Mastodon

Engem egyáltalán nem sikerült megnyugtatni a csütörtöki edzés képeivel

A Honvéd kitett egy harmincegy képes galériát a csapat csütörtöki edzéséről, vagyis kaptunk némi beszédtémát (és kapaszkodót) a szombati meccs elé, hiszen meg lehet nézni, hogy kik szerepelnek a képeken. Diktálom, mezszám szerinti sorrendben:

Nagy Sanyi, Mezghrani, Kálnoki-Kis, Hidi, Zsótér, Craciun, Tamás Krisztián, Kamber, Lovric, Szendrei, Gale, Baráth, Bocskay, Tujvel és Vezér Ádám.

Nem sok. Összesen tizennégy játékos ismerhető fel egyértelműen, valamint ezen a képen plusz kettő, akiket nem írtam be:

fotó: fb/honvedfc

A baloldalt álló fiatal srácot – bevallom – nem tudtam beazonosítani (Kocsis Dominik?), és Nagy Gerit is csak dőlt betűvel merem leírni a kép jobb széléről, homályosan, háttal nekünk.


Vagyis, mert azért valami következtést mégis illenék levonni. Úgy tűnik, az NB III-as keret játékosai, akik a kupameccsen is szerepeltek, most az NB III-as csapattal készültek, valamint nem látni Kesztyűst, Cipfet, Tóth-Gábort és Horváth Andrist sem szerdáról.

A Videoton, valamint a Paks elleni meccsekhez képest további hiányzó Aliji, Eppel (talán a posztban lévő kép bal szélén, takarásban?) és Uzoma.

Nagyon bízom benne, hogy tényleg nincs itt semmi látnivaló, és mindössze arról van szó, hogy a Honvéd stábja, valamint sajtógépezete egy hatalmas duplatriplacsavaros megtévesztő hadművelet részeként árasztja el az interwebet gondosan megszűrt edzésképekkel, dezinformációk tömegével tévesztve meg mind az éles szemű szurkolókat, akik úgyis kilistázzák jegyzetfüzetükbe a fotókon feltűnő az arcokat, mind az ellenfél Mezőkövesd megfigyelőit.


Azt a kínzó kérdést viszont már fel sem merem tenni, hogy mi lesz szerdán a Felcsút ellen? Nekünk ugye játszanunk kell, miközben a korona végigsöpör a csapaton, valamint Eppelt is a meccs eredeti időpontja után igazoltuk, kérdés játszhat-e egyáltalán? Mindezt egy olyan meccsen, amit a másik fél koronássága miatt, de még a koronás szabály előtt, konkrétan a meccs délelőttjén halasztottak el. (vö.: a Felcsút nem állt ki ellenünk, ami a legtöbb normális futballkultúrában automatikus 3-0 nekünk.)

Az lehet, hogy csak én nem érzem korrektnek a szerdait?

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||