Mastodon

ILYEN EGYSZERŰEN NINCS!!+!!++%!%+ Csábi helyett Rossi!!+”!! Beszarok+”!”+!+%”+

csabi_in
Kösz mindent, Jocó, és nyugi, nem a te hibád ami történt

Itt meg mi a f*sz van? De most komolyan? Ezt írja a honvedfc.hu:

A mai napon a Budapest Honvéd FC szerződést bontott Csábi József vezetőedzővel. Az új vezetőedző Marco Rossi, az új pályaedző Cosimo Inguscio lett. A csapat hétfői tréningjét már Marco Rossi vezeti. Marco Rossi 2012 és 2014 között már volt a Honvéd vezetőedzője. Simon Miklós másodedző a Honvéd NB III-as csapatának lesz az edzője, Nagy István erőnléti edző és Tóth Iván kapusedző Marco Rossi munkáját segítik.

Csak röviden kommentálom, mert még fel kell fognom a dolgokat.

egy /// Csábi Józsi mennyi időt kapott? Egy hónapot? Meg egy felkészülés első két hónapját. Valóban, nem voltak eredményei ősszel, de kérdem, mennyivel volt úgy rosszabb nekünk, mint VW-vel? Örökölt egy keretet, abból kellett gazdálkodnia.

kettő /// Valamennyire sikerült kitakarítani a szemetet télen, jöttek, jönnek új arcok. Van köztük olyan, akit már leigazoltunk, van akit valószínűleg le fogunk, és vannak, akikhez valaki ragaszkodik, de a hülye is látja, hogy Jocónak nem kellenének. Illetve nem kellettek volna, ha marad. Mondjuk Kone, a béna erőcsatár, és Meza, aki amúgy nem rossz, de nem véletlen, hogy 20-30 perceket kapott, mint próbajátékos, azt is a második félidőkben, amikor már szedett-vedett csapatok vannak a pályán.

három /// El tudom képzelni, hogy Józsinak miattuk kell mennie. Vagyis amiatt, hogy karakán volt, célvezérelt, hogy nem engedett a szükségesnél nagyobb beleszólást a munkájába. Remélem nincs igazam, de félő, Papa H. inkább Konét (nem feltétlen a személyét, hanem a vele képviselt igazoláspolitikai jelenséget) választotta.

négy /// Rossit nyilván szeretjük, de most kap egy majdnem kész keretet, ami alig játszott együtt, mert annyi benne a változás és a sérült. Van két hét az első tétmeccsig, tessék dolgozz. Rossi jó edző, már bizonyított nálunk, de Rossi hangulatember is, mindig benne van, hogy beadja a lemondását. Neki a Kispest csak egy munkahely, és bár lehet tényleg szeret itt lenni, sosem fogja azt érezni, amit

öt /// Józsi mindig fog, függetlenül a mostani klubvezetéstől. Józsinak sokat jelent a Honvéd, róla el tudom képzelni és bármikor el fogom hinni, a klubért, az entitásért akart tenni a legjobb belátása szerint.

Nem adtuk meg neki az esélyt.

Most kicsit lenyugszom, és vagy elküldök mindenkit a g*cibe, amolyan simicskásan, vagy higgadtan értékelek, de

azt sosem fogom elfogadni, amit egy valódi kispesti legendával most eljátszottak. EZ SKANDALLUM%%%

Remélem – és biztos vagyok benne -, ha marad is tüske (marad) Józsiban, attól ő még megmarad nekünk, honvédosnak, kispestinek, és bízom benne, megérti, vele a mostani mendedzsment cseszett ki és nem a Honvéd.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||