Mastodon

Koronanapló 11. nap

Hajnalban kelés, hülyebíró, Videoton.

Ma csak egy meccs lesz, mert valami iszonyatos fáradtság tört rám. Nem teljesen értem, hogy miért, de azt vettem észre, hogy egyre csak tolódnak el a napjaim hajnal felé.

Amíg normál eseten elég fél nyolckor kelnem reggelente, és az is szendvedős, mostanában magamtól pattanok ki az ágyból öt magasságában. A reggel tízes napindító meeting gyakorlatilag a nap közepe lett. Másnál is ennyire átalakult az üteme az évek alatt megszokott ébredésnek és alvásnak?

Most (délben) először érzem azt évek óta, hogy tudnék kicsit szunyókálni nap közben, viszont egytől megbeszélés, tehát nem tehetem. Talán majd utána. (Persze, hogy kettő és három közöttre jelentkezik be a futárcég az új székemmel.)

Strokk
Bajnokcsapat 11. mérkőzés

Ezzel a hazai Videotonnal ért véget az első kör, és csak arra emlékszem, hogy valamiért köcsögválogatottaztam és bíróztam a meccs után – és tessék: igen

Maradjunk annyiban, hogy hozta a formáját a Vidike, nem is foglalkoznék a trivialitásokkal, inkább két mondatot emelnék ki az akkori posztból:

Kezdem elhinni, hogy reális lehet a 3-6. hely év végén, még úgy is, hogy betartjuk a légiós- és U20-as kvótát.

Sőt, a 3-4. is benne van.

Nem jött be, de utólag nem bánom.

A meccs összefoglalója ide kattintva érhető el.

A bajnokság állása a fordulót követően:

  1. Vasas 22 pt
  2. Videoton 20 pt
  3. FTC 19 pt
  4. Haladás 18 pt
  5. Honvéd 17 pt
  6. Újpest 15 pt
  7. Debrecen 14 pt
  8. MTK 13 pt
  9. Gyirmót 13 pt
  10. Paks 11 pt
  11. Mezőkövesd 10 pt
  12. Diósgyőr 8 pt

“Egy meccsjegy ára!” jótékonysági kampány. Részletek itt.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||