Sas József egész életében egy akkora poént üldözött, amit mi bemutattunk a kapott gólunk előtt

MTK – Bp. Honvéd 1-1

Tényleg, mit lehet ehhez hozzátenni? Talán ha kijön majd Youtube-on, akkor rátoljuk a Benny Hillifiert.

Tényleg nem nagyon van mit hozzáfűzni a meccshez, legfeljebb pár apróságot pontokba szedve:

 • a kaberét leszámítva ismét renben volt a védelmünk, Grófnak talán ha kétszer kellett védenie, ami egészen pozitív dolog az amúgy támadásra kihegyezett MTK ellen;
 • gyakorlatilag veszélytelenek voltunk az ellenfél kapujára, cserébe jól használtuk ki a szűkös lehetőségeinket, és egy rögzítettből gólt fejeltünk;
 • a kettő csak akkor működik együtt eredményesen, ha – és ebben van ugye a nagy veszély – a kevés helyzetünkből tényleg berúgunk legalább egyet, és a kevész kapunk előtti veszélyből egyáltalán nem kapunk gólt.

Érezzük ugye, hogy az utóbbi kettő elég szűkre szabja az értelmezési tartományunkat, vagyis egy apró megingás is elég lehet, hogy a remélt 1-0 hirtelen 1-1, vagy ami még rosszabb, 0-1 legyen. Mivel látványosan elkezdtünk ebben a tartományban mozogni, és felvállaltunk egy erős kockázatot, meg kell szoknunk, hogy néza bizony elbukunk.

És ha elbukunk, akkor a sűrű mezőnyben máris nem az van, hogy mínusz kettőre a Fradi mögött, és elszakadva kicsit a Mezőkövesdtől meg a Videotontól, hanem máris vesztett pontokkal harmadik, és már a hatodik is egy meccsen belülre került. Sűrű, iszonyat sűrű a mezőny, ahová nem férnek bele Felcsútok meg bohózatok az MTK ellen, ha a végén örülni szeretnénk.

Ennyi lenne most. Osztályozzunk.


Ja, amúgy hol volt 3314 néző ezen a meccsen?


“Sas József egész életében egy akkora poént üldözött, amit mi bemutattunk a kapott gólunk előtt” bejegyzéshez 101 hozzászólás

 1. Szétesett a csapat. Elöl mindenki mindent maga akar megoldani, hátul meg mindent oldjon meg a másik.

 2. Lehigadva is azt mondom supka elcserélte magát már nem elöször a szezonban. Banó szokásához hiven ott volt mindenhol és robotolt minek kellet piliket behozzni nem adot semilyen stabilitást a középpályának a cseh kegyetlen lassu és körülményes és hidivel ketten együtt meg öngyilkoság. Nagy Gerit viszont tényleg cserélni kellet mert sárgás volt és egyre töbször késet ütemet tehát elfáradhatott de a múlt héten jol beszállo bamba hol van ? Na hát és a legnagyobb hibája te jó ég tischler mit akar mit fizetett neki hogy játszatja talán labdába se ért ha ivelgetünk hol a 2 méteres Ngog? Szánalmas eröltetni Ngog ha játszot két három ember figyelt rá a bohoc tischlert kinevetik az nb1es védök is. Lehet danilot szidni de még mindig benne van a legnagyobb kraft remélem 1-2 gól után lenyugszik és ujra csapat játékos lesz. Nagy kár kellet volna a tegnapi három pont .

  1. Nagyon egyetértek! Remélem Supka emberei is olvassák a fórumot! Tischler akkora baklövés mint anno Zsolnai még jó, hogy csak kölcsönben van.

   1. Na ne vicceljünk már. :D Nem mondom hogy Tischler eddig bevált volna, de Zsolnai szintjén talán csak Testardit tudnám megemlíteni. :)

    1. … aki ugye “Korábban a 2013-14-es szezonban a Honvédnál kölcsönben szereplő támadó, Emanuele Testardi az olasz negyedosztályban (Serie D) érdekelt Casale csapatánál folytatja pályafutását. A 27 éves támadó a kispestieknél három hónap alatt 8 tétmeccsen lépett pályára, gólt nem szerzett. (sport.virgilio.it)” csakfoci.

     Élete csúcspontja volt a pasinak az a nyolc meccs Honvéd mezben!

     1. Bocs, de a kupameccsen rúgott 1-et. Sarokkal tette maga elé.

      1. A talán montenegrói -később kiderült, hogy fogadó- csapat ellen 3-at vágott.

     2. Azért ez így nem igaz rúggot gólt tétmeccsen a Celik Niksic ellen hármat. De azt aláírom, hogy valszeg élete csúcspontja volt.

  2. Igen, szerintem is a magyar labdarúgás Ernyey Bélája ( nem megbántva Supinnyót ) dobta el a 2 pontot. Azt én sem értem, van vagy 4 képzett csatárunk, miért nem lehet Hollendert támadó középpályán játszatni ? Mióta Vadócz elment amúgy is hiányérzetem van középen. Egy játékostól sem lehet elvárni, hogy egy meccsen belül, hol csatárt, hol szélsó védőt játsszon.

   1. Kukoc helyett hoztam volna Ngog harcosunkat, Hollender pedig visszament volna a helyére támadó szélsőnek.

 3. Kamber Gyuri és Boti is stabilan játszik. Gyuri pótolhatatlan. Filip támadó középpályásként nem tünik rosz ötletnek, kipróbálnám. Elöl a két horihorgassal, még bajnokok is lehetnénk, ha Daniló nem a ki a jobb játékos című ovis játékot játszaná. Nem értem nem tudja senki neki érthetően elmagyarázni. Ez részben Filipre is érvényes. Hajszálokon múlt, hogy nem az élen állunk.

  1. Kambert már néhányan -érdemei elismerése mellett- nyugdíjazták volna. Mérkőzések óta a csapat (egyik) legjobbja, tegnap átjátszhatatlan volt, plussz csúsztatott egy gólpasszt. Baráth és Batik is biztos pont volt a védelemben, és elől is feltűntek. Holender pedig majdnem lőtt egy hatalmas gólt, majd visszavezényelték, és ez lett belőle. Nem biztos, hogy jó ide-oda tologatni.

   1. Kambert nem a képességei miatt nyugdijaznám. Játéka nagyban függ az X elhelyezkedésétől a fogadószelvényen….

    1. Nem rád céloztam. Lovriccsal csomagban, előrehaladott korukra tekintettel váltak volna meg tőlük néhányan.

  2. Kamber Gyuri szerintem a valaha volt legfontosabb idegenlégiósunk, nem csak a játéka miatt, hanem emberileg és csapatjátékosként is. Az is sokat elárul róla, hogy tiszteli annyira országunkat és lakóit, hogy igyekezzen elsajátítani a nyelvünket. Róla kellene freskót készíteni ha visszavonul, Ő valóban megérdemelné.

  3. Jót tenne neki a kispad. Azt hiszi sajnos hogy bármi is lesz ő az első számú csatár. Kell 10 helyzet egy golhoz nála. Csereként, pihenten sokkal hasznosabb lenne a szerepeltetése, most nagyon elbizta már magát sajnos. Egy kis pedagógia kellene Supkát részéről.

   1. Utálok találgatni… miért nem?
    Én már hetek óta követelem Danipacit a padra, ez csak Supin múlik!

  4. Kire gondolsz? Májert szerintem is többet kéne játszatni (ha csak csereként is), de ő nem Danilo-poszt. Cipf ugye valószínűleg a következő szokásos tehetségvesztésünk. Ki jöhetne még egyáltalàn szóba?

   1. Értem, lehet h jót tenne neki, nem tudom. Eleinte nyilván vitte a lendület, hajtotta a bizonyítási vágy, aztán vhol törvényszerű a visszaesése is. Kérdés, hogy csak hullámvölgy-e, és Supkának kell(/kéne?) ismernie annyira, hogy mi segíti jobban, a bizalom vagy egy kis pihi/versenyeztetés. Ahogy elnéztem pl. Ngogot, azt sajnos joggal láthatja úgy Danilo, hogy hiába igazoltunk a posztjára, még így lejtmenetben is jobb a riválisainál

 4. Nem értek egyet h nem voltak helyzeteink a meccsen.
  Batik ziccere az elején, Kamber ajtó ablak helyzetben 13 méterről kapura fejelte (ha lekésziti Danilónak gól), Daniló keresztbe lőtt labdája, 2. Félidő Holender ziccere( ha otthagyja Danilónak..), Daniló az ötös sarkán luftot spiccelt, Holender lövése az egyenlítő gól előtt, Danilo ziccere az utolsó percben ( most azokat nem említettem amikor hárman vihettük a kontrát egy emberre és elpasszoltuk)…
  Attól függetlenül hogy nem vagyunk jó szériában biztató hogy a védelem összeállt és a támadásban is ott a potenciál (ez most sztem supkán múlik hogy mit tud kezdeni a 4 magyar szintén jó támadóval)

  1. Szerintem is több helyzetünk volt, mint az MTK-nak, csak ugye, amit szintén írtam korábban:

   Amíg Lanzafame odarúgta a labdát, ahová akarta, addig Holender odarúgja, ahová nem akarja.

   Danilo mellé egy olyan játékos kellene, aki őt pontos labdákkal ki tudja szolgálni, én Holendert visszatenném szélre, mert támadóként soha nem lesz ő már klasszis focista.

  1. Megmondom öszintén Batik egy pozitív csalódás, egyre jobban játszik.

   1. A sok fikázás volt mikor ide igazolt. Akkor azt írtam Isten hozott Bence, mert előélete azt mutatta, hogy szeret és akar is focizni, sőt küzd is érte. Az elején nagyon görcsös volt, de lassan az egyik erőségünk lehet. Továbbra is Hajrá Bence.

    1. A közösség alakítja az egyént. Gratulálok mindannyiunknak! 😊

    2. Eleinte jogos is volt a fikázás. Sajnos a riválisokkal szembeni anyagi hátrány egyik velejárója, hogy nagyrészt olyanokat igazolunk, akiknek különböző okok miatt (sérülés, mellőzés, bundázás stb. :)) idő kell formába lendülni. Szerintem a nyári kupameccseken is gyakran ennek a levét isszuk.

     1. Én ezt mind aláírom, csak arra próbálok utalni, hogy álmaimban nem a Kispest az ilyen-olyan okból parkolópályára került focisták rdhabilitációs intézete. Ez is egy szép feladat, néha hálás is (tudom, sok példa van arra is, hogy így sikerült kincsre lelni), és vágom a realitást is. Csak szeretnék pár olyan évet, amikor nem olyanokat igazolunk és teszünk a kezdőbe gyakran csúcsformában távozók helyére, akik remélhetőleg pár hónap múlva hozzák a szintet.

 5. Bognár: “Örülünk, hogy sok MTK szurkoló volt a lelátón.” Ezeknek fel se tűnt, hogy az Ő szektoraikban is mi ültünk. :D

 6. Engem az zavar, hogy a fiatalok már a kispadra sem ülhetnek le. Supi pedig ha már leigazoltatta a sok közészert akkor játszatni is akarja.
  Batik pl. sok lehetöséget kapott, végre beérett, azonban a fiataloknak esélyük sincs ennyi játéklehetöségre, hogy végre megmutassák mennyit érnek.

   1. Sass Jani nagy spiler volt, kár érte, hogy csak ennyit hozott ki a tehetségéből.

    Eger, Honvéd, Mtk.

 7. Nekem nem a kapott góllal van bajom, hanem azzal, hogy a csapat nem tud kontrázni. Labdaszerzés után abszolút feleslegesen rohan egy-két ember az ellenfél kapuja felé, mert az eredmény leginkább az, hogy hamarabb fárad el. Tökéletesen veszélytelnek ezek az ellenfél kapujára, legtöbbször annak a közelébe sem jut el a támadás, akkor sem, ha az ellenféltől csak egy-két védő rohan rémülten vissza, és azt sem tudja, merre a kabda..

  1. Mert nem a labdával kellene futni, hanem a labdát kellene futtatni, ugyan is az kevésbé fáradékony.

   1. Azért oda is kell érni az ellenfél kapuja elé. Igaz, mem feleslegesen…

 8. Szerintem már túl jó a védelmünk, ezért kicsit butítani kellene! Gyakran 2 emberünk is előbb ér a labdákra, mint az ellenfél játékosai, így egymást zavarják. 😊

 9. Supka tanulta ezeket a 150 embert hátra taktikát gondolom Csankjancsí tól…
  Filipet ne küldje már hátra…

    1. aha…, de akkor is… ???
     mit akartál ezzel a fotóval kifejezni???
     mert ha még mozogna…

     1. Soma kolléga kint van a Honvéd-Kecskemét meccsen a Bozsikban, szerintem azt akarta kifejezni.:)

  1. Ha időd engedi írsz egy rövid beszámolót a meccsről?
   Ki milyen volt , Musa , Ngog?

 10. Májer-NGog csatárpárost kipróbálnám a felnőtt csapat meccsén is!

  1. https://uploads.disquscdn.com/images/fb9b1525ea957b9458c9a78101402ad722a331f0eda7dfc269ddae339084041c.jpg Kovács Nikolasz ügyes volt, voltak hibái, a passzai néha pontatlanok voltak, de ő már az nb3-at kinőtte. Agilis, kellően gyors, dinamikus, van esze a játékhoz, neki nagyon kellene az nb1 (nem az nb2, azzal márcsak veszítene, hiszen 20 éves, ami már kor). Igaz, vele kapcsàn azt is megèrtettem, a stabil jàtèkot favorizáló Supka mièrt odszkodik csapatba tenni: szeret tàmadni, így idõnként fellazul az oldala. De ezen mèg lehet javítani.
   Két játékosra érdemes külön is odafigyelni:
   A 18 éves Temesvárinak kiváló felépítése van, nagyon magas, de a mozgása dinamikusabbnak, harmonikusabbnak tűnik Debreczeniénél. Ha a következő két évben gondolkodásban és passzjátékban tud ugrásszerűen fejlődni és gyorsulni, akkkor akár komolyabb karrier is várhat rá (ha..).
   A másik Soltész Dominik szintén 18, ő egy klasszikus “fiatal Cristiano Ronaldo” a játékstílusában, szeret egy-egyezni, oldalról, robbanékonyságára és technikájára alapozva befelé törni, majd kapura lőni. Viszont ugyan robbanékony, de azért sajnos nem CR még egyelőre, mindenben fejlődnie kell, technika, passzjáték, dinamika, hiszen a támadókkal szemben magasabbak az elvárások. Viszont Soltész az a típusú futballista, akiért a néző szereti a futballt: Kreatív, gólra törő, szeret játszani a labdával. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit tud kihozni magából.

   Májer 19 éves, sok gólt lőtt már, most is ügyesen szlalomozott olykor, a döntő gól előtt nagyon szépen oldotta meg a beadása előtt a helyzetet. Viszont ő erre a felívelős játékra talán nem a legjobb, valamint elsősorban a lövésein nagyon sokat kell dolgoznia. 16-20-ról, hogy el tudja tekerni, lőni a labdát erősebben, pontosabban, ez nála nagyon fontos lenne.
   Sajnos, a középpályások nagyon gyengék voltak.
   Musa érdekes srác, ő is 18 éves, most igazoltuk szeptemberben, miután nyáron volt egy-két próbameccsen. Muszlim srác, várták is a fejkendős lányok a meccs után. Ugyan volt, amikor egyszerű labdákat rontott el, s ő sem váltotta meg a világot, de mintha azért mocorogna benne valami. Pisont is talán nem véletlen hogy rögtön kezdőként számolt vele a baloldalon. Volt két-három szép megoldása és elsősorban az tűnt fel, hogy ütemben gyorsabban reagált a labdákra.

   Agyon nem akarom dícsérni a srácokat, mert egy nagyon gyenge nb3-as Kecskemétet nem tudtak lefocizni, pedig két nb1es játékos is visszajátszott (NGog, KÁlnoki), de a fenti srácokra érdemes odafigyelni.

   NGogról írnám, hogy nem adott bele 100%-ot a meccsen, sokszor inkább lepasszolta a labdákat, de mivel azért félvállról sem vette, ezért kissé elkeserítő volt látni nb3-as szinten őt focizni látni. Ha egy 19 éves saját nevelésű játékos lenne, azt mondanám, hogy nagy tehetség, de mivel 29 éves, a Liverpoolban játszott éveket, ezért inkább csalódás. Persze, nem az nb3-ból kell kiindulni, csak kíváncsi lennék arra, Supka fejében őszintén mi van vele kapcsolatosan (csalódott a képességeiben?). Mindenesetre az mindenképpen példamutató, ahogy N’Gog ezt a helyzetetkezeli, nem sértődött meg, beállt a sorba ma is.

   1. Köszi az infókat, nagyon jó és hasznos olvasni az írásod! 😎

 11. Bosszankodás és felháborodás szombaton!
  Bosszankodás az elszalasztott, és hogyan (kétszer egymás után akadályozták/zavarták játékosaink egymást Bognár gólja előtt) elszalasztott győzelem miatt.
  De a felháborodás, a mérhetetlen felháborodás a vendégszurkolói elhelyezés körülményei miatt van! Egyszerűen ELFOGADHATATLAN, FELHÁBORÍTÓ, és TŰRHETETLEN hogy a vendégszurkolói szektorokból(különböző mértékben, de gyakorlatilag nem lehet látni a pálya jelentős részét! Az már önmagában sértő, hogy sűrűn rakott (30 centinként 10 centis) vasrácsok mögé, nem tudok találóbb, jobb kifejezést találni majomketrecbe kényszerítik a vendégszurkolókat ahonnan nem lehet a mérkőzést követni, de még fizetni is kell ezért az értékelhetetlen szolgáltatásért, a semmiért! Ezen a fórumon nem szoktam eltérni a fórum témakörétől, de ha már stadionok építésére költenek komoly milliárdokat -a választók megkérdezése nélkül- kórházak és az oktatás helyett (OK, majd mondják néhányan, hogy ez hülye demagógia, de nem az, ez a valóság!!!), és ezeknek az adóforintoknak a zöme a nyilvánvalóan joggal valószínűsíthetően magánzsebbe vándorol, akkor legalább építenének olyat ami funkcionálisan megfelel a céljának, mert ami az MTK pályán a vendégszurkolóknak épült az egy nagy rakás szaaaaar (így jó hangosan SZAAAAAR!), a funkciójának minimálisan sem felel meg!!!!
  Egyébiránt minden tiszteletem az ultráinknak:
  Először is fantasztikus módon szurkoltak (és szurkolnak idegenben mindig) a csapatnak. Most már dobbal is, ami külön nyomatékot adott a szurkolásnak, és gyakorlatilag az egész mérkőzés folyamán!

  Másodszor pedig, ha minden pályán ilyen körülmények közé kell menniük (vánnyadt testű, elkényelmesedett tribün bérletesként nem járok/jártam idegenbe), akkor külön tisztelet a köbön, le a kalappal!

  Hamingway úrnak, vagy akit illet:
  Megkérném az illetékest (ha egyáltalán elér odáig a kérés), az épülő Bozsikban (talán még nem késő ilyenre gondolni) legyen már olyan megoldás a vendégszurkolók számára, hogy ha már elkísérik a csapatukat adott esetben száz kilométer(eke)t utazva, fizetnek a jegyért, akkor láthassák is a mérkőzést. Tiszteljük meg őket és a csapatukat ennyivel! (Feltételezem létezik a XXI. században olyan építészeti megoldás amely a biztonsági előírásoknak is megfelel, és nem teszi lehetetlenné a mérkőzés megtekintését.) Előre is köszönöm.

  1. Ha a táborban akarsz szurkolni, nincs mit tenni, viszont az MTK pályán, vendégcsapat szurkolójaként is bárhova vehetsz jegyet, vendégként is. Szombaton is sok kispesti volt más szektorokban. Szóval ha legközelebb látni akarsz inkább, mehetsz máshova.

   1. Azzal a naivitással vettem meg a jegyet, hogy megnézem a meccset az ultrák között. Ezek után a pálya kb. 2/3-át nem lehetett látni a szektorokat elválasztó min. 3 méter magas sűrűn lerakott vasrácsoktól. A vendégszektor jelentős részénél hasonló volt a helyzet.

    1. közel voltam én is a rácsokhoz, az tény, hogy állni kellett, ha a kapu előtt volt a játék. de távolabb azért jobb volt a helyzet.

     1. Én közvetlen a rács mellett ültem (aztán álltam), azután meg úgy imbolyogtam mint gólyafos a levegőben, hogy lássak valamit a rácsok között. (Külön pech, hogy mindkét félidőben döntően a túlsó oldalon folyt a játék, nem előttünk. Szünetben mászkáltam egy kicsit, és a vendégszektornak csak kicsiny részéből lehetett tűrhetőbben látni.

      Ha egy régi stadionban kell ezt elviselni, akkor szavam sem lett volna, de így egy most, milliárdokért építettben ezt nem tudom/tudtam szó nélkül lenyelni.
      Ami enyhítette (egy kicsit) a felháborodásomat, az az ultrák fantasztikus szurkolása volt. Nem tudom meccs közben mennyit hallanak ebből a játékosok, de ott a szektorban szédületes volt!

      1. Annak idején, az átadás utáni hetekben-hónapokban jelent meg erről néhány cikk. Az akkori MTK-s reakciók alapján semmi esély a változtatásra (talán nem is az ő kompetenciájuk). Olyasmire emlékszem, hogy pl. lejjebb vitték az egész vendégszektor jegyárait, illetve többek között ezért is engednek be vendégszurkolókat a hazai szektorokba

 12. Ez a kapott gól a tavaszi debreceni kupameccsünket idézte. Úgy látszik a szilveszteri gólok specialistája a csapatunk.

 13. pontosan olyan meccs volt amiket Rossival jatszottunk a 2015-2016-os szezonban….

   1. az ember hianyzik aki összefogja öket, es vezerürükent hajta öket, es mind a mellett jo futballista is. (hatul van mar kettö is, de a közeppalya/tamado szekcioban egy sem). vannak kitünö közeppalyasaink, kitünö csataraink, de egyik sem tünik a palyan vezeralkatnak :(

    1. Gazdag sem vezéralkat.
     Az a baj, h szerintem te nem tudsz néha különbséget tenni elfogultság miatt a képesség, a kor, a karakter között, és az összes kritikát a saját fiataljainkkal szemben személyes támadásnak veszed.
     Én szeretem a saját nevelésű játékosokat, szeretném, h minél több játsszon a csapatban, ám látom, mik a hiányosságaik.

     1. Így van ! Erröl értekeztem én is, hogy idejön a hazai és nemzetközi középszer, és a saját fiaink már a kispadra sem férnek oda!
      Képes volt Supi Banót is lecserélni, pedig jó volt , védekezett és a támadásokhoz is felért!
      Nincs bajom Heflerrel( a beadásokat lehet gyakorolni) de azt egy saját fiatal is tudja!
      Holdampf??? Kukoc csak azért játszik hátha beível egy jó lasztit.
      Igenis ez gáz!
      Tischer a neve miatt van a csapatban, nem csinál semmit, de Májer a kispadra sem fér oda!
      Danipaci hétröl- hétre bizonyítja, hogy nem csapatjátékos, pedig jó is lehetne, de láthatóan beleéli magát, hogy neki bérelt helye van.
      Az eredmények nem rosszak, de valamiért ez így nem szerethetö öszintén.

      1. melyik fiatal tudná azt, amit Heffler? vagy Batik? két-három hete még róla is pont ugyanezt írták a neten a Kispest-i szurkolók. Supka igazolt három-négy középpályást nyáron, abból 3 stabilan nem kap lehetőséget pont a sajátnevelésűek miatt (Nagy, Gazdag, Banó). minden csapat szerethető, ami jó, a mai Honvédnak pedig nagyon kevés (egy Lanzafame? egy 2012-es Danilo? egy 2007-es Bogdanovic?) hiányzik, hogy nagyon jó legyen.

       1. nem megyek ebbe bele, ahogy Highlandersszel sem szoktam mélyebben, mindenkinek a saját pszichiátriai problémája, hogy egy foci-fórumon edző/tulajdonos/játékos ellen folytat politikai agitációt a rögeszméiből fakadóan.
        boldog október 23-át :-)

        1. danilo még most is legalább egy klasszissal jobb holendernél sztem

         1. az egyiknek nincs agya a jatekhoz, de van jo bokaja (technikaja) a masiknak van agya hozza, de nem tudja odatenni a labdat ahova akarja….kettöböl kijönne egy uj Lanzafame :)

          1. Amióta beírtad ezt, azóta töröm a fejem, melyiknek van jó bokája, melyik játszik ésszel… :)

           Mert míg Danilo két-három védő mellett is be mer és tud törni a tizenhatosra (ami azért a többiről nem nagyon mondható el), ha helyzetbe kerül, laposan beleb….a kapusba (a jó bokát pedig egy löbböléssel igazolhatná).
           Holendernél meg a gyorsaság átlagon felüli, a technika is egészen rendben van, de hogy – Bukovi Márton szavaival élve – “‘váll felett” játszaná a futballt, az nemigen mondható el róla.

           Szóval az összegyúráshoz kellene egy harmadik is, amolyan Vaszke-féle spíler, aki nemcsak fejelésre használja a fejét, és még löbbölni is tud… :)

          2. Danilo a rendelkezésére álló összes löbbölést elhasználta a Debrecen elleni 11-esénél, így a mezőnyben nem tud élni ezzel a fegyverrel. 😊

        2. Az a különbség kettőnk között,hogy én a sajàt véleményemet fogalmazom meg,te meg bértollnok vagy.Még rögeszméd sincs.

         1. Ha Highlander nem köszöni meg neked a gyors választ, akkor igazán hálátlan…

          Ja, bocs… most veszem észre, hogy nem kérdezett téged. Nem is szólt hozzád.

          :))))

          1. Te vagy eltévedve; azt gondolod, hogy mert a helyzetednél fogva jólinformált vagy a csapat egyes dolgaiban, mindjárt mértékadó is a véleményed és többet ér másokénál. Nem vagy több nálam, Highlandernél, Virág Petinél vagy bárkinél, aki neked nem tetsző véleményeket posztol.

           Nem tartom magam különbnek senkinél, az előző posztom afféle szelíd megjegyzés volt, hogy talán nem kellett volna Highlander és redblack szóváltásában “igazságot tenned”, mert senki nem kért rá, és avatva sem vagy rá (ahogy senki más sem, persze).

         2. nem tudnál valami fantáziadúsabbal próbálkozni? olyan unalmasak a sértegetéseid

       2. Ha figyelmesen olvasol ki kell tünjön, hogy örülök, hogy Batik beérett, csak egy fiatalnak esélye nincs ennyi lehetöséget kapni.
        Heffler helyén simán megnéznék egy ifjoncot az nb3- ból, olyan beadásai biztos lennének, a szabadokról nem is beszélve.
        Csak azért nem játszhatnak és ülhetnek a kispadra a fiatalok, mert Supkánál a kor önmagában érdem.

        1. supka nyomta be még a nyáron a 17 éves cipfet is a csapatba, semmi baja a fiatalsággal sztem
         most nem 2015ben vunk, amikor szabadon lehetett kísérletezni a középmezőnyben, hanem eredményeket várnak el a szurkolók, meg hemi is

     2. Valamit nagyon keversz. Hol mondtam én, h jó a középszer légiós? Laszka csak annyit mondott, nincs előre játékban vezéralkat a pályán, te meg kissé neki támadtál, én meg hozzátettem, h szerintem ebben sajnos igaza van Laszkának.
      Attól még én szeretem Nagy Gerit, Gazdagot stb, de nem vezéralkatok meglátásom szerint.
      Erre te teljesen más irányba tereled a dolgot, mintha mást mondtam volna…

      1. Vadocz volt a vezerlakat, akit most hianyolok az elöre jateknal. Jatekos akire fel lehet nezni (majd’ 100 spanyol elsö osztalyu meccs, több mint 40x valogatott, es emellett labdakkal szolgalta ki a tarsakat) N`Gog, nem lesz rossz, de Ö nem fog maganak passzolni, öt is ki kell szolgalni jo labdakkal. Vadocz volt a közeppalyan az X faktor. azt hogy miert ment el, miert nem tudott varni legalalbb karacsonyig? az egy masik törtenet, nem tudom a hatteret. masreszröl en lattam, hogy Redblackt-nak valaszoltal :), de mindenkinek köszi aki megvedett :)

     3. Amíg Highlandersnek rögeszméjévé vált Hemingway, neked lassan ugyanilyen Danilo :-)

       1. “Danilot, Kukocot” – :-) nagyon ravasz, ahogy próbálod összemosni a két szintet.

        1. Uzomaval mi a szitu? semmi hir rola, es nekem hianyzik a baloldalrol…

 14. “Ja, amúgy hol volt 3314 néző ezen a meccsen?”

  Én is ráakartam kérdezni, mert ez talán nézőcsúcs lenne – bár ezt most az MTKnak írják be.

 15. Danilo irányító középpályást játszott Ukrajnában, 2014-ben a szezon gólpasszát is kiosztotta a csapatában. Kifejezetten játékintelligens játékos, emlékezhetünk az egyik legszebb Supka-győzelemre a ZTE elleni 4-0, amikor Danilo adott három gólpasszt emlékeim szerint.
  Nem akarok senkit megbántani itt alább, de hatalmas hülyeség, amikor valaki arról lamentál, hogy Danilo nem játékintelligens. Az meg a futball ugatása, hogy Holender bármiben is jobb lenne a prime Danilonál.. Cipőjét nem köthetné meg, sajnos.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.