Mastodon

Pár apróság az ETO után

Debütálások

Eddig egyszer fordult elő, hogy egyszerre három akadémista debütált a nagycsapat mérkőzésén, mégpedig 2020. október 31-én, egy hazai (Hungária körúti) Mezőkövesd elleni 1-1-en. Név szerint Szabó Alex, Kocsis Dominik és Németh Dániel. A padon pedig már akkor is ott ült Dúzs, Benczenleitner, Keresztes, és az idén nyáron pár edzőmeccsen játszó, azonban azóta eltűnt Bartha Botond.

Az új hármas lista: Kocsis Gergő, Nyitrai Bence, Pekár István.

Pekár az első

akadémista, aki góllal debütált a Honvédban bajnokin. Rajta kívül három játékosnak sikerült ez, azonban mindnek más csapat színeiben: Karacs Péter (Nyíregyháza), Kitl Miklós (Kecskemét) és Szűcs Kristóf (Újpest).

Valószínűleg a 89. percben becserélt, majd a második labdaérintéséből a 93. percben gólt szerző Pekár két érintéses és négy perces rekordja hosszú ideig vár majd a megdöntésre.

Azt egyelőre még vizsgáljuk, hogy gólja napján 7145 napos Pekár ezzel a számmal hol helyezkedik el a listán. Amint megvan, frissítjük a posztot.

update // itt a lista:

  1. Czár Richárd 6856 nap
  2. Kerezsi Zalán 6969 nap
  3. Holender, Filip 6976 nap
  4. Vécsei Bálint 7011 nap
  5. Pekár István 7145 nap (NB II.)

Valószínűleg les

Ami viszont kicsit kellemetlenebb, hogy lehetséges, Kerezsi gólja lesről született.

A meccset egyetlen kamerával közvetítette a Honvéd, azonban szerencsére elérhető 1080p-ben is, és mi ezt töltöttük le, majd kockáztuk ki a VLC nevű videólejátszó szuperlassításával, illetve a biztonság kedvéért Avidemuxban is képről-képre.

képernyőkép: szabálykönyv, 95. oldal

Maradjunk annyiban: hogy nehezen eldönthető, de inkább les.


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||