Mastodon

Egy kis lazítás

Az elmúlt hét hírözöne, középpontban Lanza érkezésével majd intézményesített dehonesztálásával, Hanta percenkénti bejelentkezéseivel a Bozsikból, a sajtószobából, a műfüves mellől vagy a sarki kisközértből, továbbá az új arcok sajtótájos bemutatásával épp elég megtárgyalni-átgondolni valót ültetett el a kispesti fejekben, igazi cupákos csülökként terhelve meg a hírre éhes gyomrokat, hogy képzavarral éljünk. Egy ilyen súlyos vacsi után jól esik a könnyítés, egy lanyha desszert, melyet most a subba blog régi rovatának, az ikertornyok sorozatnak a felelevenítésével szervírozunk.

Most már csak Cordella direktornak kell beszerezne egy mű kefebajuszt, illetve Holé úrnak egy szőke női parókát és egy fehér pólót “szívem egyetlen királynője” felirattal, s akkor az új Oli úrral és Mágenheimnével össze is állhat az egykori Szomszédok-beli fodrásszalon retróváltozata a kispesti sorompó mögött.

Bár ettől azt hiszem inkább eltekintünk!

(a képötletért köszönet KryzWarzycha házi designfelelősünknek).

És akkor az adekvát sorozatvégi beköszönés:

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||