Mastodon

Hivatalosan is eldőlt: marad Feri

Volt rá némi esély.

photo of clown holding tambourine

Milyen változások várhatók az első csapatnál a téli szünetben?

Az edzői stáb folytatja a munkát, azonban a keretben várhatóak változások. Elkezdődtek a tárgyalások a kiszemelt játékosokkal, de helyet is kell teremteni nekik, így természetesen távozók is lesznek. Fontos, hogy akik érkeznek, azok nemcsak játékban hanem mentalitásban is hozzá tudjanak tenni a csapathoz. Akik pedig maradnak, azok még jobban becsüljék meg, hogy a Honvédban játszhatnak.

nyilatkozta Kun Gábor a honvedfc.hu-nak.

Vajon mi lenne a válasz a miértre? Miért folytathatja az edzői stáb, ha a saját őszükön még annál is gyengébbet mutattak, mint tavasszal, a papíron más, állításuk szerint rossz szerkezetben összerakott csapatával? Tényleg, mi lehet az a mérés, mutató, teljesítményindex, bármi, amiből azt a következtetést vonták le: maradjanak Feriék?

(Orbán Viktor a szokásos péntek reggeli kinyilatkoztatásaiban is keményebb kérdéseket kap a Kossuth Rádióban, mint Kun egy ilyen év után.)

2020/21

  • koronavírus, volt, hogy egy tucat játékos kidőlt miatta
  • zártkapus meccsek
  • saját pálya helyett Hungária körút
  • két edzőváltás
  • bajok a sportigazgató körül
  • 1,12 pont per meccs

2021/22

  • új, saját stadion
  • új, az edző kérésére átalakított keret
  • nincs sportigazgató, az edző és az ügyvezető igazol
  • nézők előtt játszott meccsek
  • nem tényező a koronavírus
  • 1,18 pont per meccs

Tényleg, mégis mi a francra lehet elégedettnek lenni egy ilyen ősz után? Gyakorlatilag ugyanazt a mutatót hozzuk önerőből, mint a tavalyi évben, amikor aztán tényleg minden ellenünk volt a világon.

Basszus, nem hinném, hogy csak engem érdekel, mégis

milyen érvek szólnak a rendszer további fenntartása mellett?

Sajnos a mai interjúból nem derült ki.


Bullshitkeringő

Többször előfordult velünk, hogy a mérkőzések bizonyos szakaszai között is nagy különbségek mutatkoztak a teljesítményünkben, nagyon sok gólt kaptunk és olyan találkozókat veszítettünk el, amelyekre nagyon nehéz konkrét magyarázatot találni mivel összetett a probléma. Rossz döntések, egyéni hibák és sajnos hozzáállásbeli problémák is előfordultak ebben az időszakban, amelyeknek ez a negatív sorozat lett az eredménye. (…) Alkalmaztunk minden eddiginél szigorúbb szankciókat, mind a játékosok mind a stáb esetében. (…) Valamint azzal, hogy mindenki alázattal és megalkuvás nélkül küzd és dolgozik a csapatért, a klubért és természetesen a szurkolóinkért. Az elvárás az, hogy minél előbb odakerüljünk a tabella első felébe és ott is maradjunk stabilan.

Kun Gábor, 2021.11.09.

(…) Viszonylag rendben vagyunk a lőtt gólok számában, viszont nagyon sokat kaptunk, így ezen mindenképpen változtatnunk kell. Több mérkőzés is volt, amelyet nyert helyzetből engedtünk ki a kezünkből, rengeteg pontot vesztettünk így. Stabilabb játékot szeretnénk látni, ahol nincsenek ekkora ingadozások mérkőzésen belül. Nagyobb fegyelmet és kötelességtudatot várunk el a csapattól és a stábtól, ehhez pedig meglesznek a szükséges eszközök. 

Kun Gábor, 2021.12.22.

Ennyi idő telt el a debreceni 5-3 óta, és ennyi idő alatt a lehetséges tizenötből hét pontot gyűjtöttünk be. Csak az idióták (tehát mi) nem veszik észre, mekkorát bizonyított a stáb és a csapat! Köszönjük!


címlapkép: Nishant Aneja/Pexels.com

? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||