Mastodon

Bozó Zoltán, a Honvéd egyik tulajdonosa polgármester szeretne lenni Szentesen

Tiltva.

Tegnap, késő este jelentette be a privát és a politikusi Facebook-oldalán egyszerre, azonban linkelni már nem tudom őket, mert mindkét helyről pár perc alatt kitiltottak. Ahogy a többi kispestit is, akik a Nagyobb Demokratizmus jegyében, és szívükön viselve szentesi polgártársaik sorsát, kommentben próbálták figyelmeztetni a város lakosságát.

Nem is értem miért. Én mindössze ennyit írtam:

képernyőkép

A politikusi oldalára pedig egyenesen azt írtam, hogy #hajráBozó, és mégis tiltott:

Ha olyan odaadással vezeti Szentest is, mint a Honvédot, akkor a település előbb városból faluvá fejlődik vissza, majd egyszer csak Szerbiában találja magát. #hajráBozó #hajráSzentes 🙏🇧🇬

Értetlenül állok a jelenség előtt!


A közösségért felelősséget vállaló állampolgárokként, akkor is figyelmeztettük az embereket, amikor Mendelényi a Paks 2 igazgatótanácsába került, hogy azonnal vegyenek pár doboz gyertyát, és töltsék meg gázolajjal a fürdőkádat.


De a viccet félretéve, nyilván nem kényelmes állapot Bozó számára, hogy az országos sajtó ingerküszöbét megugró kispesti szurkolói elégedetlenség hullámai megjelenhetnek a helyi közbeszédben. A Honvéd mégiscsak egy országosan ismert márka, és azt sikerült – részben – a vezetésével tönkretenni.


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||