Mastodon

Bognár Tamás, VAR, Honvéd

A bírónak VAN videója.

Bognár Tamás ebben a szezonban négy meccset vezetett nekünk, és ezeken legalább ötször használták úgy a VAR-t, hogy legalább egy percre megállt miatta a játék. (Azért legalább ötször, mert a tévés visszajátszások, illetve összefoglalók alapján számoltam össze, és lehet, nem mindent vettem észre.)

Szavazós poszt következik a világ legegyszerűbb formátumában: minden döntéshez betettük a vonatkozó videót, alatta leírtuk szövegesen is, hogy mi történt, majd mindegyik után a feltesszük a kérdést: jól döntött Bognár?


Honvéd – DVSC 1-4 // 1-0-ás vezetésünknél Dzsudzsák végezhetett el egy szabadrúgást a tizenhatosunk előtt (videó), azonban a sorfalból kirepülő Klemenznél kezezést reklamáltak. Bognár megnézte, tizenegyes, sárga, Klemenznek ez a második, tehát kiállítás.

1. Jól döntött Bognár?

Betöltés ... Betöltés ...

Honvéd – Mezőkövesd 2-3 // A 17. percben a Kövesd 1-0-ás vezetésénél visszanézte ahogy Pillár lerántja Lukicot (videó). Bognár először sárgát, majd a VAR után pirosat adott Pillárnak. Nagy nehezen megfordítottuk a meccset a 82. percre, azonban itt még nem volt vége, mert a Kövesd a 93. percben visszafordította. Mindössze 75 percet játszottunk hazai pályán emberelőnyben.

2. Jól döntött Bognár?

Betöltés ... Betöltés ...

Kisvárda – Honvéd 3-2 // A 92. percben, 3-2-nél Batik esett el a kisvárdai tizenhatoson belül. A VAR visszanézte, kicsit állt a játék, azonban Bognár nem ment ki megnézni, hanem továbbot intett. (videó)

3. Jól döntött Bognár?

Betöltés ... Betöltés ...

Honvéd – Paks 1-1 // A 70. percben, 1-0-ás vezetésünknél Lukic ért bele(?) kézzel Ádám csúsztatásába. Bognár megnézte, majd tizenegyest ítélt. 1-1. (videó)

4. Jól döntött Bognár?

Betöltés ... Betöltés ...

Honvéd – Paks 1-1 // A 91. percben Gale gólját nézte vissza Bognár, és úgy ítélte meg, a gólpasszt adó Lukic lesen vette át a labdát. (videó)

5. Jól döntött Bognár?

Betöltés ... Betöltés ...

🗣️  a hozzászólás // előmoderált.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||