Mastodon

Szemelvény az értelmetlen infografikák c. sorozatunból

Egyébként azért nincs poszt több napja, mert az Éder-féle vendéglőt keresem nagy erőkkel, és egészen magával ragadott egyrészt a kutatás, másrész dr. Varga Bálint élettörténete. Ha véletlenül pont tudnád, hogy hol volt a kérdéses vendéglő, akkor mindenképp jelezd felénk!


Van ez az adatsor, ami szerintem már önmagában is érdekes, azonban sokkal több kérdést vet fel annál, minthogy mi a toszt művel Bódog velünk?

Érdemes például kiterjeszteni a vizsgálatot az elmúlt 365 napra: 30 bajnokiból 3 edzővel is mindössze csak hetet (7) tudtunk megnyerni. Valami nagyon tartós és komoly probléma lehet a klubházban, mert ezt a teljesítményt egyszerűen nem lehet a korona miatti szerencsétlenségünkre fogni.

Amúgy én egy igazi szappanoperás történetet látok magam előtt: sértettség és sértődés, egy kis alattomosság, egy nagyobb adag ármánykodás, némi számítás, pár megtörőben lévő karakán, stb. Tudjátok, a végtelenül sablonos karaktervázlatok, hogy könnyedén lehessen a végtelenségig elnyújtani bármilyen cselekményszálat. Később úgyis belép a képbe José Ignáció, esetleg Julcsi új pasija, vagy valami ilyesmi.


Ja, és a Fradi elleni meccs házilegjobbjai (előzetes eredmény): Baráth, Lovric, Mezghrani, Bocskay és Hidi lettek nálatok.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||