Mastodon

Ennél a kommunikációs csapdánál parádésabb belépőt elképzelni is nehéz

[pletyka] Kerezsi @ Felcsút

Igen, mi is hallottuk, hogy Kerezsi Felcsútra kerülhet. Az NB II. kieső helyén álló Honvéd talán (merem állítani: messze) legnépszerűbb játékosát viheti a Felcsút. Erősen meglepődnénk, ha önszántából. A Felcsút, értitek bazmeg, a Felcsút, és cserébe adná Bévárdit, valamint egy 17-18 éves ifit, hiszen olyasmi a mi akadémiánkról nem jön ki.

Nyilván, van egy kényszer, hogy meg kell felelni az NSÜ előírásainak, és nagyon sok fiatal/saját percet kell összehoznunk (állítólag meccsenként mintegy 600-at az összes 990-ből), azonban ha tényleg ott tartunk, hogy ehhez a közönségkedvencet és nagyjából egyetlen góllövésre képes játékosunkat kell Felcsútra irányítani, cserébe onnan ifit hozni, akkor rohadt nagy a baj.

És nem csak a baj rohadt nagy, hanem magából a csere tényéből fakadó nyilvánvaló következtetés: a vezetőség teljesen alkalmatlan. Vajon mi lesz a következő lépés? Fradi sör a büfében? MTK-induló a meccs előtt? Piros-kék Vasas-mez a pályán?

Teljesen értetlenül állok, hápogni sincs erőm.

Ritka szép indítás, ha az Új Éra második hetében egy masszív

basszátok meggel

zárom a posztot. Nem elég a tabella, még ez is.

Ősbűnök sorozatával berúgni az ajtót Kispesten, taps, sőt, tapsvihar. Mondjuk hozzá ütemesen: Fóóóórizs Sándor, Fóóóórizs Sándor, Fóóóórizs Sándor!


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||