Mastodon

Nem akarok bírózni, de!

Bejött minden, amit vártunk (hosszú labdás Videoton), és az is, amit nem (hülyebíró). Sajnos vannak napok, amikor a f*sznak a rossz végére kerülünk.

A Videoton a Honvéd ellen is dominált

Fiola kezezése

Rögtön azzal kezdődik az összefoglaló, hogy Fiola könyökére pattan a labda, amit akár be is lehetett volna fújni, de nagyon nem hőbörgök miatta. Viszont – és ezt a kommentátor is megemlíti – előtte nem sokkal Lazovicsnál nagyjából egyértelmű volt, úgy kitolta a könyökét. Természetesen a jelenetet kihagyták, nehogy véletlenül hülyének nézzenek bírókat Magyarországon.

Juhász fejese

A fene tudja, de nekem van egy olyan érzésem, hogy egyszerűen megmászta Kambert. Nem igazán érkezett lendületből, Kamber egy helyben állt, aztán valahogy mégis a hátáról fejelte a gólt.

Lanza gólja

Egy pillanat van a videón, amikor úgy tűnik: mintha bent lenne. Esküszöm, nem tudom. Hogy Gaál Gyöngyi mire volt annyira magabiztos, azt sem értem, mert Kovácsik egyértelműen kitakarta előle a labdát.

Lazovics félidőben megsérti Gyöngyikét

videoton-gaal

Elég szúrós a tekintet, és hogy tényleg lehetett valami, azt mutatja, előbb Feczesin, majd Stopira tolja el onnan a magából kikelt Lazovicsot. Ugye itt húsz másodperccel vagyunk Lanza gólja után.

Iván :(

Géresi nagyon csúnyán beültette a hintába a góljánál.

Összefoglalva

  1. Jobb volt a Videoton, de annyival azért nem, mint amekkora támogatást kapott.
  2. Hülyebíró (és igen, Lanzában sem vagyok biztos, kockázom rendesen a jelenetet).
  3. Grófnak volt egy parádés védése az első félidő elején (vajon az miért nem ér összefoglalót?), majd egyre jobban kijön a tóthiváni iskola, és a félelem bennünk minden oldalról jövő beívelésnél.
  4. Nagy Geri > Hidi
  5. Baráth > Hajdú
  6. Kezdem elhinni, hogy reális lehet a 3-6. hely év végén, még úgy is, hogy betartjuk a légiós- és U20-as kvótát.
  7. Sőt, a 3-4. is benne van.

Bp. Honvéd – Videoton 1-2 (1-1)
Bozsik stadion, 2051 néző
vezette: Berke Balázs
gól: Lanzafame (45+2.) ill., Juhász (35.), Géresi (52.)

(nyitókép: fb/1909foto)

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||