Most akkor van közbeszerzés a stadionra, vagy nincs?

Elakadtam, tényleg nem értem.

George F. Hemingway volt a DigiSport Reggeli Start című műsorának a vendége, és Szombathy Pál stadionos kérdésére azt válaszolta, hogy még ki sem írták a közbeszerzést!

Nincs közbeszerzés a Bozsikra? – Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Ezzel szemben a Honvéd honlapján 2016. december 31-én a következő anyag jelenet meg:

Kiírták a tendert a Bozsik Stadionra – Budapest Honvéd Online

8 ezer néző befogadására alkalmas stadion épül Kispesten

A cikk első két mondata pedig így hangzik:

Elindult a közbeszerzési eljárás a Bozsik Stadion építésére. A Nemzeti Sportközpontok kiírásában az UEFA „Category 4” előírásainak megfelelő stadion kivitelezésére vonatkozik.

Most akkor mi is van pontosan? Van közbeszerzés, vagy nincs közbeszerzés?

A TED szerint van, ráadásul már háromszor módosították is a pályázatok benyújtásának határidejét, valamint a kivitelezésre fordítható idő hosszát. (A legutóbbi módosításról szóló cikkünket itt találod, a stadion fél évtizedes kálváriáját pedig itt foglaltuk össze. Ha a DigiSport teljes interjúját néznéd meg, akkor azt itt találod.)

“Most akkor van közbeszerzés a stadionra, vagy nincs?” bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. :D Az Öreg szerintem keveri a szezont a faxommal, vagy pusztán egyszerű elszólás volt a részéről, de az is lehet, hogy az Öreg „fogalmi dugóba” keveredett…

  A lényeg, hogy a közbeszerzést kiírták és módosították is, ahogy már múltkor megbeszéltük, de eredményt nem hirdettek még ! Mihelyt megvannak a végleges ajánlatok, kihirdetik a győztest és ha ezt nem támadja meg senki utólag (ilyen itt nem lesz várhatóan :D), akkor az hatályba is lép, és kezdődhet a munka !

  1. Ja valami ilyesmi lehet. Kiirtak, de nyertes meg nincs = nem indult el az oreg szerint :)

 2. Lehet, hogy én látom, rosszul, de az első számú Puskásügyi sportdiplomatánkat nem látom ezen a jeles nemzetközi rendezvényen készült közös fotón :(

  A nagypolitikából Hiller úr ott virít a török tavaszban, mint autentikus oktatásügyi főmufti……., mondjuk olyan nagyon én még nem hallottam megnyilvánulni Puskás ügyben, de lehet, hogy mostantól más lesz :)

  Szubjektív a dolog, de nekem egyébként, egyre jobban bebizonyosodik, hogy Puskás szobrot nem tudnak készíteni a művészek…… :(

  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/421220_ebben_az_orszagban_meg_nem_volt_puskas_palya

  1. A szobor láttán felakadt Öcsibácsi szeme. Ez látszik a szobron.

 3. Igen..szerintem is ez egy kulcskérdés…illetve akkor mi van, ha addig lebontják és úgy bukják a választást? :(

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.