Mastodon

Tényleg nem kell mással foglalkozni, Máté, mindössze egyetlen dologgal: viszlát, helló, szevasz

Honvéd – Kazincbarcika 0-1

Vasárnap este, 19 óra körül: Pinezits nem mondott le a sajtótájékoztatón.

Hétfő délelőtt 10 óra: még mindig Pinezits az edző.

Hétfő délelőtt 10 óra 34 perc: még mindig Pinezits az edző.

Hétfő délelőtt 10 óra 43 perc (egyre sűrűbben frissítem az internetet): még mindig Pinezits az edző, még mindig nem szólalt meg senki hivatalosan a klubtól.

frissítés // még mindig Pinezits az edző (nap, óra:perc):


Minden a legnagyobb rendben, a szokott módon próbáljuk elkenni a sz*rt

A Honvéd mindenféle kommentár nélkül, csak úgy kidobott egy videót a Facebookra, amin az látszik, hogy mintha Kocsis Dominiket felvágnák a tizenhatoson belül. Történt mindez a Kazincbarcika 1-0-ás vezetésénél.

A publikálás pontos időpontja: 20:35, vagyis két órával a 18:50 körül lefújt meccset követően. Egy kommentár nélküli videóra bezzeg volt idő és akarat, miközben a Kazincbarcika speciel a valamivel relevánsabb edzői nyilatkozatokat tette ki 19:33-kor.

Ilyesmit a Honvédtól természetesen még soha sem láttunk. Pedig nem kell sok hozzá, elég például pont ugyanaz a mobiltelefon, amivel a tizenegyesgyanús helyzetet is rögzítették.

B*zmg, a hivatalos kommunikáció jelenleg az, hogy egy rossz bírói ítélet miatt kaptunk ki az idényben ötödször, a bíró rossz ítélete miatt tartunk a tizenháromból mindössze négy győzelemnél, és a bíró miatt állunk a másodosztályban is két pontra a kieséstől, a bíró miatt teljesen kilátástalan a játékunk.

Hova akar még süllyedni a klub nevetségességben? Miért kell mindig mindent másra kenni? Most majd úgyis napokig fog menni az ilyenkor szokásos sunyítás, aztán a végén Pinezitset nem rúgják ki, és magától se mond le, mi pedig döglődünk tovább kilátástalanul és közröhej tárgyaként.


„Küzdjetek a bentmaradásért!”

A meccs és az őszünk egyik legjellemzőbb pillanata talán a 64. perces kettős cserénk volt. Sajnos a meccsvideón pont nem látszanak a pályán történtek, hiába vágtam ki belőle a kérdéses időpont környékét.

Elmondom ezért szóban: lement Szabó Alex és Adorján, bejött Kovács Nikó és Kerezsi. Cserélt a Kazincbarcika is, nekik nem volt sürgős, nem siették el, várni kellett. Eközben azt láttuk, hogy a kezdőkör és a korzó felőli alapvonal között helyezkedő játékosaink egymásnak mutogatnak, mert

fogalmuk sem volt, hogy ki hova álljon, és mit kellene csinálnia!

Lőrinczy magyarázott valamit, Bocskay szintén, néhányan tébláboltak, aztán helyet cseréltek, majd vissza, és tartott mindez nagyjából egy percig.

Gondolom ezt követően történhetett az, amit Pinezits mester így foglalt össze:

Rövid leszek, felborult a pálya a mi javunkra, változtatni tudtunk a felfogáson az előző mérkőzést követően, egy szögletből szerzett góllal mégis elvitte az ellenfél a három pontot, amihez gratulálunk nekik. Minden mással most nem szeretnék foglalkozni.“

via honvedfc.hu [Pinezits összes nyilatkozata]

Őszintén, ki a f*szt érdekel, hogy felborult a pálya? Az idényben gondolom már sokadszor, de nem volt szerencsénk, nem volt szerencsénk, és nem volt szerencsénk, aztán a bíró is belenyúlt, meg az időjárás, a holdfázisok, a tízmilliós nap, az egész univerzum, az egész kozmosz ellenünk, pedig aztán mi ismét felborítottuk a pályát.

A feljutás folyamatosan távolodik, a kiesés viszont vészesen közeledik. Szép volt, fiúk!

Tizenhárom meccsből négyet nyertünk meg a másodosztályban – erre nincs elfogadható magyarázat.

Itt most takarodni kell. Lemondani, kirúgni, amelyik előbb sikerül. Felelős, felelősök kellenek, ezt a balhét valakinek el kell vinnie.


Osztályozókönyv

Becsületből kitesszük, bár sok értelmét nem látjuk. (Kivételesen nem kötelező egy nevet sem választani.)


címlapkép: a felborult pálya.

🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||