Mastodon

Nagyon fontos észrevételem mára, hogy hétvégén ugyanazt a meccset néztétek, mint RW

mert simán kihoztátok Bobál Dávidot a meccs legjobbjának, Gyulát a második helyre, ami teljes összhangban áll a fentebb nevezett szerző minapi posztjával. És mellékesen az én véleményemmel is.

mert simán kihoztátok Bobál Dávidot a meccs legjobbjának, Gyulát a második helyre, ami teljes összhangban áll a fentebb nevezett szerző minapi posztjával. És mellékesen az én véleményemmel is.

bobal_david_vs_videoton_pm

A sallangot, hogy még nincs 20 éves, mégis érett játékkal, bla-bla-bla, most inkább elhagyom, szerintem mondtuk már, meg tudja is, meg amúgy egy másik választáson is bekerült a forduló válogatottjába, ami nem rossz egy év NB II után, rögtön a címvédő ellen újradebütálva.

Az osztályozásban idén annyi változást hozunk be, hogy tízes lesz a skála, mert azt valamiért jobban szeretitek, viszont elhagyjuk a tizedesjegyeket, és a kerekítési szabályoknak megfelelően (=round()) csak egészeket mondunk. Igen, tudom ez torzít, de nem érdekel, elegem volt vesződni a mindenféle törtekkel, végtelenekkel és amúgy is minek, ez csak egy játék. Például a #vidiverő így néz ki az új számokkal:

Kemenes 6 – Botka 7, Bobál 8, Ignjatovic 7, Baráth 7 – Kamber 6 (Gazdag -), Hidi 6, Nagy Geri 7 – Holender 6 (Csábi -), Youla 8, Vécsei 6 (Vernes -)

Megjegyzés: Gyula és Bobál között nyilván a tizedesek döntöttek, csak a publikálásukkal nem szarozok.

A lényeg, hogy nem akarok igazából olyanba belemenni, hogy szegény Bálint kapta messze a leggyengébb átlagot, és igaz, valóban nem is ment neki, inkább feltolom ugyanúgy hatra, ahogy ezzel elveszek Filippinnyótól egy nem keveset, miközben legalább egy értékkel jobbat érdemelne, hogy érezhető legyen a különbség. Ez egy ilyen játék, bevallom, simán túllépek rajta, legfeljebb elnézést az érintettektől, mindenki tudja, hogy mit jelent két hatos közt, ha különbséget akarunk. (Azért zárójelbe leírom, hatos az, ha az érték 5,5-nél nagyobb, vagy egyenlő, és 6,5-nél kisebb.) ((Duplazárójelbe, hogy Báló az előbbihez, Filip az utóbbihoz volt közelebb.)) (((Triplazárójelbe: ha mindketten kicsit lépnek, akkor 5 és 7, vagyis kettő a difi.)))

Cserébe, hogy ilyen kegyetlenül leszámoltunk az egész számok halmazán túli tartományokkal a meccsértkelésekben, lett egy olyanunk, hogy mérkőzések fül (ott fent, a menüsorban ↑↑↑), és azon belül kattinthatóak lettek az egyes meccsek, hogy ott megtaláljátok az összeállítást, osztályzatokat, gólvideót, satöbbit. Ugyanitt tabella, keretadatok, és megint satöbbi. Még fejlesztjük, de már látszik valamiféle alakulás asszem.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||