Ugye ez csak egy április elsejei tréfa? Ugye? UGYEEEEE?

Mindennek van határa.

Azt írja az mfor.hu, hogy

Információink szerint felbukkant az az érdeklődő, akinek az ajánlatát elfogadhatta Hemingway. A Honvéd FC értékesítése már a végső fázisban van, a felek megállapodtak, a tranzakció pedig jelenleg is zajlik.

Több forrásból származó értesülésünk szerint az új tulajdonos nem más, mint a felcsúti milliárdos, Mészáros Lőrinc.

24.hu most közölt értesülése szerint egy fideszes politikus, Bozó Zoltán cége, a metALCOM Zrt. lehet a Honvéd vevője. Ez nem vág egybe a mi értesüléseinkkel, a cégnyilvántartás alapján nem fedezhető fel kapcsolat Bozóék és a Mészáros-birodalom között, de annak az egyre biztosabb jele, hogy a kispesti focicsapatnak hamarosan új tulajdonosa lesz.

Ugye csak vicc? Mondjátok, hogy csak vicc!

kínzó kérdés 1 // a harmadik bekezdést tudja valaki értelmezni amúgy?

kínzó kérdés 2 // és akkor szombaton a Videoton leadja a pontot, hogy rögtön Európában kezdjünk?

“Ugye ez csak egy április elsejei tréfa? Ugye? UGYEEEEE?” bejegyzéshez 145 hozzászólás

 1. “A Honvédot szerettem.”
  Ezzel azt hiszem mindent el is mondott.

  1. Mivel egy jövőbeni vásárlás körülményeit firtatta Pali, lehet hogy a múlt idő arra utalt Hemi példájában, hogy amikor megvette a Honvédot, akkor milyen érzései voltak a csapat iránt. Megvette, mert szerette.

   1. Biztos azért próbàlkozott kitartoan a fradinàl.Mert szerette.

   2. Én is próbáltam ebbe kapaszkodni, de Hemibá testbeszéde és arcjátéka is lelombozó volt, még poénkodni se nagyon volt kedve, márpedig ilyet eddig nem nagyon láttunk tőle.

    1. Igen, feltünő volt, hogy semmi poén, kimért volt, a csapatról, soron következő meccsekről sem beszélt…furcsa volt.

  2. Megnézve a riportot, és “ismerve” (szurkolóként) az öreget, szerintem megállapodott már a vevővel, eladja a Klubot. Nézve a videót, kicsit olyan érzésem volt, mint nyáron, amikor Lanzáról nyilatkozott, és már tudta azt, hogy menni fog, de nem mondta/mondhatta el.
   Én is sajnálom.

 2. Másfél éve”tárgyal”.Ezt az időszakot olyan fifty-fiftyben sokan azzal töltötték,hogy itt hajtogattàk;”naugyemilyenhülyékezekahangulatkeltők,a másik 50% meg azzal;”jajjakisvàrdamilyetvettpénzérthúúúdejólenneezmegazdemiből?”.Most reális esély mutatkozik hogy újra a szeren legyünk,jön a “istenemmileszvelünkittavilàgvégehaazöregmegy”.Nehezen fogjuk mi ezt fel,az a helyzet.

  1. Majd a tranzakciót követően egy év múlva kitárgyaljuk, hogy mi lett/lesz a csapattal, mi az új tulajdonosok valódi célja. Addig szerintem kb. te is csak találgatsz.

 3. Azt gyűlölöm a legjobban, hogy nem lehet jó megoldás.
  Vagy marad Hemi és vele a mostani szint, ami sajnos nem az 5. hely, inkább az utolsó fél év eredményei a valószínűbbek. Hemi 12 éve alatt az egy bajnoki cím, két Kupagyőzelem, egy bronz és pár nemzetközi kupás hely nem is lenne rossz. Ha ez vele megismétlődne a következő 12 évben, szó nélkül aláírnám. De mekkora esély van erre? A tendencia mást mutat. Konkrétan mostanában elég nihil érzésem van.
  Ner-es vonallal meg el lehet erről a szintről mozdulni, csak az a kérdés, hogy a fölfelé, vagy a lefelé. Meg hogy melyiknek van több esélye. Ha lefelé, azért szar, ha felfelé, akkor sem biztos, hogy annyira élveznénk.
  Kibekkelni Hemivel, amíg normális viszonyok lesznek itthon… Persze, mikor lesznek itt normális viszonyok? Á, hagyjuk, megette a fene az egészet. :(

  1. Ha azt szeretnénk, hogy szurkolóként továbbra is nyugodt lelkiismerettel bele tudjunk nézni a tükörbe, és tudjunk őszintén szurkolni a csapatnak, akkor egy megoldás van: Hemingway marad (vagy eladja a klubot, de nem egy nerlovagnak, de erre nem sok esély van).
   Vannak fontosabb dolgok, mint a bajnoki helyezés.
   A magam részéről, ha ez bekövetkezik, kénytelen leszek felfüggeszteni szurkolóságomat.
   Hemingway úr, kérem, maradjon. Vannak fontosabb dolgok, mint a pénz (bár lehet hogy itt már nem a pénzről szól a dolog).

   1. Ez már eldőlt, nem marad.
    Nem tudom, hogy miért nem teljesen egyértelmű egyeseknek a mai interjú után.

   2. Hogy lehet felfüggeszteni a szurkolóságot?

    Az mitől szurkoló, aki fel tudja függeszteni? Egy szurkoló jóban-rosszban a csapatnak szurkol!

    1. Így igaz.
     Személyesen ismerek olyanokat, és itt is olvastam pár embertől, h azért nem megy ki szurkolni, mert Hemi így Hemi úgy.
     Nem a tulajnak szurkolunk…

    2. Hogy szurkolsz egy olyan csapatnak, amelyikben piszkos pénzből vásárolt és abból fizetett játékosok játszanak? Akik ott se lennének, ha az a pénz nem lenne. Hogy szurkolsz egy csapatnak, ha a meccsek egy részén felmerülhet a gyanú, hogy felsőbb utasítás alapján dől el az eredmény? Ha le van osztva a csapatnak a szerep? Hogy szurkolsz egy erkölcstelenségben élő csapatnak?

     1. Szurkolok, hogy lesz még jobb, szebb minden. Szurkolok, hogy éljünk túl!

      Ha csalnak is próbálok megbocsájtani. Mert 40 éve szeretem! Akkor is szerettem, amikor csak kevesebb ponttal nyerhettük meg a bajnokságot, mert bundáztunk. Akkor is, amikor NBII volt.
      Szeretni fogom NER-esen is, és kivárom, hogy elmúljon ez a betegség. Vérezni fog a szívem, de szurkolok, hogy a végén élje túl a csapat ezt az egészet!

      1. Annak én is szurkolok majd, ha ez bekövetkezik, hogy múljon el a nersége, de addig nem tudok annak szurkolni, hogy jó legyen a csapat helyezése. Nem tudok úgy szurkolni, hogy közben szégyellem magam, mert ner csapat vagyunk.

       És persze leginkább annak szurkolok, hogy a csapat élje ezt túl, mert meg van az esélye, hogy így veszélybe kerül a léte.

      2. Jól mondod; erről szól szurkolónak lenni. Az érzelmet nem lehet felfüggeszteni, sem szünrteltetni.

   3. Egy futballcsapatnak a bajnoki helyezésnél semmi nem lehet fontosabb.

    A szurkolónak persze lehet, pl. a politika feletti őrjöngés vagy búsongás, de akkor meccs helyett ennek megfelelő programot kell választania. Akkor viszont adódik a kérdés, hogy szurkoló-e a szurkoló, illetve hogy meddig az. :)

    1. A becsülete mindig fontosabb. Bármi áron ne javuljon a helyezés.

  2. Nem is érdemlünk normális viszonyokat. Majd ha az összes csapat szurkolói otthon maradnak egy hétvégén a NER-Liga ellen tiltakozni, akkor beszélhetünk arról, hogy mit érdemlünk.

   1. Jogos. Amúgy eleve egy csomó előfeltétele van már annak is, hogy pl. NER-liga ne legyen. Meg egy sor egyéb dolog megváltozzon. De ez van, nekünk itt kell élnünk-halnunk. :)

   2. Ja, hozzáteszem, a baj pont ott kezdődik, hogy a felének eleve általánosságban mindegy, hogy _mi_van_, a maradék felének meg jó így. Szóval ilyen sosem fog megtörténni. :(

 4. Hanta,

  Milyen “semmi érdekes”??? T
  Teljesen egyértelmű, hogy elismerte, hogy eladja, ennél beszédesebb a nonkommunikáció nem is lehetett volna..

  Ennyi, vége a Hemingway-érának.

 5. Na, ezt a témát le kell öblítenem egy Rammstein-Offspring maratonnal.

  1. Hú ez az új Rammstein szám szerintem gyalázatosan rossz lett, ha ez a legjobb az új albumról, akkor hiába vártam rá 10 évet…

   1. Erőtlen, patikamérlegen kimért, művészkedős izé lett. Till hangja sem érvényesül annyira, mint szeretném.
    Azt viszont el tudom képzelni, hogy ez lesz a Nationalelf új szurkolói himnusza. (persze, ha a botrány miatt egyáltalán lehetséges)

 6. Videoton leadja a pontot nektek :) :) :) Ti adjátok le a Videotonnak.

 7. Sajnos “független” új tulaj csak más mo-i érdekeltség nélküli ember/csoport lehetne, lehetett volna. Ilyenhez nagyon nagy mázli kellene. Mostantól még kiszolgáltatottabbak leszünk. Nem voltam oda a Hemyért, de valószínű nem olyan új tulaj lesz, mint fent írtam. Így jobb lenne a Hemy is. Ha neresek leszünk megette a fene. Vege a varázsnak…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.