Mastodon

Amikor Bozó a Honvéd kapcsán politikáról beszél, egészen könnyedén túllép pár apróságon

Ha a céljaikhoz kellettünk, gátlástalanul és simán kihasználtak minket. Most viszont kellemetlenek vagyunk, mert megszólaltunk. Nahát!

2022.03.09. // választási kampányeseményt tartottak a Bozsik Arénában, ahol fellépett az egyik miniszter is.

dátum nélkül // állítólag egy ismert politikus gyerekének a Bozsik Arénában tartották a születésnapját, ahol a kissrácok még az egyébként kímélendő gyepen is játszhattak egy jót.

2022.03.28. // az egyik miniszter megjelentetett egy politikai kortesbeszédet, amit jól láthatóan a Bozsik Arénában vettek fel.

2022.04.01. // a Puskás-unokák állampolgársági bizonyítványait a Bozsik Arénában adták át, és ezt a rendezvényt az egyik miniszter gyakorlatilag kampányeseménnyé silányította.

2022.04.03. // a Bp. Honvéd a hivatalos Facebook-oldalán direkt kampányüzenetet jelentetett meg.

2022.04.03. // országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon.


Nem mi hoztuk be a politikát, a politikumot a stadionba, a klub környékére!

Egyébként miért lenne meglepő, ha amúgy minket, a klubunkat a megkérdezésünk nélkül rendre ilyesmi célokra használnak, akkor erre hivatkozva mi is hasonlóan járnánk el? (Nyugi, nem tesszük.)

Azért játsszunk el kicsit a számokkal.

A KSH adatai alapján Szentesen valamivel több, mint 25 ezren laknak (ebből most júniusban 21 ezer a választásra jogosult), és talán joggal feltételezhetjük, hogy ennél valamivel nagyobb tömeget tesz ki országosan a Kispesttel/Honvéddal szimpatizálók száma. Sőt, 2014-ben, amikor Bozó elindult a polgármester-választáson, akkor mindössze 4885 szavazatot kapott. A Bozsikban nem egyszer voltunk ennél többen. Csak egy példa: tavaly a Honvéd bentmaradásáért 7300-an szurkoltak a helyszínen. Szóval talán vannak fontosabb dolgok is, mint Szentes.

Baromira idegesítő, amikor egy politikus, vagy magát politikusnak képzelő ember, eltolva magától mindenfajta valóságot, minden őt ért szakmai, tulajdonosi, vagy egyéb felelősségi kör kapcsán érintett kritika mögött politikai, sőt, pártpolitikai támadást vél felfedezni. Ilyenkor az sem érdekli, hogy ha valaha megjelent a direkt pártpolitika – esetünkben – a klub környékén, az egyértelműen a vezetés(é)hez köthető, és nem a szurkolókhoz.

Engedtessékmármeg a kurvalélet! Na.


Ha valakinek nem esne le, akkor a poszt elején szereplő dátumok szereplői sorrendben:

  1. Fidesz, Dr. Pap Sándor, Szijjártó Péter
  2. Szijjártó Péter
  3. Szijjártó Péter (Dr. Pap Sándor)
  4. Szijjártó Péter
  5. Fidesz
  6. (már a posztban) Bozó Zoltán, Szentes, Fidesz

a címlapkép a Microsoft AI képgenerátorával készült

[egyéb: Twitter, Bluesky, Mastodon]

🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||