Mastodon

Adósok maradtunk a paksi #meccsemberével: Botka Endi, ki más?

botka-rossi-paks_pm

Kemenes 4 – Botka 6, Bobál 5, Ignjatovic 5, Baráth 5 – Nagy Geri 5 (Prosser 5), Kamber 5, Hidi 5 – Holender 5, Youla 5 (Délczeg -), Vécsei 4 (Vernes 4)

Nehéz volt összehozni a szokásos osztályozókönyvet, mert a tévé ugyebár nem közvetített, így eleinte csak az utazókban bízhattunk, hogy átfogóbb képpel rendelkeznek, majd érkeztek az összefoglalót látók, hogy végül befusson néhány valóban hardcore arc, aki kivárta és bevállalta a szerda egyes tévés ismétlést, hogy láthassa a négynapos meccset, majd osztályozhasson nálunk. Megjegyzemk, a győri kupameccsről hazaérve nekem is ez volt az első dolgom (felvételről! köszi, új okostévé), majd lezártam az osztályozókönyvet, és úgy döntöttem, az ilyen válaszokat némileg felül fogom súlyozni.

Botka nem volt kérdéses, egyedül Ignja és Proszi volt képes megszorítani, miközben azért Ignja rendesen belemászott legalább egy gólunkba. Megjegyzem az egyiknél Endi is boldogan bámészkodott a paksi pusztában, de egy 1-3 után is kell legyen élet, így simán lehet a terített betlit hozó védelemből is valaki meccsembere, mert miért ne?

Hiszen a támadósor, amelyik 60+ százalékban tartotta a labdát és szinte egykapuzott, teljes és totális csődöt jelentett. Nem kipécézve egyvalakit, de Bálónál valami látványosan elpattant, iszonyat nem megy neki idén, hogy annak csimborasszóját hozza Győrött. Alig egy félidőt töltött a pályán, és még honvédosként is legalább három, de inkább négy sárgás faultját láttam, csoda, hogy egyáltalán a pályán maradhatott. Nem értem mi van vele. Talán nem tetszik neki az előretolt szerep, ahol nem tudja kihasználni az alkatából következő lendületét, hogy testtel, sebességgel érkezzen. Tényleg nem tudom, csak azt látom, hogy ez így nagyon rossz.

A másik érdekessége a mostani osztályozókönyvnek, hogy Szabi lett a #legmocsokgyengébb, miközben ez egyáltalán nem igaz. Viszont olyat sem fogok játszani, hogy mert kevés volt – az ismert okok miatt – a beérkező szavazat, és már így is felülsúlyoztam részben magamat, hogy még hozzá is adjak egyet mondjuk. Ez egy játék, nekem a gépem előtt ülve nincs jogom megítélni, hogy egy kedves osztályozónk látta-e a meccset, vagy pusztán zsigeri gyűlöletből nyomott valamit. Amit lehet megtettem (szerepelt az íven egy kérdés, hogy hol láttad a meccset /// utólag az átlag, szórás és darabszám alapján kidobáltam értelmezhetetlen válaszokat, stb), de van egy határ, amit érdemes meghúznik, hogy a játékjelleget megőrizhessük.

Igen, rohadtul nem igazságos ez az egész – mondhatná bárki, de hozzáteszem, ilyenek ezek a szavazósdik, amikor mindenkinek megengeded, hogy tessék, egy ember – egy voks. Kellenek játékszabályok, még úgy is, hogy esetleg kellemetlen következményei lehetnek. Most Szabin csattant az ostor – szerintem érdemtelenül, de ki vagyok én ezt megítélni? -, szerintem el fogja viselni.

/// vajon a picmonkey miért zúzta össze ennyire a képet, és vajon miért nem ellenőriztem, mieltőtt bezártam volna a tabját? bocska.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||