Mastodon

Kerezsi kölcsönbe Felcsútra került

Bejelentették.

Az MLSZ adatbankjából az derül ki, hogy mától (augusztus 30.) jövő nyárig Kerezsi Felcsúton játszik – kölcsönben. Hivatalos bejelentés egyelőre egyik oldalon sincs, azonban mi lehet hivatalosabb az MLSZ adatbankjánál?

Ha a kölcsön valóban kölcsön, akkor az egy fokkal jobb, mint a végleg, azonban továbbra is Felcsút, ami Kispestről nézve nettó sértés ránk nézve.

frissítés // a posztot 12:37-kor publikáltuk, amikor már egy ideje nyilvános volt az átigazolás ténye. A Honvéd 16:30-kor egy szűkszavú közleményben megerősítette, hogy Kerezsi vételi opcióval egy évre Felcsútra került kölcsönbe.


_érkező

Annyi biztos, hogy a csereügylet keretében Bévárdi Zsombor (jobbhátvéd/szélső) egy évre kölcsönbe Kispestre került Felcsútról, és ha minden igaz, lesz még egy érkező. Amint megtaláljuk, frissítjük a posztot.

frissítés // 16:43-kor a Honvéd megerősítette, hogy Bévárdi kölcsönbe (vételi opcióval) Kispestre igazolt. Kerezsivel ellentétben neki lehetőséget adtak a megszólalásra, bár valószínűleg annyira őszinték az első szavai, mint Kerezsinek lettek volna az utolsók: „Nagyon tetszett, amit felvázolt a vezetőség a jövővel kapcsolatban, komoly célokkal jöttem a klubhoz, szeretnék szerepet vállalni ebben a projektben (…)” Végülis teljesen életszerű, hogy valaki a jól fizető, majdnem európai kupa főtáblájára jutó, az NB I-et veretlenül vezető Felcsútból hirtelen úgy érzi, az NB II kieső helyén álló klubhoz kell igazolnia.


_még megalázóbb

Somogyi Ádám (2007.11.23., 17 éves lesz) Felcsútról Kispestre igazolását augusztus 9-cel regisztrálta az MLSZ, és 11-én már pályára is lépett az NB III-as csapatunkban.

Kenéz Kristóf (2007.04.04., 17 múlt) szintén Felcsútról igazolt Kispestre augusztus 9-én, és 11-én szintén játszott.

A honvedfc.hu egyik játékos érkezését se jelentette be.

Tavaly mindketten a felcsúti U17-ben játszottak, ahol történetesen Laczkó Zsolt volt az edzőjük. Laczkó nyáron lett a Honvéd fakó edzője, majd négy fordulót követően a nagycsapat padjára ült át.

Konkrétan ott tartunk, már ahhoz is igazolni kell, hogy az U19 és a fakó ki tudjon állni? Jogosan tehető fel a kérdés, mégis mi a francot csinált az akadémia az elmúlt években???

frissítés // másnap délelőtt csendben a Honvéd is bejelentette a két játékos érkezését. Azt már a menedzserüktől (ProStar, akik például Ennint is hozták Kispestre) lehet tudni, hogy nem ketten, hanem hárman érkeztek. A harmadik a mindössze 15 éves Somogyi Tamás, Ádám testvére, aki szintén Felcsútról jött. Utóbbit nyilván nincs értelme bejelenteni, hiszen nem lépett, és nem is léphet még pályára felnőtt szinten.


_számoljunk

Eddig

  • érkezett két edző (Laczkó és Kovács Gábor) a Felcsúttól,
  • csereügylet keretében elvitték a kispesti közönségkedvencet,
  • érkezett a fakóba/U19-be két játékos Felcsútról.

Most akkor az a cél, hogy fiókcsapat legyünk, vagy könyörgöm, mit akar az Új Vezetés ezekkel a mozgásokkal kifejezni?



🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||