Nézd velünk a Partizan-Honvéd felkészülési meccset

Elméletileg 17:30 a kezdés.

17:30 // megjelent a Partizan vs Honvéd felirat a csatornán.

17:34 // Még mindig a logó pörög, pedig már 1400 néző vár a kezdésre.

Itt a kezdőcsapatunk // 18 Horváth András, 36 Baráth Botond, 24 Đorđe Kamber, 70 Igor Ćuković, 57 Filip Holender, 13 Heffler Tibor, 3 Eke Uzoma, 6 Gazdag Dániel, 23 Banó-Szabó Bence, 50 Silvio Rodrigues Pereira, 17 Danilo Cirino

A padon pedig // 99 Gróf Dávid, 8 Cipf Dominik, 16 Pölöskei Zsolt, 20 Gutiner Heider Fernando, 33 Tonci Kukoč – Petraello, 60 Kovács Nikolasz, 77 Nagy Gergő, 96 Lukács Dániel, 90 Lippai Tibor

Lanzafame nincs a keretben!

17:38 // Végre kivonultak a csapatok. Mi fehérben, a Partizan fekete-fehérben játszik. Egy gyors csapatkép, és máris kezdődhet a meccs.

17:39 // A Partizan kezdett.

Nagyjából így állunk fel:

Horváth
Holender, Baráth, Kamber, Cukovic, Uzoma
Gazdag, Heffler, Banó-Szabó
Silvio, Danilo

17:41 // A Honvéd nem közvetíti még szövegesen sem a meccset.

Silvio Rodrigues Pereira néven a Transfermarkt őt ismeri:

 • középcsatár, 24 éves;
 • legutóbbi klubja az ukrán élvonalból a Chernomorets Odessa;
 • az elmúlt  három idényben 16 meccsen játszott összesen 648 percet, gólt nem lőtt, gólpasszt nem adott;
 • középcsatár.

10. perc // Jankovic (Јанковић) adta be Uzoma mellett, középen volt érkező, Baráth mellett lőni is tudott, szerencsére fölé.

Uzoma ebből a szögből és ebben a felbontásban nagyon hasonlít Sadjóra.

A meccset egyébként a szlovéniai Odranciban található Sport Parkban játsszák, a hivatalos nézőszám pedig 50 fő. A játékvezető neve Mertik Bojan, az asszisztenseké: Kepe Štefan és Pintarič Zlatko.

19. perc // Holender helyezkedett rosszul, elpasszolták mellette, de a beadást kivágta a becsúszó Baráth.

20. perc // Kísértetiesen hasonló jelenet, azonban ezúttal nem felszabadítottunk, hanem befújták lesnek.

22. perc // GÓL // Máris 1-0 a Partizannak. Gólszerző: Szuma (Сума). (Pont nem láttam, hogy mi történt.)

27. perc // Baráth Boti legalább tizedik mentése, becsúszása, szerelése a kezdés óta. Nagyon pörög.

29. perc // Közben Pölöskei jön be Banó helyett.

32. perc // Gazdag ívelt be egy szabit vagy harmincról, amit végül Baráth fejelt fölé.

33. perc // Silvio csúsztatott szépen tovább egy labdát az érkező Uzomának a tizenhatos vonalán, de sajnos les volt.

34. perc // Ezúttal Pölöskei ívelt onnan, ahonnan az előbb Gazdag. Ugyanúgy Baráth fejeli fölé. Legalább az nem változott.

37. perc // Megint Jankovic (Јанковић) szopatott minket oda-vissza a tizenhatos mentén, elég jó a gyerek. Végül szögletre mentünk.

A szögletet Baráth(!!!) fejeli kapura, Horváth bravúrral véd, kis tökörészés után nagy nehezen kivágjuk.

39. perc // Balról jön be egy pattogós beadás, Kamber luftot rúg, azonban a mögötte érkező Nikolic (Николић) fölé lő tizenháromról. Köszike.

43. perc // Harmadszor is ugyanonnan végezhetünk szabadrúgást (nagyjából harminc méterre a kaputól). Ezúttal is átlépi Gazdag és Heffler, majd Pölsökei íveli be, de nem fejre, hanem Danilónak megindulni. Danilo megszerzi, kapura teszi, a kapus védi. Szöglet.

A szögletet Pölöskei adja be, Danilo fejel, de veszélytelenül elmegy a kapu előtt.

45. perc // Gazdag indította külivel szépen Danilót, aki jól tartotta meg a labdát, azonban kisodródott a tizenhatos oldalvonala mellé. Itt már megelégedett egy faulttal. A szabit Pölöskei laposan adja be(?). Könnyedén kivágják.

Félidő

A másik új próbajátékosunk, név szerint Guttiner Heider Fernando a Transfermarkt szerint

 • szintén az ukrán Odessából jött;
 • 23 éves, jobb oldali középpályás;
 • Európában egy éve van, azóta 11 meccsen nulla gól, nulla gólpassz a teljesítménye.

Lippai Tiborról viszont továbbra sem tudunk semmit.

18:37 // Elkezdődött a második félidő.

Guttiner tuti bejött, és 20-a számmal szántja majd fel a jobbszélt, ami érdekes lesz, mert nem Holender helyére érkezett. Kukoc, Lukács és Nagy Geri is a pályán. Lement: Danilo, Heffler, Gazdag és Kamber.

Valahogy így nézünk most ki:

Horváth
Holender, Baráth, Cukovic, Uzoma
Guttiner, Pölöskei, Nagy Geri, Kukoc
Silvio, Lukács

Vagy valami hasonló, mert egyelőre csak az látszi, hogy Uzoma maradt balhátvédben, Kukoc középen, de balra húzódva keresi a helyét, pont úgy, ahogy Lukács. Nem értem. Lehet, hogy 4-2-3-1 és akkor Kukoc és Nagy Geri van szűrőben, a hármas sorban meg Guttiner, Pölő és Luki?

Kukoc rendre a balszélt akarja meghúzni, ahogy Lukács is. Mit akarunk???

56. perc // Most épp Kukoc ment el a balon, és tette le az érkező Uzomának. A beadást kényelmesen hazafejelik. Lukács eközben a helyét kereste.

59. perc // Ápolás: Uzoma maradt lent. Ha az ellenfél békén is hagyja, akkor is olyan nagy a tömeg a balszélünkön, hogy legrosszabb esetben egymást fogjuk lerúgni.

61. // GÓL // Egy szöglet után középre szabadítunk fel, a visszaküldött labdát a tizenhatos vonalán egyedül hagyott Nikolic (Николић) emeli át kényelmesen Horváthon. 2-0 

Nem akarok ítélkezni, de de ez még a pipába esve is kapushiba volt. Mármint szerintem.

Kukoc és Lukács vagy teljesen fogalmatlanul szaladgál, mert nem tud magával mit kezdeni, vagy új tippem van a miértjükre, mégpedig egy 4-1-4-1, ahol Kukoc támadófeladatattal van megbízva a pálya közepén(!!!):

Horváth
Holender, Baráth, Cukovic, Uzoma
Nagy Geri
Guttiner, Pölöskei, Kukoc, Lukács
Silvio

67. perc // Cukovic, Silvio és Holender le; Lippai, Cipf és Kovács Nikolasz be. Na most legyek okos, hogy mit játszunk. Elsőre úgy tűnik Nikó Filip posztjára jött, Lippai (90-es mezben) belsővédőbe, Cipf pedig előre valahova, talán középcsatárba.

Kínzó kérdés // ha Lippai nem a Hajdúböszörmény csatára, akkor ki a fene? Sem az MLSZ adatbankja, sem a Transfermarkt nem ismeri a nevét.

71. perc // Amíg magamban filozofáltam, és ránéztem a telefonomra, mert pittyegett rajta a naptár, addig a Partizan kihagyott egy nagyobbacska helyzetet.

72. perc // Kukoc ugrik ki a balszélen, pattogósan centerez, Guttiner érkezik és bevágja. Természetesen már Kukoc lesen volt.

73. perc // Horváth véd egy közepesen nagyot. Tizennyolcról érkezett a kapáslövés, amit a fejel fölül üt ki.

75. perc // Ivanovic (Ивановић) fordult le szépen Nagy Geriről, majd ugratta volna ki egy társát tizenhatos vonalán, szemben a kapunkkal, de Baráth és Lippai szépen összezárt előtte.

76. perc // Guttiner (Fernando?) volt lesen, de a labdát se sikerült átvennie, szóval mindegy.

Amúgy egyáltalán nincs támadójátékunk, és a második félidő legszórakoztatóbb dolga egyértelműen a totálisan fogalmatlanul mindenfelé szaladgáló Kukoc szenvedését nézni. Mármint azt a szenvedést, amit nekünk okoz, valamint azt a szenvedést, amivel megpróbálja eljátszani a támadó középpályást.

Úristen! Lippai mozgásra, kéztartásra, és a helyes gerinctartásra is tiszta Lovric!

80. perc // Szabadrúgást rúghat a Partizan a tizenhatosunk oldalvonaláról. Bent megcsúsztatják, azonban az érkező elől szögletre mentünk. A szöglet után kavarodás, a kis labdázgatás, majd találnak középen egy fekete-fehérbe öltözött játékost, aki lőhet tizenötről. A (nekünk) bal alsóba tervezett labdát Horváth biztosan védi.

83. perc // Mint ha a Videoton lenne az ellenfél. Guttinert rugdossák, majd amikor végre fúj a spori, azonnal ott vannak még ketten, hogy megvédjék a rugdosót, akinél Guttiner szóvá teszi a rugdosást. Megjegyzem, nekem valahol tetszik ez a mentalitás, hogy a csapat azonnal kiáll a másikért, még ha nincs feltétlen igazuk.

A Partizanban van egy nagy darab négus, Tavamba (Тавамба), akinek ha kimondja a kommentátor a nevét, akkor mindig Kabangut értek, és felröhögök magamban.

87. perc // Baráthra próbálták rávezetni biciklivel a labdát középen, de a Tanár úr olvassa a játékot és egyetlen jól irányzott mozdulattal szerel. Az újrapróbálkozás már elmegy mellette, és Horváth véd nagyot egy-az-egyben. Közben Baráthot ápolni kell.

Egy perc helyszíni ellátás után Boti lebiceg a pályáról.

91. perc // Ivanovic (Ивановић) nagyon gyors. Uzomával a nyakán fut vagy 30 métert, majd lő. Megpattan, szöglet. A szögletből semmi.

Vége

Csak címszavakban //

 • egész meccsen egyetlen épkézláb támadást se vezettünk;
 • a Partizanon látszott, hogy sokkal jobbak nálunk, ráadásul nekik nem kell teljesen új csapatot építeni pár hét alatt;
 • ehhez képest kellően sok hibával hoztuk le a védekezést, viszont annyi pozitívum van benne, hogy az első félidőben mutatott játék itthon elég lesz bőven a középmezőnyhöz, ha
 • lenne bármiféle támadásunk, vagy csatárunk az egy szem Danilón kívül;
 • Kukoc miatt érdemes lehet visszanézni a második félidőt, mert szerintem neki nem lesz hőtérképe, hanem amolyan hőegyenesei, ahogy össze-vissza szaladgált.

Köszöntük a figyelmet, most pedig zárnánk nb. sorainkat a legközelebbi viszontlátásig.

“Nézd velünk a Partizan-Honvéd felkészülési meccset” bejegyzéshez 139 hozzászólás

    1. Lehet hogy nem volt hàrom,egy nayon hazudòs csàvò làtta àllìtòlag.

  1. Nehéz megmondani, mert nincs nálunk a labda. Nincs egy felépített támadásunk.

 1. Nem làtom a meccset, De korainak érzem ekézni a csapatot.
  Amit láttam, az első félidő utolsó tíz perce vállalható volt. Danilonak volt helyzete. Most a csapatnak meg kell szoknia, hogy a támadásokban nincs Lanzafame. Remélem, a két brazil be fog vállni. Nekem a videón a mozgása Guttinernek jónak tűnt. Igaz, rövid videó volt.

  1. Ez nem ekézés, de ha szarok voltunk, akkor szarok voltunk, nincs mese. És azok voltunk.
   Nem tudom mi volt a célja, hogy pont a Partizan ellen játszunk, de ennek a csapat szempontjából nem sok értelme volt. Nem gyakoroltunk be semmit és az önbizalomnak se tehetett valami jót ez a meccs.

 2. Hát ez elég $z@rul néz ki, sajnos! Kínszenvedés volt a megtekintése is, focifakírok vagyunk… Mondjuk, már hozzászoktunk, remélem a többi felkészülésiről nem lesz sztrím, mert akkor a T. Fórumtársak fele a kardiológián, fele meg a elmeintézetben fog a végén kikötni… 😒

 3. Klassz,szellemes írás….kár,h a csapat teljesítményéről nem lehet elmondani ugyanezt. Szörnyűűű!

 4. Remélem az az egy-két “most adjuk el,mert most még pénzt kapunk érte”fórumozó,jól megnézte a meccset és lekönyvelte magában milyen impotens támadójátékunk van nélküle(Eppel is hiányzott,de ő pótolható),azaz könnyen becsusszanhat egy nb2 Lanza nélkül.

 5. „Nagyon jó ellenféllel szemben léptünk pályára – mondta a találkozó után Supka Attila, csapatunk vezetőedzője. – A mérkőzés elején a kicsit hosszúra sikeredett utazás benne volt a lábakban, az első félidő közepétől viszont kezdett olyan lenni a játékunk, amit előzetesen szerettünk volna látni. Megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, azonban megint két buta gólt kaptunk, amit elkerülhettünk volna, nem volt megfelelő a kommunikáció a védőink között. Bízom abban, hogy rövid időn belül megtaláljuk azokat a játékosokat, akikre szükségünk van, mert most még csak tapogatózunk.

  ***Voltak most is egy páran próbajátékon, de nem igazán azt a színvonalat képviselték, amit szeretnénk látni a csapatban. Bízunk benne, hogy a következő időszakban, minőségibb futballisták érkeznek és megtaláljuk azokat az embereket, akik tudnak nekünk segíteni.”

  A 88. percben Baráth Botond is megsérült, s mivel nem volt több cseréje a csapatnak, így az utolsó perceket tíz emberrel játszotta le a Honvéd. Az első diagnózis szerint Banó-Szabó és Baráth sérülése sem súlyos, de itthon még további vizsgálatok várnak a két játékosra.

  1. Supkát jó edzőnek tartom, de sokszor a hülye, semmitmondó paneleket felvonultató süketeléssel fel tud bosszantani. Olyan igazi futball- (vagy a “nagy öregek” hülye szóhasználatával: fodbal-) -edzőkhöz méltó rizsával tud előjönni.

   1. Szerintem inkább burkolt segélykiáltás, diplomáciai köntösbe fogalmazva. Nem fog a kenyéradó gazdájával szembe menni soha.
    Mondjuk ezt a Kukoc szerelmet nemtudom hogyan tudja megmagyarázni?

   1. a félreértések elkerülése végett : nem én nyilatkoztam…!! :)
    reménykedjünk ebben :
    “Bízunk benne, hogy a következő időszakban, minőségibb futballisták érkeznek és megtaláljuk azokat az embereket, akik tudnak nekünk segíteni.”

    1. Értettem. :)
     Csak Attilát nem értem, azért páran láttuk a meccset…

     Ezeknek a próbajátékoknak viszont semmi értelme, építsen be két akadémistát.

     1. Kukoc helyett inkább megnézném még ezt a brazil srácot a baloldalra még 1-2 meccsen.
      Bár tudom, hogy Supka rühelli a dél-amerikai játékstílust.

   2. volt egy kapufánk, de az is szerintem véletlenül… kukoc volt…
    kb. a kaput se láttuk!

 6. Emlékszik vki arra a brazil próbaszerencsejátékosra, akit Dolcetti idejében hozott a menedzsere egy népligeti (Építők-pálya) edzőmeccsre? Már abból látszott, mennyire béna, ahogy kacsázott föl az öltözőépület lépcsőjén. Aztán Aldo a labda nélküli bemelegítése láttán leküldte a pályáról, a Copfos Jani meg megsajnálta, fogott egy lasztit, félrehívta passzolgatni, és többet dekázott a gyereknél (a több: kb. 5-6). Szerintem Supi is bevezethetne egy előzetes szűrést: dekázz 10-et, ha sikerül, fölveheted a Kispest-mezt. Itt van alább az egyik gyerek házaló videója, amilyet (a felét láthatóan max. az ukrán tarcsibajnoki meccsekről) akár Sunnyboyról is össze lehetne vágni. Oké, edzőmeccs, vágom a jelentőségét, de tényleg muszáj így égetnünk magunkat?

  1. Ez csak az én véleményem, de nem igazán látok olyan technikai finomságokat az nb1-ben, mint például amikor fordulásból combbal indítja magát a labdával, mint a videóján a brazil fiú. Mivel baszélsőre szükségünk lenne a csapnivaló horvát helyett, ezért szerintem drukkoljunk inkább, hogy Attila ne zavarja el azonnal mindkettőt, hanem lássuk még őket egy-két meccsen. A dél-amerikai játékosok sokszor tényleg a kukából kerülnek elő, de ha a bizalmat kapnak, egy szezon alatt be tudnak futni. Más viszonyok és sokkal több tehetség van ott, Braziliában. Danilot is egyik csapattól a másikig küldték, mielőtt hozzánk érkezett régen, az elején egy-két meccsen csak botladozott inkább. Diego is a semmiből jött. Sőt Martinez is igazából argentín volt.
   Több, ma már világklasszis brazil játékos játszott az ukrán élvonalban sokáig, mielőtt elvitte volna őket onnan valaki.

   1. Lehet, hogy igazad van, de ilyenkor mindig beugrik, milyen videót lehetne összevágni mondjuk Hidi Patyáról, 800 méteres hajszálpontos indítások, zseniális labdaszerzések, eszméletlen bombagólok. Nem értenénk, miért a Kroos meg a Modric kell a Realnak. Közben, hát… Természetes, hogy ilyenkor mindenkinek a jó példák ugranak be, nem a sokkal több rossz. A mostani meccsből csak 40 percnyi borzalmat láttam, de amit láttam tőlük, az nekem nagyon karcsú volt. De aláírom, nem vagyok szakember (bár Supka sem volt tőlük elájulva), játszhattak rossz poszton, lehettek fáradtak az utazástól stb., de az ukrán kiscsapatokban tavaly játszott 481 és 395 perc sem túl acélos. Még ha 18 évesek lennének, de 23 meg 24… De lehet, hogy ott sem értenek hozzá, és majd mi előkaparjuk belőlük a gyémántot. Nem gúnyolódni akarok, komolyan, bár úgy lenne!

    1. :) Persze, én sem követelem az azonnali leigazolásukat, félre ne értsd.
     De az edzőmeccseket nehéz megítélni. Idejössz noname emberként, tele vagy stresszel, senkit nem ismersz, tudod, hogy minden labdaérintésedet kritikus szemekkel vizslatják… Főleg, ha fineszes játékos vagy, nehezebb így egy-két meccs alapján érvényesülnöd. A télen meg dícsérték az elején az új játékosokat, Kukocot mindenki kiemelte az edzőmeccseken, Kosuth is gólokat fejelt, mégsem lett jó a vége. 23-24 évesek, de talán csak azért, mert most tudtak átjönni Európába. Danilo is 24 éves volt az érkezésekor és 25 évesen futott be nálunk. Mondom, teljesen más viszonyok vannak ott, Braziliában, hemzsegnek a tehetségek, sokan ezért lemorzsolódnak. Páran közülük átjönnek ide, Európába szerencsét próbálni, valaki megkapja a bizalmat és él vele, valaki meg feladja és elmegy egy gyárba dolgozni.
     Egy ilyen játékosban rejlő lehetőségek lemérésére szerintem legalább két hét közös edzés kellene.

     1. Erről jut eszembe, egy brazilt pár éve rásóztak Hemire azzal, h az új Ronaldinho, csak rosszul bírja a környezetváltozást, félénk meg ilyenek. Még 2-3 éves szerződést is kapott, aztán mikor 3 hónap után is ugyanolyan béna volt, vhogy átverték, aláiratták vele a felmondását

     2. Kukocról már a téli edzőmeccseken is látszott, hogy tévedés. Én nem úgy emlékszem, hogy olyan nagyon ki lett volna emelve…

      1. Én konkrétan emlékszem a Vasas és a Balmazújváros elleni edzőmeccsekre is, olvasgattam a hozzászólásokat. A Vasas elleni edzőmeccset láttam is, ott még nekem is reményteljesnek tűnt. Törökországban pedig már az egész csapat került kritika alá, nem kifejezetten Kukoc.

       1. Én az Mtk ellen láttam, és bizakodtam, hogy ha összekapja magát, lehet jó. Volt pár menő beadása ballal-jobbal, mondjuk más nem. De akkor az egész csapat elég jól focizott. Hát, edsig nem szedte össze magát, sőt :/

 7. Hozzák vissza Tandiát, Ignjatovicot vagy Josip Elez-t a védelembe! Ên már visszasírom Cordella managert.

  1. Jaj, összeírok gyorsan 30 másikat, hogy rlmúljon az érzésed :D

   1. Bruttósítottam 38-ra, hátha van köztük pár, akit nem a bundás olasz hozott: Navarrete, Ceolin, Azevedo, Rufino, Bright, Diaby, Ikande, Bjelkanovics, Kostolani, Job, Sunnyboy, Szekulics, Porcari, Vidovics, Diakité, Odia, Kosztics, Rajics, Bottone, Bozsovics, Pascariu, Canzian, Testardi, Mancini, Lazarus, Lupoli, Navarro, Keita, Traoré, Kosznics, Kristi, Punosevac, Meza, Koné, Izazola, Projic, Morgan, Palacios.

    1. Micsoda névsor! :) Ebből talán Rufino volt használható. :) A listából kimaradt Bonazzoli, Elez…bár utóbbi legalább befutott később. :)

     1. Teljesen jogos, és régóta hajtogatom: ha Vági Pista bá’ szabadkezet kapna összeszedni pár utánpótlásedzőt, az MFA-költségvetés tizedéből kihozná minimum ugyanezt. De hozzáteszem: az teljesen normális, ha az up-képzésben egy-egy korosztályból csak 2-3 fut be, tízszázalékos hatékonysággal igazolni érett játékost (akár külföldit, akár magyart) viszont luxus.

     1. Jesus az nem a Meza? :)
      Beugrott még két gyöngyszem: Luca Del Papa, Gary Tavars (most már van wiki-oldala is, de mikor leigazoltuk, csak vmi szlovákiai villamyszerelőt ismert ezen a néven a gugli :))

      1. Jesus a kis indián volt ő neki del amerika több országában egész komoly multja volt. És nem volt ügyetlen gyerek. Rosszkor volt itt egy über fogalmatlan csapatban.

    2. atyaisten :D
     testardi, talán a legnagyobb antitalentum volt mind közül.
     Morgan nem rémlik, ő mikor volt?

     1. Francia balbekk, egyike annak a 8-9 légiósnak, akik miatt Csábi összebalhézott Hemivel

     2. Egyik reggel csak úgy beköszönt , hogy “Morgen”…és leigazoltuk

     1. Jaja, pár perc utàn kiállították, mint anno Messit a mieink ellen :)

  2. Ezek közül Elezre van a legnagyobb esèly.Volt màr itt ,minősègi,ès alig koszos 3millio €. :)

 8. Független attól, hogy lehet, hogy a magyar játékosok (és fiatalok) drágák, azért engem aggaszt, hogy a keret megint kezd tele lenni külföldi játékossal. Lehet, hogy a sokat szidott fiatal és légiósszabály alatt voltak gyengébb időszakaink, de egyrészt azok a légiósok legalább minőségi játékosok voltak, másrészt nem úgy nézett ki az öltöző, mint valami bábeli zűrzavar. Remélem, ha már a légiósok számára nem kell figyelni, legalább a minőségére odafigyelnek Supkáék.

 9. Rápillantottam este egy BAJNOKCSAPATOS poszterre és úgy számoltam, hogy jelen állás szerint egy év elteltével 9en maradnak a keretben… azért ez elég sovány…

 10. Ok, feleslegesen próbáltunk ki a két brazilt.Viszont Igor Cukovic milyen volt? Az lejött, hogy Boti nagyot ment, de a többiekről vélemény? Ha Supka rendbetenné hátul a csapatot, akkor egy átlagon felüli támadóval már kint lennénk a vízből. Én bízom a Heffler, Nagy G, Kamber, Banó, Holander középpályában. Ők legalább ismerik egymást. Holdampfról valaki tud valamit?

 11. Kovács Nikolasz jól játszott, Cipf nem nagyon tudta megmutatni mit tud,mert nem nem volt érzékelhető támadójátékunk..

  1. Te csak be szeretnéd magadnak magyarázni,hogy mennyire nem izgat Lanzafame sorsa,közben meg….
   Ne csapjuk már be magunkat.Én is örülök,hogy Cipfnek volt egy jó kiugratása,de ne Lanzafame utódozzunk már egyből basszus… 😁 ,mert könnyen Vernes lehet belőle,vagy még az sem.

   1. Pont ezeknek a fiataloknak lenne döntő fontosságú a pályafutásuk alakulása szempontjából, hogy legalább egy évig Lanzafame mellett tapasztalhassanak, ne egy szenvedő csapatban égjenek meg

  2. Én támogatom a fiatalokat, de tartok tőle, hogy egy rájuk épülő csapat komoly harcban lesz a kiesés ellen…

 12. Hemi megint nem mondott semmit a digin. Itthin van egyaltalan? altalaban szokott beszelni aktualitasrol, de most ugy nezett ki, hogy elöre felvettek…nem tünt frissnek.

  1. tehát még 1 éves szerződése van… ?
   “Alighanem az, hogy a gólkirály távozik Kispestről. Mérget azért nem lehet venni a búcsúra, mert George F. Hemingway nyilván megkéri a még egy évig szerződéssel rendelkező gólkirály árát. ”
   ui.
   Contract until: 30.06.2019

 13. “mint ahogy az is benne van a pakliban, hogy Borisz Zsivanovics is újra piros-fekete szerelést ölt.”
  menjen a p.csába aki ilyen alibikirályokat akar visszahozni…
  bal védő/futó poszton ott az Eke, kukac és még a zsivány is kéne??
  nem lett volna jobb 1 normálisat megfizetni, mint h lesz 1 középszer meg 2 fogalmatlan ????????

  1. De hát mióta elment tőlünk, négy év alatt hat csapatnál is bizalmat kapott

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.