Mastodon

Nem szívesen foglalkozunk ellenőrizhetetlen pletykákkal, azonban

lassan két nap eltelt a debreceni meccs óta, és nagyon úgy tűnik, hogy a klubház a Valódi Felelősök helyett játékosokkal akarja elvitetni a balhét. Olyan játékosokkal, akiket vagy a jelenlegi vezetőség hozott Kispestre, vagy a jelenlegi vezetőség hosszabbított vele szerződést, és akiket a jelenlegi edző stabilan játszatott is.

Két napja síri csönd van, senki nem mert kiállni, legalább pár szóra, és még a szokásos megyünk előre, még egyszer nem játszhatunk így, ez a klub többet érdemel és a többi hangzatos szövegek sem jelentek meg – egyedül a szurkolók egyik kedvencének számító Lukic szájába adtak mindenféle szép szavakat.

Ne legyenek reményeink, amíg a klubházban nem történik változás, addig minden marad a régiben. Legfeljebb kicsit még rosszabb lesz, esetleg kicsit valamivel jobb, de mindenképpen vállalhatatlan.

Két és fél év szánalmas töketlenkedése alapján annyi derült ki, hogy a klub jelenleg legnagyobb ellenségeit a klub alkalmazottai között kell keresni.

Reméljük, tényleg nem több ez az egész annál, mint, hogy benyaltunk egy pletykát.


Ennyi ideje várunk Horváth és Kun lemondására:


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||