Egy szebb és jobb világban így nézne ki egy UTE elleni napunk

bnw

(A mai beharangban minden a képzelet szüleménye, a valósággal való bárminemű kapcsolat csupán szemfényvesztés).

Tegnap este, a beharangozó videónk készítése közben dumáltam kicsit mikrofonon kívül Kemenes Szabival, és ő is megerősítette azt, amit minden játékosunk mantráz az utóbbi hónapokban: mennyit jelent nekik a közönség támogatása, csakúgy, mint az MK-győzelmeink, vagy az évekkel ezelőtti első bronzunk idején, a tavalyiról nem is beszélve. Jó volt ezeket a szavakat hallgatni a csapatkapitány szájából, aki ráadásul az utóbbi egy-másfél idényben talán még jobban véd, mint 2009-2012 közti korszakában.

Szóval: jön az Újpest. Két fontos dologról ne feledkezzünk el a mai nap kapcsán. Először is, akadémiánknak tavaly óta végre a nevét adó ex-játékosunk, edzőnk és klublegendánk, Tichy Lajos ma lenne 80 éves (amúgy: tényleg!), ennek örömére kis esztrádműsorral is készül a klub, a biztonsági okokból a két szurkolótábor között üresen hagyott ütközőszektor elé lesz majd felállítva a gigakivetítő, amin a csatárzseni archív gólvideói sorjáznak majd, a Tichy edzette 1980-as bajnokcsapat képei mellett (Maros Józsi meg gondolom az egész életrajzot felolvassa majd a szeánsz alatt, várjuk).

Másrészt a stadionban három hete már saját irodával rendelkező KLTE meghívására a Régi kedvencek a kezdőkörben” sorozat keretében ma Csepregi András lesz a meghívott “sztár”, aki a kezdőrúgás és az adekvát Józsi-beszélgetés mellett a blogunknak is vállalt egy hosszabb interjút, ezt majd a szünetben nyomom le vele, ami lehet, hogy belelóg a második félidőbe, így a holnapi beszámoló várhatóan hantától érkezik (már ha lesz ideje a miertbestpracticeazujbozsik.blog.hu és az időközben az indexbe beolvadt taccs.hu főszerkesztői teendői mellett, ráadásul arról is vekengett a múlt heti blogszerkesztőségi ülésünkkor a harmadik IPÁ-ja után, hogy célegyenesben van a “Kispesti szurkolói identitásváltozások 1909-2019” c. könyve kéziratának elkészülte is. Ha utóbbi tényleg összejön, ez lesz a blogunk második saját kiadású könyve az Én Kispest-honvéd sztorim után, büszke vagyok. Na ennyit az önszopkodásról.

Szóval Tichy és Csepregi Bandi. Amúgy tudtátok, hogy utóbbi még 50 éves kora körül is rúgta a bőrt alsóbb osztályban? Tiszta Csehi Tibi! Azt hiszem tavaly vonult vissza végleg. Jó kis este lesz ez!

Mit talál ma ki?
Mit talál ma ki?

Az Újpest persze nem lesz könnyű ellenfél, erős középcsapat a lila alakulat idén, de most hadd ne velük foglalkozzak részletesen, jobban idegesít a tőlünk egy pontra levő Fradi és a kettőre lihegő MTK, akikkel a legnagyobb harc lesz a dobogóért. Lehetne ez a harc részünkről persze az aranyért is, ha nem rontjuk el ennyire a tavalyi novembert, az a nyeretlen hónap, főleg a tabellát vezető kettős, a Győr és a Dunaújváros elleni szopollák, kinyírták a vérmesebb reményeinket. Az Újpestről így csak annyit: a rutinos légiósaik, Bardhi, Szuljics és a lassan 40 éves Vasziljevics még mindig veszélyesek, de azért ezt a mai meccset be kell húzni.

Az ősszel több olyan beharangot írtam, amit kicsit túlművészkedtem, és az olvasók már lázadtak a Paradise Lost videók túltengése miatt, szóval most maradok szigorúan szakmai alapon. A várható kezdőnket tekintve Szabi előtt valószínűsíthetően a Botka, Bobál D., Gerson, Baráth védelem szerepel majd, miután a brazil söprögetőnk is letöltötte 3 meccses eltiltását (remélem Priskin orra szépen gyógyul). Vadócz megkopott sebessége ellenére biztos pont középen – ha kell, akkor pedig Csábi Misu bármikor válthatja a padról.

Gazdag Danitól tavasszal is várjuk a gólokat
Gazdag Danitól tavasszal is várjuk a gólokat

Gazdag a kiesésünkkor eltávozó ex-MFA-kontingenssel ellentétben itt maradó társaság kiemelkedően legjobb játékosává érett, az őszi 8 gólja után várjuk az első tavaszit is. Mazdarevic és Spasics, a két bosnyák középpályás szerintem most kezdeni fog, mert Miskei és Szabados is haloványabbak voltak az utóbbi hetekben, amikor egyből a startoló felállásba tette őket Pruki úr. Elöl pedig Proszi azt hiszem alap, hat gólnál jár idén a srác, és tényleg élmény nézni a cseleit, ráadásul ma már nem nyomják el úgy, mint a kezdeti időkben. A Kragujeváctól visszatért Holendert a hírek szerint most csak padoztatja Prukner, mint ahogy Torghellét is, utóbbinál lassan befejezhetnénk szerintem az állandó basztatását, én örülök, hogy visszatért, de a lelátón még így is sokszor felhangzik az árulózás, bár egyre csökkenő mértékben. Ennyi előre bejelentett padoztatással persze csökken a menü, így nem nehéz kitalálni, hogy a maradék két támadóposzton valószínűsíthetően Kosztával és Wavrzeniukkal kezdünk, a lengyeltől én igazából erre a tavaszra várom a nagy robbantást, de ha nem hisztek már nekem, azon se csodálkozom, sajnos a 2010-es évek közepén sok ilyesfajta jóslatom sült be (Bóna Zozó, ha emlékeztek még, vagy Lupoli, Izazola, Gyula, Traoré…. rossz emlékek….).

Vissza a jelenbe: remélem, legalább 3000-ren összejövünk megint ma este. Ez a várhatóan 1000 érkező újpestivel együtt már félházat fog hozni, azzal pedig nem is állunk majd rossz helyen a stadi kihasználtságát tekintve a hazai mezőnyben, hacsak a Csányi éra végén stadiont kapó Abdára, Putnokra és Ózdra, azaz az ottani heti nézőszámokra gondolunk.

Szerkesztői infó, hogy közben Hanta kiértékelte a heti KÉRDÉS rovat eredményeit, nos, szerintetek az idény végén lejáró szerződésű Prukner tanár úrral nem hosszabbítunk és a visszavonulását belebegtető Vadi veheti át a stafétabotot. Meglátjuk. (Vérhódra egy szavazat érkezett, egy bizonyos cordella.cantine@tuttomercato.com mailcímről, egy “olasz cigany a curva nyatok” üzenet mellett).

dia

Szóval ma 18.30, Új Bozsik-stadion, Kispest-Újpest, gyertek minél többen. A 2015-ös blogleállás már a múlté, ismét újult erőben a csapat, a pályán is és a monitor előtt is. Ha valaki most akarna jelentkezni a blogunk által a jövő heti válogatott szünet idejére Olmützbe, a Sigma Olomuc-FC Plzen meccsre szervezett tanulmányútra, a korzón megtaláltok minket, (a szünetes Csepregi intit leszámítva), a Holé-páholy alatti 2-es büfénél.

Ja és ha minden igaz ma este már Borsodi helyett végre Bazookát csapolnak a Legenda Főzdéből. Vigyázzatok vele, ütősebb a borsókánál.

Csak!

Budapest Honvéd FC – Újpest, Új Bozsik-stadion, 18.30. 

Várható kezdőcsapatok

Honvéd: Kemenes- botka, Gerson, Bobál D., Baráth – Vadócz, Szpasics (Lőrinczy), Mazsdarevics (Miskei) – Prosszer, Koszta, Wavrzeniuk  (Holender). Vezetőedző: Prukner László.

Újpest: Halász – Forró, Heris, Szokol, Litauszki – Vasziljevics, Szuljics, Bardhi, Simon K., Kolarik- Bacsa (Kabát). Vezetőedző: Szanyó Károly.

 

“Egy szebb és jobb világban így nézne ki egy UTE elleni napunk” bejegyzéshez 78 hozzászólás

 1. kösz, RW ! :) jó volt kicsit kiszakadni a véres valóságból, ami hónapok óta keseríti a mindennapjainkat és főleg a hétvégéinket.. :( nekem spec. segített 1 kicsit felülemelkedni ezen a mocsáron, ami lehúz, mint 1 rossz kapcsolat, sőt még rosszabb, mert ebből nem lehet kilépni !!! CSAK 1 sovány vigaszunk lehet: semmi nem tart örökké: a jó sem, a rossz sem, persze a jelent és a jövőt nagy mértékben meghatározza a tulajdonos jelleme(jelen esetben jellemtelensége)
  DE szerencsénkre ez a tulajdonosi éra sem tarthat már sokáig, ebben a felépítményben semmiképp sem…CSAK győzzük kivárni a végét és a vége legyen végre megtisztulás és valódi foci + 1 jó kis játszó, hajtós Honvéd…

 2. Háhá! Most írtad le az évemet a fifa12-ből :D :D 3. hellyel és MK győzelemmel zártam az évet :D :D

 3. Háhá! Most írtad le az évemet a fifa12-ből. :D 3. hellyel és MK győzelemmel zártam a szezont. :D :D (Vadócz tényleg lassú, de stabil kezdő hiszen csk… )

 4. Sajnos inkább így fog kinézni a kezdőnk: Kemenes-Tujics,Gerson,Kosznics,Projic-Del Giusti,Godoy,Armando,Vidovic-Koné,Csumicsics

 5. És közben 132-3 gólkülönbséggel bajnok az MFA 11 éves korosztálya. Mi pedig harmadik évben vagyunk zsinórban 14. a bajnokságban. Vido pedig harmadszor Kispesten, közben volt egy kis kiérője a montenegrói hetedosztályban.

 6. ma…? Horváth – Botka, Elez, Ignja, Kristi – Nagy, Meza, Godoy, Vécsei – Prosser(Youla),Punosevac

 7. Horváth? Nem hiszem. Meg most a 3-5-2 a kísérletezés tárgya.

  1. Rossi mondta : aki hibázik kimarad… Kosnic, King, Kemenes hibázott párat

 8. Kemenes – Ignja, Elez, Kosnic, Blaise – Godoy, Hidi, Nagy Gergő, King – Punosevac, Meza

  Csere: Prosser, Gazdag, Vécsei, Kristi, Izazola, Kone (10 gól!!), Horváth A.

 9. A kedvenc regényem a szép új világ Huxley-tól. Nem értem a párhuzamot.
  Ez nem egy egy modern lélektelen világ. Ez egy korszerűtlen és lélektelen szar világ. Nem is szép és nem is prosperál. Szar új világ. Ez persze nem a te hibád Rob. A mostani léthez képest ez is utópia.

 10. minden vetélytárs kikapott…vajon odateszik-e magukat az aránylábúak végre, rendesen ??

   1. Kosnic, King, Kemenes…mind3 benne volt abban a gólban… de majdnem mind1 is :(

   1. ez így van, nincs is gond az akaratával csak a képességeivel. kár h felcsúton közelről nézte TóthB gólját.

    1. Hát igen, a felcsúti pontvesztés sokkal jobban fájt, mint ez…

     1. főleg hogy az 2 pont volt :( most ott lennénk, ahol a Pécs, 1 pontra a Pápától + a Halitól… de durva ezt leírni………..

  1. Én nem akarom se védeni, sem Botka ellen beszélni, de millió1 lehetősége volt és vagy kapumögé rugta a labdát, vagy begurította az ötöshöz, nem értem, hogymiért nem tudnak beadni a szélsők, de ez magyar betegség. Egyik sem.. sztem azt sem tudják mi az a belső csúd, megijednek a lehetőségtől és kirugják az utcára a zsugát, pedig azzal játszunk…

   1. ezt nagyon másképp látjuk… szerintem Botka lehet a következő válogatott játékosunk, ha szabó el nem cseszi ezt is…. kategóriákkal képzettebb, mint King és a kecskeméti fél év alatt mindenki láthatta, hogy mit tud, amikor megkapta a bizalmat.

    1. Én ezt nem is akarom vétózni, sztem a Botka egy nagyon ügyes, tehetséges srác… De ugyanúgy nem tudja megkátszani a labdát szélről, mint amit Kingnek felirtok hibának… kb 20 lehetőüsége volt az Mtk ellen beadni, amiből 19 rossz volt… Sztem ezt nem lehet másként látni ez tény, nem tudunk beadni, tökmind1, hogy Botka, King, vagy bki más van ott… szétlövik szegény mentősöket a kapu mögött…

 11. Végre egy támadás ahol két játékosunk értette egymást. Szép jelenet volt.

 12. Remélem más is úgy látta, mert én úgy láttam, hogy Kosnic mindent megtett, hogy összehozzon egy tizit… ki fogunk esni and I know it!
  tippmixbanda.

 13. Mikor veszik már észre hogy a szerb védőink vagy bundáznak vagy ennyire bénák. Végül is mindegy melyik mert a meccsek rendre rajtuk mennek el

 14. vajon fenomeno Rossi mikor jön rá, hogy le kéne kapni Kosnic-ot ???

 15. Egyszerüen nem értem megint a kezdőt. Hányszor kell valakinek bizonyítani, hogy nincs formában.

  1. Kosnic felejtős…ez az Elez gyerek még annyit sem tud, mint Bobál Dávid… és hol van Botka ? Morgan eddig kellemes meglepetés

  2. A csapat ? így néz ki : kapus azért van hogy kilegyen a 11 ,a védők bizonytalan,hibázó védelem,ignjatovicsot nem szokták így lefejelni,Kosznics tizenhatoson belül faltol ? Középpálya nincs,a védelemre úgy hozzák rá a támadást,hogy semmi védelem előtti munka !,Hidi nem védekező középpályást játszik,Godoy és Nagy Geri ugyszintén ,csatárok semmi támogatást nem kapnak a középpályáról,így akárki lehetne ott csatárba semmit nem tudna produkálni.
   Így játszhatunk bármennyi mérkőzést nincs előrelépés,nincs csapatjáték,nincs foci,nincs eredmény egyenes út az NB II !!!
   Nem lehetet így idényt kezdeni,a fél csapatot kicserélni,az ujakat az utolsó pillanatban idehozni,edzőt váltani
   HEMINGWAY a FELELŐS !!!!
   Hiába ő a csapat tulajdonosa ezt nem teheti egy ilyen nagy multu csapattal !!!
   Tüntetést kellene szervezni a tulajdonos ellen !!

 16. Nézzük A középpályát, Godoy, Nagy harmat, és Hidi is gyengélkedik.

  1. Olyan itt régen nem volt és sokáig nem lesz..Mindenki látja, hogy Kemenes gyenge, de semmi nem történik….. A fiatal tigriseinket, meg kölcsön-, vagy eladtuk, elvitték, elszerződtek. Olyat nem b@szott a kerek világ, h 16-ról laposan lő az ellenfél és a kapus nem ér le, pedig farnehéz….

 17. Úgy játszanak mint akik már megnyerték a bajnokságot. Kb. hárman hajtanak.

 18. Én még azt is elhiszem, hogy Hemi jót akar, csak buta….
  De mostmár sztem tuti, hogy kiesünk… Dújváros Pápa mi… Páoán legalább van egy Szűcs! Kemenesnek Az első szezonja nagyon jó volt, azóta szopunk, ami nem az ő hibája, de CSAK kéne egy bravúr… Egyszerűen ennek a csapatnak ki kell esnie, semmi keresnivalónk sincs itt. Hemi kapd be nézd meg mit tettél ezzel a csapattal… Bmilyen szarok is, voltunk seniki nem jöhetett nagy mellénnyel a Bozsikba… Most meg felhozómeccs vagyunk, mindenki velünk szeretne játszani… Szopd ki a bálnáddal együtt ezt a csapatot… másnaposan szétbőrözném őket a grundon, ennyire nem lehetünk szarok, sajnálom, de tényleg essünk ki azt lesz ami lesz! 10 év múva viszajövünk…

 19. Nem sikerült…
  De sztem ez a 2. félidő volt az amire 1 éve vártam… Elhittem, hogy nyerni akarunk…
  Szóval grat a csapatnak esküszöm én most láttam az akaratot… nem lehet mindig nyerni…
  Ha így akartunk volna egész évben mint most, akkor valszeg nem kiesésre állnánk…
  Szart sem ér, de ez nekem most elogadható volt!

  Nekem ez most tetszett… mármint a 2. félidő
  Ha Hétről-hétre ez lenne, akkor nem lenne baj…

 20. Godoy hajtott legjobban és szerintem neki van a legjobb állóképessége. Kosnic nagyon gáz, biztosra ment… Nagyon gyorsan el kell küldeni. Mindenesetre legalább a hozzáállás megfelelő volt. Kár, hogy Meza elfáradt.

 21. Visszatérve, nem értem kezdőt. Kosnic nincs formában, Nagy sajna kevés amit nyújtani tud. Vécsei ha nem is csillog akkor is kell a csapatba. Proser is kezdő nálam.

  1. Vécsei a mai alapján??? nagy kedvencem a csávó, de fényévekre van az igazi önmagától

   1. Vécseinek több mint 1 éve nincs jó meccse, pedig a legjobb aladémistánk… ezek után milyen a többi… Kevesek, ez van…

  2. Én is sok mindent nem értek, megkérdezhetem te milyen csaptot küldtél volna föl?
   Mindenféle kötekedés nélkül Kosnic meg Vidovic, nálam is kérdőjel, hogy miért van még az országban… Alci is más kategória hozzájuk képest…

   1. Maradjunk annyiban, hogy Alci szvsz nem tippmixes, Kosnic az! tizit akart, megtette!

    1. Kosnic se tippmixes sztem, csak annyira nincs ütemérzéke, hogy sírok a tv elött…. Ilyen a Vidovic is, de jó a bal lába, de baszom ő védő, ne tőle várjuk már a megváltást… Lassú, körülményes, ütemérzéke 0… , de oda tud baszni telirüszttel ha úgy jön a zsuga, de az nem az ő dolga, ez a mi szegénységi bizonyítványunk, hogy egy védő ezért van a pályán, mert “jobb lába” van mint a csatárainknak… .
     Szerk.: Hemi… Hol a Martinez alamizsnáért a Hali sem egy miller csapat? Meza meg Martinez, ez a 2 kellett volna, senki más… Nem 9 Kone stb… Jó Puno még hasznos lehet.

   2. Vesszőparipám, hogy a játékosoknak lehetőség szerint legalább a pályán szeressék egymást. Össze kellene szokni. 4 védő a ZS ligással elég. Középpen Godoly Vécsei Hidi . Vécsei ha gyengébb akkor is kezdő, mert ez a hármas tud egymás melelett játszani. Persze van ehhez a két sorhoz még játékos. Gazdag Barát stb. A rossz forma fáradság esetén lehet cserélni. Meza kedvenc lesz mert hajt , technikás lelkes. Puno vagány benne van a gógólveszél. Prosser nálam szintén kezdő. És még ott van a be se mutatkozott többi csatár. De a lényeg, ne kezdjük tuti alkalmatlan a többihez nem illő stilusú játékosokkal.
    És ha lehet tegyük már le a garast egy kezdő 11-nél. Minek állandóan kevergetni.
    És ha lehet ne a Mezát küldjűk előre szögletnél fejelni.

    1. Én Meza-t ha rendben volt, akkor már korábban kipróbáltam volna, tőle vártam a legtöbbet (De ugye ezek csak videók…) Nem dolgozunk velük mindennap, nem is értünk hozzá, csak jár a szánk, kinek idegből, kinek bebaszva…. Nekem Kemenes nagyon szimpatikus, nagyon kamázom, de esküszöm őt cserélném le legelöször…

     Szerk.: De nálam jelenleg se Vécsei se Holender nem lehetne kezdő, pedig mind2 nagyon ügyes és szeretem a játékukat, de akkorsem, nem csináltak semmit nem is tudom mi óta….
     Most inkább rendelek egy 4sajtos pizzát paradicsomkarikával baconnel mert az jólesz

     1. Szerk.-re ne felejtsük el, h a baj nem Vécseivel volt, vagy van, neki kialakult egy sajátos szerepkör, amiben fürdött, szervezett, passzolt, pörgetett, gólokat lőtt. Aztán jött egy edző mást játszatott vele, jött a második az még másabbat, jött a harmadik…. és ez a szerepkör megszűnt, Közben Báló sérült is volt. Be kéne építeni rendesen a csapatba, korábban szerves egységben volt a csatárokkal, most nincs. Ne Vécseit szidjuk, nem Ő lett szar, hanem az össze körülményt, ami visszadegradálta az Ő szerepkörét. Meg kéne végre Őt is kérdezni, hogyan látja ezt az egészet. Elbasztuk a legjobb tehetségeinket, aztán meg szidjuk Őket, ez nem fair.

 22. páran csápoltak Rossi érkezésének… 1 fokkal nem jobb Csábinál!! sőt… ilyen 5 védő 1 csatáros verziót max a falusi beszari edzők játszatnak, ha jön 1 komoly ellenfél… :( akkor alakult a játékunk, amikor lement 1 “védő” és bejött 1 csatár…DE ehhez a maestronak kellett egy 11-es + 2 kapott gól, hogy észrevegye…profi

  1. Én Rossi mellett voltam, de a csápolás inkább azért volt mert Hemi mindenképpen cserélt volna, jöjjön inkább vmi idegen olasz ? Csábi semmiképpen nem maradt volna, akkor inkább a kis kopasz, aki taktikailag sztem érettebb mint Csábi bármennyire szeretem is, ő viszont bátrabb lett volna…
   Itt csak az volt a kérdés ki jöjjön helyette, mert mindenképp lecserélte volna, Rossit legalább ismerjük.

   Szerk.: Ezt nem Rossira kell kihegyezni, ha nem ő akkor jött volna Mancini unokahuga mondjuk…

   1. nem azt mondtam, hogy nem ismerjük, hanem azt, hogy Csábinál kezdett játszani ez a csapat…
    Rossinál csak bekkelt és kontrázott és Lanza+Martinez+Tandia hozott 1 bronzot. Az mással is ment volna… ez meg vele is nagyon necces.

    1. Teljesen jogos az észrevételed, és egyet is értek vele….
     De itt nem az volt a kérdés, hogy Rossi helyett Csábi, hanem Hemi mindenképpen cserélt volna, Rossit legalább ismerjük, inkább VV2 kellett volna? Tényleg értem amit mondasz és igazat is adok neked, de ezt Hemi eldöntötte , hogy neki más kell, max egy idegen jöhetett volna

     1. nyilván VW -tól még Ő is jobb…de annyira nem látom, hogy mit akar játszatni…:/ 5 védővel+2 szűrővel nehéz támadó focit játszani, anélkül meg nehéz lesz meccseket hozni.

      1. Sztem idén vhogy maradjunk bent aztán küldjük el, pedig én tényleg kamázom… Aldo, meg Marco mind2 szimpatikus… Idén már nincs időnk változtatni sztem, valahogy bent kéne maradni, vagy eltününk, ha Hemin múlik.

       1. dehogy tűnünk el… 106 év nem tűnik el csak úgy! Lenne itt vevő, hidd el!

        1. De most van egy Hemink, aki kávéházként gondol a Honvédra… Egyszerűen nem fogja fel, hogy ez más…. Ha valakinek nem izlik a kv, azt leszarom jön más… de itt ez nem úgy működik, itt véges a keret, itt nemszabad senkit elüldözni, mert senki nem jön helyette… se eredmény se hangulat ki jönne? …

         1. egy honvéd érzelmű, akinek ugyanúgy tele a fasza a nihillel, mint nekünk csóróknak…, mondom, 106 év egy ilyen múlttal, nem vész el csak úgy.

          1. Egy Honvéd érzelmű, de ez a múlt, egy mai fiatal miért lenne Honvéd érzelmű ? Csúnyát mondok, de ki fogunk halni, egy mai fiatal miért lenne Honvédos, ha csak nem beleneveli a család ? Se eredmény se hangulat… egy mai fiatal nem Honvédos lesz… Annyian vagyunk amennyien vagyunk, innentől csak fogyni fogunk.

          2. csúnyát mondok én is… akkor még volt magyar foci… tök mindegy, hogy kinek szurkoltak, mert volt. most nincs, nemcsak kispesten,de az FTCnél sem.most halálán van a magyar foci, mind morálisan, mind egyéb szempontokból, nemcsak a kispesti fog kihalni…
           de attól még csapat lesz, mert még élnek azok akik még láttak focit, magamat is ebbe a körbe sorolom, bár én már csak Nagy Antiékat láttam, de akkor is a maiakhoz képest ők a Barcelona…

          3. felszámolnám ezt a légiós szarságot a francba!! max 3 minden csapatba ! és végre megint lenne országokra jellemző klub foci is mint régen.

          4. pénz mozgat…
           ki fogunk esni és talán, mondom talán akkor morálisan tudna megújulni a klub! Szvsz. ott már csak az MFA-s legények maradnának és max 1-2 légiós! Godoy kell, Puno nekem megygyőző, Meza talán, a többi semmivel nem tud többet!

          5. + Youla, aki azt mondja, hogy Bobál jobb az elvakult… Kingnek is itt a helye sztem, én szeretem a játékát, a többi tényleg mehetne.

          6. Sajnos a mi fiaink sem túl meggyőzőek. Mondjuk Elez sem rossz, de hát fél évre minek? Ha játszana Botka, Baráth, Vécsei, Gazdag, Prosser, Holender. később majd Koszta meg az újak – és nem foglalják el a helyüket a Vidovicok, Kosnicok, akkor előbb-utóbb lehetne egy hajtós, erős középcsapatunk. Csak kérdés, hogy mire idáig eljutnánk, addig hányszor esünk ki?
           Egyébként ma is látszott, hogy Ignja mennyivel megbízhatóbb, mint ez a barom Kosnic. És már a beadásokat is Hidi nyomja. Akkor Kosnic minek van a pályán? Godoy is ma nagyon jó volt, viszont egy jó kis piros lapot megérdemelt volna – képzeljétek, mit anyáznánk most, ha a liláknál lett ovlna egy ilyen törlesztés. Na mindegy, a hozzáállás nem volt rossz. Viszont az utolsó 20 percre elfáradtunk, nem?

          7. Na ezeket a fél éves igazolásokat én sem értem, semmi értelme…
           Godoyt kamázom a kezdetek óta, sztem jó playa.
           Ignja nyáron lép lejár a szerződése, ha van esze húz innen… osztrák 2 német 3 is jobb mit ez….
           Bobál a testi fölénye miatt volt jó, amikor ezt 1,5 éve leírtam kaptam hideget meleget…
           Esküszöm tökéletes a csontozata, súypontja tőle várnám az átütő erőt, erre akkor is esik amikor ő van előnyösebb helyzetben, és nekiszalad egy áll védőnek…. Én tőle sokat vártam, nem a tudása miatt, hanem neki a legjobb a testfelépítése sztem, de esik-kel, ott vmi baj van.

          8. Persze az egész magyar focival baj van, ez nem is kérdés…. De ha én 13 éves vagyok, és 8 barátomból 7 zöld takony és fradi meccsre jár, akkor én is fradi meccsre megyek velük, mert ott berugunk bohóckodunk jól érezzük magunkat… Ezért nem lesz Honvédos egy fiatal sem, mert egy barátja sem lesz az….
           Nekem pl a Barátaim 99%-a fradi bérletes… És egyfolytában kapom az ívet, bár az utolsó évek jók voltak, mert basztuk őket… :)

  2. Hát igen, nem tudom miért játszunk állandóan bunkerfocit. Most már azért vannak csatáraink. Mindegyikben benne van a gólszerzés lehetősége. Meza kedvenc lesz. mert hajt amíg bírja. Puno vagányan focizik. Kezdettől mondom Godoy Vécsei Hidi (persze ha valki gyengébb van cserelehetőség) de kezőben kár kisérletezni. 4 védő elég. A ZS ligás valjuk be félreismertük, hajtós, lelkes jó képességű védő, ha hibázik megszakad hogy helyrehozza.

   1. így van, Morgan kellemes meglepetés! mint ahogy a kis indián is :) sőt Hidi is nagyot hajtott, labdát szerzett, beadott, gólt lőtt…!! Godoy szinten zakatolt rendesen, szóval lenne mire építeni csak a védelem közepét kéne stabilizálni ill. nálam Botka stabil kezdő továbbra is…tudja valaki mi van vele ??

  3. Főleg annak tükrében semmi értelme, hogy így is összehozzuk a gólokat, akkor meg minek 5 védő?? És minek Kosznics a csapatba??
   Én is úgy érzem, hogy Csábival már több pontot szereztünk volna.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.