Mastodon

Látványosan kimaxolták a rendezvényszervezést a Bozsik Arénában

Pedig esküszöm, tényleg próbáltam egyáltalán nem foglalkozni a választásokkal, és közvetlenül most sem fogunk. Az persze előfordulhat, hogy egyes olvasók szerint mégis, azonban az egyes olvasók szövegértési problémáival nem tisztünk foglalkozni. (Amúgy maga a helyzet is egészen abszurd, hiszen miért ne tehetném meg. A választás közügy, közügyekről szól, és miért lenne ciki közügyekkel foglalkozni? Magyarországon sajnos sokak szemében az, mert fokozatosan és szívós munkával azzá tették. Vö.: elvették tőlünk.)

A választások helyett, amikor írhatnékom támadna, akkor inkább az ablakom előtt álló fenyőre épp mostanság fészket építő galambpárt nézegetem. A hím hordja sorra az ágakat, a nőstény pedig ül rajtuk, rendezgeti, és próbálja a szerény eszközeivel stabillá varázsolni. Városi emberként nagy dolog ennyire közelről megfigyelni a Természetet.

Szinte teljesen üres lenne egyébként a hetünk. Kitenném valamikor, hogy a szavazatok alapján Lovric volt a legjobbunk Újpesten, pótolnám a meccs- és játékosadatbázisból hiányzó fordulókat, vagyis behoznám magam az oldal költöztetése miatt felhalmozott adósságokkal. Továbbá van pár apró hiba, amit valahogy majd ki kéne javítani, azonban egyedül ehhez kevesek vagyunk, szükség lesz a szerver üzemeltetőjére is.

Erre sorra jönnek a hírek, hogy az új Bozsikot, az Arénát szinte bármire ki lehet bérelni, és szinte bármire oda is adják.

Tartottak itt az elmúlt pár hétben:

  • politikai kampányrendezvényt;
  • állítólag politikus családjában kicsit focizgatós születésnapot; (bár szerintem ez elképzelhetetlen és egyértelműen fake news, hiszen a hivatalos stadiontúra programjában is csak ennyi szerepel: “sőt még a pálya szélére is bejuthatnak!”, vagyis a szent gyepet nem lehet csak úgy bármire használni.)
  • és ezek valamelyikén, vagy egy harmadik időpontban politikus kortesbeszédének felvételét.

Vélhetően mindet piaci alapon, és vélhetően mindet azért itt, mert az ilyesmire egy stadion a legmegfelelőbb hely 2022-ben, Magyarországon.

Továbbra is adja magát a kérdésem, hogy mi lenne, ha nyilvános árajánlatot kérne egy átlag ember, például én ezek bármelyikére? Kapnék egyáltalán választ?

Egyáltalán mit kezdenének azzal a kérdéssel, ami őszintén leírja, hogy mire kérem az ajánlatot:

  • politikai választás előtti kortesbeszédet mondanék mintegy fél percben;
  • miközben a háttérben jól látható lenne a részben kivilágított Bozsik Aréna több szektora;
  • és a felvétel helye egyértelműen a stadion fejépületének egyik felsőbb emeletén, valamelyik skyboxban, vagy annak teraszán készülne.
  • ja, és az így elkészült anyagot később hirdetett Facebook-bejegyzésben is terjeszteném.

Mibe, ha egyáltalán választ kapnék, abban is elküldenének a picsába.

Mondjuk az is igaz, hogy én csak egy mezei állampolgár vagyok.


Egy igazi sikertörténetnek tűnik az új Bozsik Stadion, pardon, a Bozsik Aréna rendezvényszervezés szempontjából.


🗣️  a hozzászólás // előmoderált

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||