Foglaljuk össze, mi történt eddig a nyáron a klub bérlistáján

A-zu-rák Csa-ba érkezni a Honvéd Médiaközpontba!

Edzői stáb

Sannino, Giuseppe (edző); Avramov, Vlada (kapusedző); Recenti, Alessandro (pályadző); Zuddas, Valerio (erőnléti edző); Albertoli, Stefano (videóelemző)

Játékosok

Moutari, Amadou; Lefkovits, Robi; Niba, Macdonald; Kesztyűs Barna (kölcsönbe), Egeszegi Tamás (kölcsönbe), Kulach, Vladyslav (kölcsönbe)

Klubház

érkezett // Kun Gábor (ügyvezető igazgató), Lóránth Zoltán (valamilyen igazgató), Sinkó Gábor (kereskedelmi és marketing igazgató)

és ha már úgyis kiszivárgott: jön még, vagy már itt is van Azurák Csaba (ex-TV2, ex-Tények, ex-tévés) is valamilyen kommunikációs vagy hasonló szerepre, feltételezem vezetőnek.

Jegyezzük meg, hogy még mindig csak szerda 13:45-öt mutat az óra.


update [13:55] // a klub is bejelentette Azurákot, méghozzá kommunikációs és marketing igazgatónak. Utóbbiból ezzel a mozdulattal kettő is lett hirtelen, valamint itt van még Dudás-Györki Tamás is, aki szintén hasonló pozícióban van/volt, szóval egy komolyabb osztályról beszélhetünk lassan. Tényleg el kéne indítani őket legalább a BLASZ4-ben.

várjál, várjál, várjál // a kedvenc mondatom a posztból: “[a] Honvéd Médiaközpontnak növelnie kell a tartalomgyártást.”

Honvéd Médiaközpont

így, nagybetűkkel. Menőség a javából. Mondjuk eddig is volt valami ilyesmi, szerintem mindkettejükkel fogtam kezet.


update [14:30] // szerencsére az internet nem felejt, így nem volt bonyolult rákeresni, hogy Azuráknak milyen kapcsolata van/volt szurkolóként a futballal: Videoton. Idézem:

Nem vagyok edző, nem tudom, helyük lenne-e a keretben, de fehérvári szurkolóként örülnék neki, ha több Videoton- futballista képviselné a klubot – mondta Azurák Csaba, a TV2 műsorvezetője.

Bors Online, 2012.10.09.

Pár évvel később dokumentumfimet szerkesztett a Videoton 1984/85-ös UEFA-kupás meneteléséről, valamint feltűnt a világ legvipebb vipjében is, a Videoton VIP-ben.

“Foglaljuk össze, mi történt eddig a nyáron a klub bérlistáján” bejegyzéshez 63 hozzászólás

 1. Mai állapot szerint:
  Minőségi igazgatók > Minőségi új játékosok
  Egy média, marketing illetve kommunikációs válogatottnak már tudnánk adni 6-7 Honvéd játékost.

  1. Na jól van, Hanta is hasonlóan gondolkodott. De a BLASZ4 szerintem sértő ennél a csapatnál.

  1. Akkor neki off?
   Marketing és kommunikációs igazgató: Dudás-Györki Tamás

    1. Látva az eddigi tevékenységét azért én erről is lemondanék….

  2. Egy profi kommunikácios szakember megjenese egy profi csapatnál bohóckodás?! Vicc.

   1. Nem, az a vicc, hogy a harmadik marketing igazgató van 2 hét alatt. Bohóckodás!

 2. csakblog fórum 07.09: ahh sehol semmi hír, mi ez, hol vannak az igazolások???

  csakblog fórum 07.10: mik ezek az igazolások??? Minek jött ez a kettő? Jajj legalább egy normális van. Ez megin minek jött? Van má kettő.

  csakblog fórum 07.11 késő este: csak kitömtük egy négyessel ezeket. Kamber azé látszik hogy eléglassú… az új fiú mé nem játszott?

 3. Mondjuk, ha végre az lesz, hogy nem rámír a fél magyar sajtó, hogy “figyu, azt hallottuk …”, “helló, mi van ez és ez mögött (ami történt) …”, akkor már egy hatalmasat léphetünk előre. Aztán az igazságot úgyis mi írjuk továbbra is :)

 4. Remek, akkor a marketing oldalról nyerünk bajnokságot. Kezdhetnének egy új, friss dizájnú honlappal, hogy legyen megfelelő felület a rengeteg új tartalomnak

  1. Azurák NEM MARKETINGES!!!!

   Hírolvasó-hírszerkesztő!
   Ez megint egy “havernak kiadott, kamu állás”.
   Jól haladunk a NER( szocialista) rendszer felé.

   1. “Hírolvasó-hírszerkesztő” szakon végzett ? :)
    ne várjuk meg, hogy mit produkál és aztán ítéljük meg/el… ?

   2. ellenben elég profi kommunikációs szakértő, szerintem ezekből a kertévékből az egyik legjobb/hitelesebb

    1. Jap. A Tények onnantól lett teljesen vállalhatatlan, ami után átvette tőle egy kedvesnek épp nem mondható, ámbár mérhetetlenül tehetségtelen kishölgy. Előtte csak szimplán nézhetetlen volt, mint a hasonló szerkesztési elvek mentén készülő híradók.

    1. szerintem eddig messze a legjobb igazolásunk Lanza óta (nyilván én is jobban örülnék egy jó csatárnak vagy balfutónak, de ez is fontos)

     1. Vili kicsit olyan nekem, mint Columbo felesége, állítólag nálunk volt fél évig, de soha nem láttam. (Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy Columbo felesége is nálunk volt fél évig, bár amilyen igazolásaink voltak az utóbbi 20-25 évben, talán már azon sem lepődtem volna meg, ha Őt is bejelentik)

   1. igen! Ebből is látszik, ők is figyelemmel kísérik a blogot : ) ott tettem szóvá ezt Vili érkezésekor. Mondjuk nem láttuk játszani, lehet, hogy tényleg ellepte a fű :))

  1. Remélem nem kölcsönbe jött,de ha mégis akkor opcióval.

  1. és végre holnap mi is játszunk :) aztán lehet majd a fociról is beszélni nem csak helyette.

    1. :D Szándékosan fogalmaztam így. :D Sorry, de ma ellentétes oldalon leszünk. Még ha csak 3 magyar lesz is a kezdőben, és egyébként utálom őket, akkor is a magyarabb csapatnak szurkolok. MOL-nál és a Debrecennél is így lesz.

     1. Miért haragudnék.
      A lényegi részekben egyetértünk…
      Csak a Kispest!

  2. de vajon kinek?? a fradi gusztustalan, a bolgárnak meg csak nem illik. a taktikám: tisztes távolságból, neutrálisan fogom követni, ha a fradi nyer kussolok, ha kikap, egy kicsit nevetek.

   1. Bevallom, én a fradi/vidi esetében mindig az ellenfélnek szurkolok. Igen, még akkor is, ha mondjuk román az ellenfél.

   2. A Fradi arcátlan önképe miatt, miszerint ők “a nemzet csapata”, mintha más magyar csapat nem is létezne, csak ellenük tudok drukkolni, akárkivel játszanak.

   3. Állítólag a fagyinak kéne, mert úgy olcsóbb lesz, de k.va nehéz… :)

    1. én is olvastam, de magyar futballt követő embereknek ez nagyon gyenge érv. 8 éven át pofátlanul növelték a költségvetésüket állami hátszéllel torzítva a versenyt, hogy legyen egy nagy “kirakat csapat”, mindezt a szakmailag egyik leggyengébb vezetőségre bízva, akiktől közben folyamatosan hallgattuk, hogy milyen komoly munka folyik, és meglesz most már a nemzetközi siker, csak még pár milliárdocska. ezek után képtelenség egy pálfordulással nekik szurkolni, “átállni a sötét oldalra”, hogy az általuk felépített herdálás legalább mérséklődjön. elképzelhetetlen.

     1. Persze, szerintem csak vicceltek az “újságírók”. A múltkori BL siker után is eltünt a bevétel, azóta pedig csak a vezetőség cserélődött az “erkölcs” nem.

 5. NB1.hu
  Erdélyi Botond a Dorog csapatától a Tiszakécskéhez igazolt. A 20 éves futballistának nagyon tetszik a település, és szerinte az infrastrukturális körülményekre sem lehet panasz. Erdélyi a pálya jobb oldalán védőként és támadóként is bevethető, de balhátvédként sem jön zavarba.

 6. Azurák székesfehérvári születésű, ezért rendben van, hogy Videoton/Parmalat/Fehérvár/Vidi/MOL Fc szurkoló.
  Ha valóban tisztességes munkát végez, és nem csak a megnövelt költségvetés nagyobb szeletére hajt, akkor számomra mindegy, hogy kinek szurkol.

 7. Terriy Blacket nem akarjuk még idehozni.
  Szánalmas bogóckodás kezd lenni ami itt mefy.

 8. Az újak közül Niba, Kulach és Kesztyűs is nevezve ven holnapra .

 9. Sztm. nagy csapatot jó játékosokkal lehet építeni.
  Az edzöi , kommunikációs stb. team bérkerete nyílván a játékos keret felett van már jócskán.
  Talán , ha elöbb használható játékosokat hoznak, még bizakodnék , de így mindenféle paksi és egyéb – ha véletlenül beválik úgy is elviszik – kölcsönjátékosokkal komoly csapatot nem lehet építeni, söt pofon az utánpótlásnak is.

  1. ahhoz, hogy idén “komoly” csapatot lehessen építeni kb 7-8 stabil, kezdőben bevethető játékos kellett volna…persze ki mit ért a komoly csapaton.
   szerintem a dobogóra esélyesebbek leszünk, mint tavaly.

   1. Nem szoktam ennyire pesszimista lenni…
    Valószínüleg kicsit mást vártam az új tulajoktól, nem sztárokat , de semmiképp sem tucat tömeget.

 10. Lehet, hogy a ma bejelentett játékosok már hetek óta nálunk vannak, csak az eddigi kommunikációs igazgató nem tudta, miképp kellene bejelenteni Őket, végül Csabi hozott fényt az éjszakába.

 11. Az ironikus humort kedvelem és ami klub közelmúltját illeti, nehéz is irónia nélkül beszélni róla :),
  de ami a blogon megy 1 ideje, annak nagy részét (minden xar, nb2, stb.) komolyan nem értem. :/
  Mi lenne, ha meccs(ek) után mondanánk véleményt a csapatról és az újakról…?
  Mi lenne, ha megvárnánk, hogy Azurák milyen műsort tol elénk, hogy szervez meg 1 sajtótájékoztatót…stb.
  Az eddigi 6 igazolásból 4 kezdő aspiránsnak tűnik, őket mindenképp erősítésnek érzem,.(a paksi párossal én sem nagyon tudok mit kezdeni, abban nem látom a koncepciót).
  Évek óta hiányoljuk a HonvédTV-t:
  a folyamatos friss tájékoztatást (képek+ videók) a céges oldalon és FBon, vagy pl. a vezetői és edzői koncepciók megvilágítása, most talán végre ebben is lesz minőségi lépés.
  (A marketinggel kapcsolatban elfogult vagyok negatív irányban, ott max 1 főt tartanék)
  A lényeg, hogy ez a csapat , vezetés és játékosok is megérdemelnek valamennyi bizonyítási lehetőséget, mielőtt pálcát törnénk felettük.
  Szerintem már erősebb a keretünk, mint tavaly és még jön meghatározó játékos…CSAK!

  1. mély szociológiai elemzést nem tudok adni a miértről, csak annyit fűznék hozzá, hogy ez Kispest, évek óta ez megy a blogon és a meccseken is

   1. nem is ragozom tovább én sem és nem reagálok semmi (számomra)fura véleményre.
    adok kb 2 hónapot a csapatnak aztán formálok véleményt az egészről.

  2. Teljesen egyetértünk. Azurákot tévésként nagyon bírtam, és sosem késő Honvéd-drukkerré válni!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.