha bő a keret és van benne minőség és be-besegítő fiatalok akkor a csapat úgy tudja kiharcolni szezon végére a nemzetközi kupát hogy a játékosok nincsenek kifacsarva. És mivel mindenkinek friss a szerződése jóformán, ezért nagyon igazolni sem kell majd nyáron, hanem egy összeszokott, felépített csapat mehet neki Európának ! Így elkerüljük azt hogy drágáért nem tudunk igazolni május-júniusban és a nemzetközi kupára egyszerűen elfogy az emberanyag.

  1. Hasonlòan làtom a dolgokat.
   Tischler képzett, egy bajom van vele, pontosabban kettõ: Vignjevic kritizàlta, h nem dolgozik rendesen.
   A legnagyobb baj: Kizàrt, h megvegyük.. Vagyis kölcsön. Tehàt ha jòl megy neki, tèlen v jövõre lelép.
   Màjer szerintem nagyon ügyes, nem akarom elkiabàln, de nekem egy modern Kovàcs Kàlmàn jut eszembe a stílusàròl.

  2. Azt nem pontosan értem, ha eddig az Újpest nem adta, akkor miért pont most adná Tischlert? Hozzáteszem én is örülnék neki,

  1. Csak a szokásos, de hol hagyta az ukrán zászlókat? :) Tetszik a paksi stadion, várom már, hogy megtöltsük hangulattal.

   1. Szerintem is nagyon szép lett! Nem egy Kisvárdai stadion az biztos!

    1. Nekem azzal sincs bajom, sokat dob rajta a lefestett beton. Ha választani kellene, akkor a diósgyőri vagy a fehérvári stadionhoz hasonlítson a Bozsik. Méretre viszont sajnos azok fele is sok lenne. Sőt a Hidegkúti sem lenne rossz nekünk, csak a kapuk mögött is lelátókkal.

   1. Némi értelme azért mindenképp volt: a fejben kissé szétesett, vezérét és kulcsembereinek egy részét vesztő keretnek láthatóan jót tett az első fordulókban Krisz becsatlakozása. Nekem nagyon tetszett a játéka: nem a mai modern fociba való, de pont ettől volt szép, amolyan klasszik kelet-európai karmestert hozott nyomokban. Remélem, egyszer még visszatér hozzánk – bár az igazi nyilván az lett volna, ha most marad még zsinórban 3 évet a nyugdíjig, de az ő élete, ő pályafutása. És ő legalább nem a szomszéd kerületbe húz át tömni a zsebét (most hagyjuk , hogy nem is keresné jelenleg a fratyi, mert bízom benne, hogy akkor sem tenne így.) Mindennel együtt ő jó példa a többi kerettagnak és a fiataloknak. Köszi a kisegítést, Vadi.

    1. Ennek így semmi értelme nem volt! Bár itt tanulta a foci csínnyát – bínnyát egy szezon erejéig sem volt képes viszonozni a “kölcsönt”…
     nem bántom…

    2. valami hasonlot akartam irni amikor bejött a fönököm. Vadi athidalt egy ürt amit az olasz tavozasa okozott, vezerbika lett a vezerbika helyett. termeszetesen potolhatatlan ember nincs, es kivancsian varom, hogy ki vesz fel a vezerbika szerepet a csapatban

      1. kepessegekben lehet, hogy megközeliti, de a vezerbika szerep az mas, de remelem igazad lesz!

   2. A nemzetközi szereplés miatt jött, amennyiben még állnánk, biztosan maradna…
    Egyébként én sem látom sok értelmét ennek így…
    Szvsz. betette a kulcsot nála, hogy nem kapott meghívót Rossitól…

    1. Az beleillik a képbe, hogy a válogatott keretből való kihagyása tette be a kulcsot.
     Akkor viszont megint túl van misztifikálva a dolog (hanta már írja is a hozsánnát). Egy rövid kis szimbiózis volt ez a dolog, nem több.
     Köszönjük meg neki, de szerintem ez így kicsit savanyú és sárga…

     1. Nyilván neki Dórit is tiszteletben kell tartania, ő valszeg távol keleten éli az életét mint modell, és ezáltal Vadi is hajlik a kalandra… bár egy ilyen nővel nem nehéz hajlani a kalandra…
      Azért azt gondoltam, hogy lehúz egy szezont, sajna igaza volt Latabárnak…
      Nem örülök, de nem szidom!

  1. Én már arra leszek kíváncsi, hogyha két év múlva a válogatott kaland végén a Fradi mondjuk elviszi a mistert, akkor az akciós fehér diszperzit megint büntet-e :)
   Vadi inkább odaférne bármilyen freskóra, mondjuk Kovács Kálmmánnal.

   1. Azért szerintem nagy különbség, hogy valaki közvetlen a bajnokság végén aláír a Fradihoz, pusztán a pénz miatt (mert szakmai előrelépésről nem beszélnék), vagy ha valaki távozik Kispestről majd 3-4 esetleg több év múlva köt ki a Fradinál. Hozzáteszem én azért bízom benne, hogy 2 évnél hosszabb ideig lesz a válogatottnál, mert az azt jelenti, hogy sikeresen veszi az akadályokat. :)
    Ami Vadóczot illeti, nem pontosan értem a távozásának az okát, hisz ő maga nyilatkozta, hogy nincs konkrét ajánlata. Akkor?

   2. Nyilvánvaló, hogy ez már a szerződés aláírásakor így volt lebeszélve. Vadi próbált nekünk segíteni minél tovább jutni az EL-ben, ez nem jött össze, de a jó bajnoki rajtban kulcsszerepe volt, ezért jövünk neki egy nagy KÖSZÖNJÜK!-kel…

 16. A Vadi, mint interjúalany… zseniális!
  “Teljesen rendezetlenül vannak a fejemben az itteni dolgok, helyenként a profizmust keresem, máskor meg a gyerekkori érzelmek jönnek elő. ”
  Azért oda is szúrt egy picit…
  Nagyon jól látja, kis hazánkban a profizmus legkisebb jele sem tapasztalható!!! Sajnos…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.