Mastodon

Csertői is elérte a tizenhármat, ami Pinezitsnek jutott

Érdemi előrelépés nem történt.

mgydvrg-kgppm
Pinezits1344515-151,23
Csertői1345414-121,31
Előnyben és hátrányban játszott játékpercek edzőnként

Ehhez az ábrához tartozik, hogy amíg Pinezits alatt a meccsek átlagosan a 65. percben dőltek el, és a 68. percre már a végeredmény is megvolt, addig Csertőinél mindkét mutatóban jelentőset rontottunk: az 50. percre eldőlnek a meccsek és az 59. percre a végeredmény is megvan. Mivel jól láthatóan Csertői alatt sem vagyunk képesek legalább minden harmadik meccsünket megnyerni, így a korábban eldőlés számunkra rettenetesen rossz mutató. Se cserékkel, se a pályán nem vagyunk képesek érdemben változtatni.


Amikor azt látod (pl. a beágyazott grafikonon), hogy bár a meccsen belüli koreográfia nagyon más, a végeredmény mégis ugyanaz, akkor az emberben felmerül kérdésként: tényleg csak ennyire vagyunk képesek? Mert ha igen, akkor itt

  • nem az edzővel van a baj, mert bárki jött, egyikük sem tudott csodát tenni.
  • sokkal inkább a klubházzal, ahol képtelenek az adott ligának megfelelő erősségű csapatot összerakni.
  • az akadémiai munkának, ahonnan olyan gyerekek jönnek ki, akik fejben mindenképp, de sokszor úgy látszik, hogy tudásban is képtelenek felvenni a magyar másodosztály szintjét, még akkor is, amikor nem rájuk épül egy csapat, mert azt nekem senki se akarja bemesélni, hogy a Kovács Nikó (1999), Lőrinczy (1994), Holman (1993), Bobál (1995), Adorján (1993) Kálnoki-Kis (1991) köré épített csapatba, ahonnan még le lehet venni a másik poszt kapust, szóval ebbe a komoly tapasztalattal rendelkező csapatba mindössze négy, azaz 4 játékost kellene delegálni, amiből az egyik Kerezsi, a másik a télig Kocsis Dominik volt. Ne legyen már megugorhatatlan feladat egy tizenplusz éve működő akadémiától.
  • sajnos aki a pályán szar, az azért szar, mert erre nevelték. Miért lenne többre képes, vagy miért akarna többet magától, mint amit valaha kértek és elvártak tőle? Itt a fiataloknak saját magukon kellene felülemelkedniük, és ez talán a legnehezebb emberi feladat.

🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||