Mastodon

Beindult a nagy Ferilottó, és nem lenne meglepő, ha az egymillióból az egyet húznák ki: Ferit

A téli uborkaszezon messze legfontosabb kérdése lesz (volt?) Kispesten, hogy marad Feri, vagy sem?

Az ősszel hallani lehetett Storckról (ő közben Belgiumba igazolt), Michael Borisról, sőt, kettejük kombójáról is. A pletykákat erősítette, hogy Boris az elmúlt hetekben többször is feltűnt a meccseinken. Az NSO szombati anyaga szerint még tartja magát Boris, és megjelent új szereplőként az exújpesti Vignjevic, valamint állócsillagként Horváth Feri maradása.

Szombaton letudtuk az utolsó idei bajnokit, a klub is megtartotta a karácsonyi bankettjét, Nono talán már Dubaiban nyaral, vagyis amiről eddig nem született nyilvános döntés, arról idén már valószínűleg nem is fog.

Mivel esetünkben az idő egy erősen meghatározó tényező, a jobb előbb, mint később elvének elmaradása akár azt is jelentheti, hogy nem lesz később. Figyeljük meg, a Fradi az első lehetséges pillanatban kinevezte az új edzőjét, az orosz Csercseszovot, akinek a januári kezdésig bőven lesz ideje felkészülni a feladatra.

Lefordítva: ha a klubnál döntöttek volna a változásról, akkor arról már értesültünk volna. Vagyis: minden valószínűség szerint marad Feri, és közvetlenül senki nem vállalja a felelősséget az elmúlt egy évért, ahogy az elmúlt kettőért, lassan háromért sem. (Most nem fárasztanánk titeket mindenféle grafikonnal, elég lesz a holtszezon alatt szörnyülködni rajtuk, de azt mindenképp kiemelném, hogy Feri rosszabb mérleget hozott ősszel (1,18 ppm) a saját csapatával, mint tavasszal (1,25 ppm) a covid által sújtott, Bódogtól és Pisonttól megörökölt, állítása szerint rossz szemléletben összerakott kerettel. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen!)

A magyar foci dolgaiban általában nem feltétlen pontos goal.com szintén arról írt december 20-án, hogy Feri marad. És az indoklás? “A Honvéd vezetősége mai tanácskozásán áttekintette a csapat eddigi szereplését, és úgy döntöttek, hogy a csapat a jelenlegi edzővel, Horváth Ferenccel kezdi majd meg a felkészülést (…)” Magyarul: elégedettek.

Remek választás egy olyan edző esetleges megtartása, aki saját bevallása szerint sem tud mit kezdeni a csapattal, illetve annak eredményességével. És nem most fordul elő vele először.

Boldog karácsonyt, kedves szurkolók.


frissítés //

  • közben a Csakfoci is arról ír, hogy Feri marad.
  • bejelentették, a kormánypárt Novák Katalint jelöli köztársasági elnöknek. A tízmillióból egy magyar pont egy nagyságrenddel kisebb sansz, mint a Mezőkövesd elleni egy a millióból. Mivel ez most nem jött be Ferinek, mégis lehet, nem ő a világ legszerencsétlenebb embere.

címlapkép: Horváth Ferenc az MTK elleni mérkőzésen. fotó: honvedfc.hu

? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||