Mastodon

Mindeközben Budapesten

barátságos felkészülési mérkőzést játszik egymással a Bp. Honvéd és a szerb bajnokságban szereplő FK TSC (Topolya, itt született pl. Mezey György, az 1991-es bajnokcsapatunk edzője).

Sosem fogom megérteni ezeket a zárt kapus edzőmeccseket a válogatott meccsek alatti szünetekben. Vajon mit félthetnek annyira az edzők? A Zete ellen ráadásul, ahol annyi exkispesti (Szemerédi, Bobál-ikrek, Gergényi) játszik?

Emlékezhetünk, pár éve Diósgyőr felé menet, a kocsiban, a jegyzőkönyvet olvasgatva tűnt fel nekünk Job (out!) neve, miközben az ellenfél már rég tudott arról, hogy leigazoltuk. Csak mi, az érdekelt felek ültünk teljes homályban mindenféle anyósüléseken.

Tüntetőleg be is jöttem ma inkább dolgozni, pedig korábban nem igazán jelentett akadályt, ha a temetőből kell nézni péntek tizenegykor, ahogy Pölöskei bevágja az Újpestnek, vagy Tischler a Proleter Novi Sadnak. Bár abban nem vagyok teljesen biztos, hogy tényleg láttam is őket, mert a vendégrötyi és pár egyéb felépítmény viszonylag komoly százalékot takart ki a régi Bozsik centerpályájából.

Mindegy. Szánalmasnak tartom ezt a zártkapuzást és titkolózást (miközben a Topolya minden felületén lehozta, hogy lesz meccs). Kicsit olyan, mint egy pár hónapos kisbaba, aki eltakarja kezével az arcát, hátha úgy nem látják.


Összeállítások //

Hopp, újra feltűnt egy név: Suleiman Sani Abacha. Legutóbb februárban szerepelt a Honvéd oldalán. Idézem:

(…) A kezdőcsapatban a felnőttkeret négy – a PAFC ellen nem szereplő – tagja is helyet kapott, továbbá a nemrégiben érkezett két nigériai játékos, Suleiman Sani Abacha és Galadima Anas Abubakr, akikre még tavaly novemberben figyelt a Dreamland – Embassy of Hungarian Cup elnevezésű tornán klubunkat képviselő Nagy László.

Sőt, van ott több is, ha a keresőfeltételt Sanira állítjátok.

1-0 oda //
2-0 oda //
Vége //

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||