Fa.: Marco Rossi, Bozsik stadion; tc.: a szurkolók. Ilyen nincs – és mégis?

Ilyen is rég volt már, hogy a felhorgadó szurkolói kritikára ilyen gyorsan érkezzen (tudjuk, indirekt, de legalább érkező) reakció a klubtól… akarom mondani Rossitól. És most végül is mindegy, hogy tényleg a makkant talján higgadt le hétfő reggelre, és baktatott fel a klub médiaszakosaihoz kezét tördelve, kis cetlijével, amire a levél szövegét skiccelte fel (egyébként az a kemény, hogy akár még ezt is kinézzük a szeszélyes Misterből, de valljuk meg, picit sántít a kép), akár föntről oktrojálták rá a bocsi-levelet, azért ez egy örömteli fordulat.

Kép11Persze a lényeg korántsem ez, hanem hogy zárjuk le szépen ezt a szezont, és ne hagyjuk idejekorán veszendőbe menni a lehetőségeinket. Már rég nem színesfém-érmekről beszélek, hanem a felszabadult minimálprogramról: jó hangulatban lezúzott rangadókról, ahol ha görcsölés helyett csak nyomjuk amit tudunk, még bármi is lehet. És a mindezt megalapozó hangulathoz, csapaton belüli nyugalomhoz az első lépés most megtétetett. Respekt!

Rossi pedig így maradjon meg a fejünkben, annak a meghatottan sírdogáló, integető kopasz fazonnak Szombathelyről, tavaly május végéről, semmint vagdalkozós véber-klónként.  Kár lett volna ezzel elcsúfítani az elmúlt szép másfél évet. Ez a figura különben is sokkal jobban áll neki.

“Fa.: Marco Rossi, Bozsik stadion; tc.: a szurkolók. Ilyen nincs – és mégis?” bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Az a Marco Rossi nagyon is szerethető volt. Vele kapcsolatban eszembe jut annak a szakácsnak az esete, akinek remek kaját kell főzni a kamerák előtt, csak éppen üres a kamra. A kőleves történetét mindenki ismeri. Valahogy így képzelem el, hogy a konyhafőnök nem szerzett be alapanyagot, Marco a séf meg kőlevest főz.

  1. azért az fura lenne, hogy a konyhafőnök miatti frusztrációját a vendégeken vezeti le.
   szerintem a mister nem ilyen ember.
   emlékezhetünk, tavaly simán beszólt hemibának is, hogy nincsenek igazolások, meg nem ezt ígérte.

 2. ez is olyan hemi-Honvédos…:/ ha Rossi rúgja össze a port a szurkolókkal, akkor kapásból itt a mea culpa…de az, hogy Hemi miatt 1 ideje X 1000 ember nem megy ki az nem gáz . még a megfogalmazás is hemis. egyre bénább ez az egész helyzet.

 3. Igen, kilóg a lóláb a mea culpa-ból, túl sajtóosztály-szagú. De legalább valami. A rangadókat kivéve nem állítható, hogy tömött lelátók előtt játszik a csapat. Gondolom, a Papa begázolt, nehogy ebből a kevésből a Mester miatt elmenjen még pár, és gyorsan összedobta a Jaguárjában ezt a kis közleményt.
  De nem tudjuk, hogy most tényleg csak 7 meccse van a Mesternek, megy-e, marad-e? Mert erről nem szól a fáma. Holott nem lényegtelen kérdés.
  Én is úgy vélem, mint robwarzycha, hogy lekerülhetnek a lábakról az éremesélyesség béklyói, az élmezőnyiség terhe-súlya. Nem lenne rossz persze az első hatban minél előrébb végezni, meg egyáltalán: bekerülni, benn maradni az első 6-ban, hiszen sűrű környék az (Debrecen, ETO, FTC, Vidi mögött 2 hely kiadó és ácsingóznak rá páran), de ha nem is sikerül, legalább elmondhassuk: a Fradi vagy a Videoton, vagy a Debrecen ellen micsoda meccseket játszottunk, tökösek voltak a gyerekek, tűzbe hoztak minket, erre lehet alapozni/építeni, már alig várjuk a következő szezon rajtját, főleg, ha okosan, időben és ésszel igazolunk (akár edzőt is!), stb.
  Nyomjuk a spirituszt, lőjük ki a tárat az utolsó fordulókban! No para, gyerekek, veletek vagyunk, ha a temetőbe rugdossátok a labdákat, akkor is…!
  CS.A.K.!!!

 4. Affenetudja, de valahogy mégis az van nálam, Rossi egy ember, aki szurkol, és ha nagyon nem megy, akkor ő is idegesebb az átlagnál, így nyilván mindenre ugrik. A Dió ellen is sima lehetett volna, erre a végén égünk, behozza Mancsót, és nyilván nem gondol arra, olaj a tűzre a szerencsétlen balf*sza, hogy majd jönni fog mögüle a heveny mancsinizés. Jogos, ha bekattan a sajttájra, mert ilyen figura.
  Nekem ez valahol tetszik.

  Közben meg ott van a másik véglet, a Mamlasz Mezey, ahogy a 0-6-on csöndben ücsörög Mexikóban, majd utána kiad egy könyvet arról, hogy mindezt csak azért, mert *nem volt mit mondania*, amit lehetett már átadott a csapatnak.

  Mindkettőben van igazság, meg emberi oldal is. Az viszont nagyon fasza, hogy Rossi ezeket feldolgozza, egy-két győztes meccs, és máris újra minden felhőtlen. (Ha mázlink van, marad még egy évet legalább.)

  1. ha mázlink van, akkor nem hozza ide mancsó2-t… :D
   _
   szerintem a “bekattan” műsor max edzésre kéne, vagy még oda sem…az amit meccsen művel már irritálja a bírókat is (a 4. bírót szétidegeli, csoda h nem állították ki), már “akaratlanul” is ellenünk fognak fújni kérdéses helyzetekben.

   1. nekem ezzel semmi bajom. azt is tisztelni tudom, ha valaki halvérű, és azt is, ha hasonlóan idegroncs, amíg hiteles marad, és Rossi hiteles.

    amúgy az a legszebb, hogy a mindig cinikus és a saját csapatát is szidó korzó (néha minden határon túl, érthetetlen módon) hangulatát nem értette meg másfél év alatt. emlékszem, szidtuk mi még bélát, pisontot, bárkit, ha szarabb napja volt. ez egy ilyen közeg volt mindig, és ilyen is marad.

    1. aki a Honvédba leigazol és fél éven keresztül erőltet 1 Testardit és 1 Mancinit az már erősen súrolja a hiteles edző kategóriát.. :/ azért nem megye II.-ről beszélünk, ahol illik lehetőséget adni a haver béna fiának ! ráadásul , ha ezt az apja árnyékban megsatnyult, megsavanyodott harisnyamágust egy ilyen diós meccsen 10-15 perccel a meccs vége előtt állítja be, az már egyéb kérdéseket is felvet… bevallom Téged sem értelek… :) teljesen jogosan,külön posztokban ekézed a szerencsétlen gyereket, majd 1 másikban fényezed azt, aki lehetőséget ad neki… :) ismerem az ilyen helyzetekre jellemző ambivalens érzéseket, de nálam TestaManci következetes erőltetése, már váló ok…

     1. márpedig tartom.
      a lényeg, hogy ha rossit szemellenzősen nézem, akkor nekem lesz jobb és könnyebb.
      egyrészt mert így megmaradhat benne a stabil hitem, másrészt mert le tudom hántolni a mancsókat róla, és más okoknak tudom be a játszatását.
      kell valamibe kapaszkodnom :)
      (innen nézve nincs ellentmondás a két posztban szerintem, mármint a kommentjeim és a véleményem között. sőt, ott is írom, hogy rossit idealizálva tekintem a saját kapaszkodós boldogságom végett)

 5. Hanta, csak az a gond, hogy nem szidta senki Rossit, de még a védenceit sem, te is ott voltál. Ha ő egy kis Máncsó-Máncsó-tól meg heveny (2 embertől jövő) Testardizástól bekészül, ami nem több, mint Malícia (volt vaffanculó, fuck you vagy valami, ami tényleg sértené? nem) az necces. De a “levelével” ezt most annulálta. Én is csípem Rossit, de a faxságai előtt azért nem kell feltétel nélkül leborulni ;)

 6. Ez az igazi olasz vérmérséklet. Szerencsére elszáll a düh, és remélem, hogy marad még. Lehet szídni Testardit és Mancio-t, van is rá ok bőven, de nem hiszem, hogy mondjuk egy Supka edzősége alatt ide jött volna Lanzafame vagy Bonazzoli játszani. Alakul ez a csapat, remélem, jövőre kiszorítják a fiatalok Diarrát, Jobot és a többi “kedvencemet”, és újra bízhatunk majd egy dobogóban.
  Tény, hogy az vicces volt, hogy negyed óra után úgy pattogott a vonal mellett a vezetésünknél, mintha 0:1 lett volna a 93. percben. Amúgy a gyors gól ellenére éreztem a játékunkon, hogy nem lesz ez jó. Szervezettebbnek, határozottabnak tűnt a Dgyőr, még ha nálunk is volt többet a labda. Volt egy olyan érzésem, hogy ha nem változtatunk a játékunkon, pl. a szünetben, akkor zakó a vége :-(

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.