A Wintermantel vs. Deutsch cicaharc megvolt Kubatovért?

Az újpesti polgmesti és szurkoló Wintermantel egy erős felvezetésű Facebook-bejegyzésben szállt bele Kubatov ferencvárosi klubelnökbe és párttársba, majd érkezett az internetről konzultáló MTK-elnök Deutsch Tamás, és úgy védte be zöld kollegáját, hogy én szentül hittem az első mondatai alapján, ő is belerúg egy hatalmasat, de aztán lila majmozott egy jót. Mondjuk jogos hogy nem, végül is a szurkolókról ment a vita, és neki előbb még ki kell szótáraznia a szó jelentését. Egészen csodálatos percek lehettek mindazoknak, akik élőben követték az eseményeket.

Az Kispest minden egyes győzelmének örülök. Szívből! Ha a Magyar Kupában nyerünk, tapsolok. Hangosan. Ha a Fradit, MTK-t vagy az Újpestet verjük meg, gyönyörűség. Ha magyar csapat nemzetközi mérkőzést játszik, mert magyar vagyok, drukkolok neki, kell jövőre nekünk is a kvóciens. Szeretném a jót, a jobbat. Boldog lettem volna, ha az FTC továbbjut. A focinak vannak törvényei. Íratlan szabályai, legendái, történetei, feltételezései, babonái.

Ellenben amikor a Fradi, az MTK és az Újpest sehonnan jött vezetői egymás ütik, akkor én csak egy kávét kérek.

“A Wintermantel vs. Deutsch cicaharc megvolt Kubatovért?” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Tompika nyilván Kubatov valamelyik haverjától szerzi be a kokót, és illik bevédenie.

  2. Már várom a futball megtisztulását, mikor az ilyen Deutsch-k, Kubatovok (bár amíg a fradistákat szopatja, addig nem érdekel :D ), Garancsik és még sorolhatnám eltűnnek végre a süllyesztőbe. Mondjuk arra kiváncsi lennék, ha egy Garancsi féle hirtelen miliárdos csődbe vinni a Vidit, akkor utánunk nyúlna-e az MLSZ, vagy hagynák eltűnni őket, ahogy a Győr esetében…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.