Mastodon

A Wintermantel vs. Deutsch cicaharc megvolt Kubatovért?

Az újpesti polgmesti és szurkoló Wintermantel egy erős felvezetésű Facebook-bejegyzésben szállt bele Kubatov ferencvárosi klubelnökbe és párttársba, majd érkezett az internetről konzultáló MTK-elnök Deutsch Tamás, és úgy védte be zöld kollegáját, hogy én szentül hittem az első mondatai alapján, ő is belerúg egy hatalmasat, de aztán lila majmozott egy jót. Mondjuk jogos hogy nem, végül is a szurkolókról ment a vita, és neki előbb még ki kell szótáraznia a szó jelentését. Egészen csodálatos percek lehettek mindazoknak, akik élőben követték az eseményeket.

Az Kispest minden egyes győzelmének örülök. Szívből! Ha a Magyar Kupában nyerünk, tapsolok. Hangosan. Ha a Fradit, MTK-t vagy az Újpestet verjük meg, gyönyörűség. Ha magyar csapat nemzetközi mérkőzést játszik, mert magyar vagyok, drukkolok neki, kell jövőre nekünk is a kvóciens. Szeretném a jót, a jobbat. Boldog lettem volna, ha az FTC továbbjut. A focinak vannak törvényei. Íratlan szabályai, legendái, történetei, feltételezései, babonái.

Ellenben amikor a Fradi, az MTK és az Újpest sehonnan jött vezetői egymás ütik, akkor én csak egy kávét kérek.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||