Mastodon

Napikispest 2017.11.03.

  • bíróküldés // Pintér Csaba fúj szombaton a Felcsút ellen. Taccsbírók: Buzás Balázs, Kóbor Péter; az alapvonalon: Solymosi és Kulcsár Katalin; tarcsiban: Király Krisztián.
    • Pintér 2014/15-ben még négyszer is vezetett nekünk (1 vereség, 1 döntetlen és 2 győzelem; utóbbiból egy az egyetlen Kecsó elleni), majd a következő ében egyet, a bajnokiban kettőt, és idén még egyet, vagyis nem sűrűn futunk össze.
    • a mérlegünk amúgy elég jó vele: 5 – 2 – 1, amivel szinte házibírónknak számítana, ha nem lenne a mostanában mintha kicsit ellenünk forduló Szabó Zsolt. Legutóbb Pakson, a Kabanguval nehezített 2-2-n találkoztunk. (Pintér mérlege a Felcsút NB I-es meccsein: 0-1-5)

képernyőkép: pfla.hu

Most ez komoly? Presztízscsata? Majd akkor térjünk erre vissza, ha már léteztek. Addig pedig az van, hogy egy szemérmetlen tolvaj banda eljön a Nagyhonvédkához ámuldozni, mi az a saját jogon kivívott történelem, és csak reménykedünk, hogy ha meccs után leltárt tartunk, akkor minden maradt a helyén, nem szakítottak ki újabb darabot belőlünk.

Apropos, ők például hova tűntek?

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||