Mastodon

Jó sok kérdés jött a felcsúti jegyekről, így inkább segítünk

A mérkőzésre ingyenes a belépés, viszont a beléptetőrendszer miatt mindenképp szükséged lesz 0 forintos jegyre! Zsugához háromféle módon juthatsz hozzá:

  1. online elővételben // ha van szurkolói kártyád, akkor az interneten is vásárolhatsz, majd kinyomtathatod a jegyed. Erről bővebben itt írtunk.
  2. a Bozsikban // csütörtökön 17 és 19, pénteken 16 és 19 és szombaton 10 és 12 óra között nyitva lesznek a Bozsik pénztárai. Itt vagy szurkolói kártyával, vagy egyéb azonosításra lehetőséget biztosító arcképes igazolvánnyal a szokásos módon igényelhetsz belépőt. (via honvedfc.hu)
  3. a meccsnapon Felcsúton // a vendégpénztárak természetesen nyitva lesznek (egyelőre nem közöltek ezzel ellentétes információt), így a Bozsikhoz hasonló módszer itt is elérhető lesz.

Amennyiben nincs kártyád, úgy számodra (vagy annak a számára, akinek jegyet vennél) nem maradt más, mint személyesen megjelenni legalább az egyik helyen. Ha szintén kártyával nem rendelkező kisgyermekkel érkeznél, akkor a következő helyeken próbálkozz információt szerezni:

  • Bp. Honvéd // telefon: +36 1 357 6738 vagy email: office@bhfc.hu
  • Felcsút // +36 20 240 0373

Jelenleg (kedd, 14:30) ennyi jegy fogyott (a piros jelenti azt, hogy elkelt):

Kijelölés_037 Kijelölés_038

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||