Mastodon

Pár szót a klubkártyákról

mert annyian kérdezik, hogy mostantól ezt a posztot fogom beidézni az újabb és újabb magyarázat helyett.

Gyorstalpaló //

Klubkártyát személyesen legközelebb június 10-én 16 és 19 óra között a kispesti Futball Házban lehet csináltatni 1000 forint ellenében.

Ha van klubkártyád, akkor az érvényességét a klubkartya.mlsz.hu oldalon tudod ellenőrizni.

Ha nincs klubkártyád, akkor ugyanitt van lehetőséged előregisztrációra, hogy a kártyakiadás tényleg csak egy perc legyen.

Részletekbe menős rész (FAQ) //

  • Mire jó a klubkártya? Kötelező egyáltalán?
  • Nem, nem kötelező, viszont arra nagyon jó, hogy online, vagy akár a pénztáraknál kényelmesen és gyorsan vásárolhass jegyet az olyan meccsekre, ahol megkövetelik a névre szóló azonosítást. Sőt, ha tudod az ismerőseid kártyaszámát, akkor az ő zsugáikat is el tudod intézni.
  • A Villarreal ellen kell klubkártya?
  • Nem tudjuk. A Honvéd egyelőre nemhogy a jegyárakat, a jegyvásárlás feltételeit, de még a pontos kezdési időpontot se tette közzé. Szóval nyugalom, van még másfél hónap a meccsig. Egyébként pedig, ha csak azért szeretnél klubkártyát, mert kimondottan a Villarreal érdekel, és mindenképp ott akarsz lenni a meccsen, akkor inkább egy másik hazai csapatét váltsd ki, pont ugyanannyira jó lesz az a kártya is, mint a miénk. Ajánljuk például a Ferencvárost, a Videotont, esetleg a Felcsútot.
  • Jegy, bérlet?
  • Hova? Tudod már mennyibe fáj? Meghirdette már a klub? Komolyan kérded? (Esetleg a Videoton ellen még maradt pár jegyünk.)
  • Meddig érvényes egy klubkártya? Ha nincs rajta semmi információ, akkor honnan tudhatom?
  • Tényleg nincs rajta az érvényesség ideje, a fene tudja milyen megfontolásból. Az első- és második szériás kártyákat még három évre adták ki, és akkoriban nem lehetett sehol ellenőrizni az érvényességi idejüket. Az elmúlt években viszont a kártyákat 10 évre (18 év alatt 5 évre) adják ki, és az érvényességük a klubkártya.mlsz.hu oldalon ellenőrizhető. Mutatom képekkel hogyan:
A klubkártya oldalán a Saját adatok karbantartására kell kattintani
majd megadni a kártyád számát és a jelszavad, ami alaprételmezésben a születési hónapod és napod. Tehát ha augusztus 23-án születtél, akkor a kódod: 0823
A következő oldalon a rendszer megmutatja, hogy meddig érvényes a kártyád. Ha a kártyád nem érvényes, akkor azt is jelzi.
  • Mit csináljak, ha lejárt a kártyám?
  • Új kártyát. Az érvényes szabályzat szerint lejárt kártyát nem lehet hosszabbítani.
  • Hol és hogyan tudok új kártyát csináltatni?
  • Személyesen jelenleg sehol.
  • Jó, de valami megoldás csak van?
  • Igen! Elméletileg a Honvéd a nyáron több alkalmat is meghirdet, amikor a kispesti Futball Házban lehetőség lesz klubkártyát csináltatni, illetve hosszabbítani. Az első ilyen alkalom június 10-én 16 és 19 óra között lesz. A Futball Házat pedig Kispesten, a Fő utca 38. cím alatt találjátok. A Templom tér felől érkezve, a római katolikus templom bejáratával szemben indul egy sétány, és annak jobb oldalán, a második épület. Ha az Üllői felől sétálnál be, akkor pedig balra, az utolsó előtti épület a templom előtt. A házon jól látható helyen kint van Bozsik és Puskás portréja, vagyis el sem lehet téveszteni, és a biztonság kedvéért a kapu fölé is ki van írva, hogy Kispesti Futball Ház.

  • Mi kell ahhoz, hogy klubkártyát csináltassak?
  • Két lehetőség van. Vagy személyesen eljössz, megadod az adataidat, készül rólad egy fénykép, fizetsz 1000 forint kártyakiállítási díjat és boldog vagy, vagy pedig előregisztrálsz a klubkartya.mlsz.hu oldalon, kitöltöd az adataidat, feltöltöd a fényképedet, és megjelölsz bármit átvétel helyeként, majd beslattyogsz a házba, fizetsz, és átveszed. Utóbbi a kényelmesebb megoldás, de mutatjuk képeken is:
Itt a Klubkártya előregisztrációra kell kattintani, majd a következő oldalon kiválasztani a Bp. Honvédot. Vigyázzatok, az oldalon még a régi címerünk található, nehogy megzavarjon!
Töltsd ki az adataidat
Add meg, hogy hol szeretnéd átvenni a kártyádat. Igazából mindegy mit jelölsz meg, mert a kártyákat úgyis helyben nyomtatják a teljes adatbázisból kikeresve.
Tölts fel magadról egy szép képet, amin nagyjából felismerhető vagy
Add meg az elérhetőségeidet (csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező)
  • Kész is vagyunk?
  • Igen. Ez pont ugyanaz a folyamat, amin személyesen is végig kellene menni, viszont ha otthon vagy a telefonodról előre megcsinálod, akkor nem kell miatta sorban állnod, várni az adatrögzítésre, ilyesmi. Mindössze bemondod a neved, és már köpi is ki a gép a kártyád. Ha a haverodnak, feleségednek/férjednek, gyerekeknek is csináltatsz kártyát, akkor elég csak neked eljönni a Házba, és viheted a többiekét is.
  • Vidéki vagyok, mit csináljak? Egy kártyáért nem fogok száz kilométereket utazni.
  • Érthető. Azonban arra, hogy az emberek az ország több területén laknak, és ott nem feltétlen a legközelebbi csapatnak szurkolnak sajnos nincs felkészülve sem az MLSZ, sem a Honvéd. Nem a mi, vagy a KLTE feladata lenne, azonban valami megoldást mindig lehet találni. Amennyiben semmiképp sem tudnál eljönni személyesen a klubkártyáért, akkor írj egy levelet a csak@taccs.hu vagy a klte1909@gmail.com címre, és egyeztessünk. A megoldás valószínűleg az lesz, hogy előregisztrálsz kártyára, utalsz 1000 forintot, mi pedig kinyomtattatjuk a kártyádat, és megküldjük neked a fotóját, ugyanis a lényegi kártyaszám így is olvasható (a kódodat tudod, hiszen tudod mikor születtél), és ha a vonalkódra lenne szükség, akkor az is beolvasható a telefonod képernyőjéről. A fizikai kártyát eltesszük, és amikor legközelebb errefelé, vagy akár idegenbeli meccsen jársz, akkor szólsz, elvisszük, és odaadjuk neked. A kártya akkor is használható, ha csak a fotója van nálad. Én például évekkel ezelőtt bedigitalizáltam a többi törzsvásárlói/kedvezménykártyammal együtt egy Stocard nevű alkalmazásba, és ha szükségem van rá, akkor kiolvasom onnan a számát, vagy felmutatom a vonalkódját.
  • Ennyi?
  • Ennyi.

Amennyiben további kérdésed lenne, nyugodtan írd meg kommentben, vagy a csak@taccs.hu címre, esetleg telegramon nekem: @veghhanta.


Összefoglalva még egyszer //

Klubkártyát személyesen legközelebb június 10-én 16 és 19 óra között a kispesti Futball Házban lehet csináltatni 1000 forint ellenében.

Ha van klubkártyád, akkor az érvényességét a klubkartya.mlsz.hu oldalon tudod ellenőrizni.

Ha nincs klubkártyád, akkor ugyanitt van lehetőséged előregisztrációra, hogy a kártyakiadás tényleg csak egy perc legyen.


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||