Minden valószínűség szerint ezzel a huszonhat fős kerettel vágunk neki az Európa-ligának

Hiába érkeztek eddig hatan, sajnos azt kell mondjuk: kevés.

szerződés kapus [3] védő [10] kp [8] csatár [5]
2018 tél Baráth
2019 nyár Gróf Batik Bamba
Holender
Pölöskei
Vadócz
Danilo
2019 tél Berla
2020 nyár Horváth Deák
Heffler
Kamber
Kukoc
Lovric
Skvorc
Gazdag
Nagy G.
2021 nyár Lukács
Májer
n.a. Kovács N.
Uzoma
Banó-Szabó
Holdampf
Cipf
Tömösvári

megjegyzés: félkövérrel az új igazolások. || Bamba és Batik 1+2 éves, Skvorc 2+1 éves szerződést kötött. || n.a.: nincs adat || amint lesz végleges keret az Európa-ligára, jelezzük a táblázatban.

Tömösvári a Nitra ellen (fotó: 1909foto)
Megállapítások //
 1. Baráthnak télen lejár a szerződése, ezért nem lenne meglepő, hogy Batik és Skvorc is azért érkezett volna, mert számolnak az esetleges távozásával.
 2. 2019 nyaráig lejár a szerződése a Gróf – Baráth, (Batik) – Holender, Vadócz – Danilo tengelynek. Közülük Gróf. Baráth és Danilo kiemelten fontos szereplője a jelenlegi csapatnak.
 3. hivatalosan a kerethez tartozó Stoiacovicit (2019 tél) kihagytam, mert úgy tűnik Supka egyelőre nem számol vele. Bár Szendreit (tavaly bemutatkozott az NB I-ben) és Temesvárit is megnéztük edzőmeccsen, ennek ellenére mégis kimaradtak, mivel egyrészt nagyon fiatalok (U19), másrészt akkor játszottak a nyáron, amikor nagyon rövid volt a névsor.
 4. A kerethez soroltam viszont Cipfet, akit Supka többször is kipróbált a felkészülés során.
 5. Az így kialakult bő keret egyelőre 26 játékosból áll, ami – számoljuk bárhogy – egyszerűen kevés. A keretből többen, így Berla, Cipf, Kovács Nikolasz és Májer a fiatal kora, Lukács és Tömösvári a korábbi évek versenyhelyzete és a vetélytársak minősége miatt alig játszott eddig felnőtt meccset.
 6. Jelenleg alig van poszt, ahol elbírnánk egy-egy sérülést, vagy eltiltást. Még azt is csak erős túlzással lehet kijelenteni, hogy ha már az adott posztokra nincs megfelelő minőségű tartalék, akkor legalább lenne pár többpozíciós játékos a padon (l. Heffler-típus), aki egy kis játékrendszer-átalakítással nyugodt szívvel bevethető szinte bárhol.
 7. A kapuban, a védelem közepén és a középpályán úgy tűnik, mind minőségre, mind darabra megvagyunk, a többi poszton, vagyis a széleken és a támadósorban azonban nagyon nem.
 8. Egy, de inkább két gólképes és tapasztalt csatárt mindenkép szerezni kell, és az sem baj, ha legalább az egyikük szélsőt is tud játszani.
 9. Az idei évben nagy gondunk talán nem lesz, ha sikerül kicsit bővíteni a támadósoron, azonban legkorábban télen el kell kezdeni építkezni, mert a keret szerkezete azt mutatja, hogy 2019 nyarán komoly bajok lehetnek a lejáró, vagy közeljövőben lejáró szerződésű játékosok nagy száma, illetve minősége miatt.
 10. A tavalyi NB III-as csapatunk kapitányának, Hegedűs Márknak talán megadtam volna az esélyt a támadósorban, vagy akár támadó középpályás szerepben. Az előző bajnokságban 23 meccsen 13 gólt lőtt, ami végül egy egyéves dorogi kölcsönadást ért számára.

*_ szerk: Kovács Nikolasz véletlenül lemardt, vele együtt 26 fős a keret.

“Minden valószínűség szerint ezzel a huszonhat fős kerettel vágunk neki az Európa-ligának” bejegyzéshez 117 hozzászólás

 1. Andricsot meg kellene szerezni, és még egy rutinos csatárt. Akkor meglehet a bentmaradás.

  1. “Akkor meglehet a bentmaradás.”
   Te még Ronaldoval is a bennmaradásért küzdenél….

   1. Azért ne legyenek illúzióink, igen kemény szezon lehet ez nekünk, én örülnék egy sima bennmaradásnak is….

    1. Hát akkor nincs más hátra – mint ELŐŐŐŐRE!!!
     Az új mezhez (ha tényleg olyan lesz), és a 2. aranykorszakhoz visszanyúlva:
     “Piros-fehér, piros-fehér a Honvédnak színe
     piros-fehér, piros-fehér minden drukker szíve
     Előre hát, előre hát a Bajnoki címre!!!! – MINDENT BELE!
     C.S.A.K. a KISPEST! Gyerünk vörös-feketék! Okay?! :)

    2. Ti, a negativ kommentelök, mondjatok már valami konkrétumot is.Mely csapatok ennyivel erősebbek nálunk, hogy csak a bennmaradás lehet a célunk? Ne legyenek illúzióink, jó. De miért kell ennyire pesszimistánk lenni?

     1. Fradi, Vidi, Csút, UTE, Kisvárda, MTK, DVSC erősebbek Paks jól összerakott csapat, haladás, kövesd, dvtk hozzánk hasonló…Sokat számít King Eppel Bobál és Lanzafame távozása szerintem.
      Emiatt lesz nehéz szezon…Nem tudom ezzel miért írtam rosszat.

      1. Sajnos igazad van… Egyenlőre csatárok nélkül és 30 gól minusszal kemény lesz……… Idén is valami 10 pontra voltunk a kieső helytöl dacára hogy 4-ikek lettünk…… Vékony jég

    3. “…milyen energiát adtok/sugároztok…”

     Én speciel semmilyet, mert ezoterikus baromságokkal nem foglalkozom. Nem olvasok horoszkópot, az aurát, a feng shuit meg az ezekhez hasonló szellemi szemetet is meghagyom a gyengeelméjűeknek. :)

     1. Na én meg azt mondom, hogy figyelemmel Kovács Kálmi írására, sztm. ő kikezdhetetlen számomra örök ikon, Vadi érkezésével olyan pszichés tartást kap a csapat amit még soha!!!
      Én Májernél ugyanazt érzem, mint Kosztánál mikor visszajött, szóval sztm. sokkal szervezettebbek leszūnk , ami eredményességgel is társulni fog.
      Régen voltam ennyire bizakodó.

     2. Azért ennek van egy másik oldala is: ha egy játékos nem úgy olvassa az őt/őket esetleg alábecsülő véleményeket, hogy na majd megmutatom, hogy tévedtek, akkor mfgette a fene az egészet. Pár negatív hangtól eltekintve szerintem a Bozsik-beli hangulatra, támogatásra nem lehet panasza a csapatnak. Szerintem itt is leginkább Hemingway kap, ő meg bíró, azok azért csinálják, mert szeretik, ha pocskondiázzák őket :)
      Hol írjam ki magamból, amit érzek, ha nem itt? vezessek naplót? :)

      1. Tehát klubbon belül is azt kapja? Szomorú lenne.. Ha viszont nem, akkor csak annyit kell tennie, hogy minden idejét a gyakorlással tölti, és nem azért hogy az ittenieknek megmutassa, hanem hogy magának tegye meg azt.. És ha mindent elkövet, amit csak lehet, mert a munkáját vagy 100%-ban csinálja, vagy már most fejezze be, akkor el nem tudom képzelni, hogy gond lenne, mindenki látni fogja, hogy ügyes, lelkes és nem csak magáért (mert remélem nem minden fiatal látens zsoldos), de a klubbért is küzd amíg fizikai és lelki erejével bírja.. Ez a kulcs, nem az, hogy ki mit gondol, azt ki nem sz.rja le, ha mindent elkövet?
       Én drukkolok a srácoknak nagyon is, őszintén remélem, hogy a hosszútávú kispesti jövő épül végre, nem csak egy átmeneti hadsereg..

      2. Helyes dícsérd meg őket Andorrai vereség után…Simogasd meg Dzsudzsákot miután sírva nyilatkozik. dicsérd meg a gyerekedet ha 15 másodperc alatt lefutja 100 métert…

       1. Nem vagyok pszichológus és szociológus sem…De józan paraszti ésszel nem azzal építek egoizmust ha valakit dicsérek közepes vagy szar teljesítményért?Így tudás nem lesz ego viszont igen…De tényleg hagyjuk…

      3. Ezt máshogy látjuk, szerintem aki odafigyel mások hülyézésére, az tényleg hülye. Én pl. most olyan helyen dolgozom, amit divat lenézni/leszólni. Amúgy jogos is. Ennyiből lehetne a magyar foci is, de nem az :)
       Azt csak én, meg pár hozzám közel álló tudja megítélni, hogy az adott körülmények között, a feltételeink mellett milyen végeredmény várható el a munkám után, és hogy ezekhez képest a maximumot nyújtom-e vagy se. Aki ezek ismerete nélkül fikáz, még csak nem is idegesít föl.
       Ha pedig kimegyek a Bozsikba, úgyis drukkolok ezerrel, a rosszul elsült dolgokat is megtapsolom, ha látom az igyekezetet, akármit is írok itt. Úgyis téma volt Kovács Kálmi, óriási kedvencem, hát nála “hurrápesszimistábban” nyilatkozó ember még nem élt. De a pàlyán egész más volt!
       Szóval srácok, ha olvassátok, csak a saját értékítéleteteknek feleljetek meg! Csináljatok mindig, mindent a tőletek telhető legjobban, és ez itt bőven elég lesz a sikerre, meg a mi szeretetünkre :)

     3. Aki az én posztjaim miatt görcsöl be, az hagyjon fel a futballal, meg úgy általában a sporttal (professzionálissal vagy amatőrrel), és álljon szerzetesnek, olyan rendbe, ahol nem kell dolgozni, csak imádkozni…:)))

      1. :) Mennyire igazad van. Lelkibetegek ne menjenek ma sportolónak, mert semmi értelme…
       Azt még hozzáteszem, hogy szerintem csapatunkban nem sok “lelkibeteg” van…Kötve hinném hogy a negatív vélemények miatt rosszabb teljesítmény várható Tőlük…Épületes badarság az egész

       1. Inkább az csapódik le hogy símogatva vannak gyerekek, 19 évesen vasággyal együtt 60 kilósak, semmi alázat bennük, munka szót nem ismerik, teli önértékelési hibákkal.Tisztelet a kivételnek…

        1. Itt az igazság. Elsősorban mentális baj van velünk, és társadalmi probléma az alázat hiánya e nélkül viszont nem megy. Önértékelés is nagy probléma… . Bobál Geri ott csúszott el hogy a suzuki kupa döntője után elhitte a bab is hús… Meg manchesteri próbajáték….. Ahelyett hogy dupla erővel kezdett volna edzeni…..klasszik magyar sztori az elkallódott magyar tehetségről…. Most nb2 vagy nb3?
         De ott van Vólent detto ugyanez

    4. Most mondod ezt, de ha tegyük fel vége a szezonnak, és mondjuk 6. helyen végeztünk, azért biztos, ami biztos fanyalognál, szerintem…

     1. Mint írtam sima bennmaradásnak örülnék, tehát 6. helynek is értelemszerűen…

    5. Senki nem mondta, hogy könnyű szezonunk lesz…de hagyjuk már ezt a talán nem esünk ki szöveget…

    6. Nem dicsérem agyon a gyerekem, csak ha jogos…Hihetetlen hogy nem lehet véleménye embernek…Majd április felé megnézzük mi lesz a helyzet, akkor lehet értékelni véleményeket.
     Ha játékos lennék nem olvasnék blogot, és szerintem nem innen merítenék erőt.

   2. Vele is ki lehet esni. A vb nyolcaddöntőben sikerült is a portugáloknak.:)

  2. Ha Te terveznél egy középmezőnyt megcélzó keretet, akkor lennének lyukak rendesen a költségvetésben. :)

 2. Filippel nem ártana hosszabbítani, valamiért úgy érzem, hogy most fogja élete szezonját futni, aztán majd szépen elviszi ingyen valamelyik pártcsapat.

  1. Mindenkèpp.Lassan 10 ève itt van.Mondjuk èn szeretem,meg nem kène megint leketyegtetni egy jàtèkost,aztàn ingyen elköszönni tőle.

  2. Ja, aztán nehogy ő is Lanza után menjen. Nagy haverok lehetnek, mert még most is tetszikeli az instagramon a posztjait pedig már a zöldeknél van.

  3. Maximálisan így gondolom, szerintem szuper kis játékos, szorgalmas “hangya”, nagyon bírnám, ha végre megfelelően lenne kezelve, mert van benne még bőven

  1. Valószínűleg csak viccelsz…Ismerjük igényeit kb.
   Nem a mi szintünk…

  2. Nem rúgna 15 gólt magyarországon. Emlékezz a diósgyőrben is milyen hurka volt.
   Azóta komoly sérülés, meccs hiány…..

   1. ja, hurka: 22 meccs alatt 9 gól. az tényleg szar teljesítmény…

  1. Ez egy gyöngyszem:

   “De
   még a legfeszesebb bérstruktúrával bíró Puskás Akadémiánál is a bevallott
   árbevétel több mint felét elviszik a személyi jellegű kiadások.”

   És a végső konklúzió:

   “Az utolsó grafikonból az derül ki, hogy ha csak a piacinak tekintett árbevételre tudnának támaszkodni a klubok a jelenlegi költségszintjük mellett, akkor hogyan állna a mérlegük. Ebből a szempontból a Puskás kivételével lehangoló a kép, csak Felcsúton tudna működni jelenlegi formájában a csapat az egyéb bevételek nélkül is. ” (azaz piaci alapon)

   1. “csak Felcsúton tudna működni jelenlegi formájában a csapat az egyéb bevételek nélkül is.”
    Már várom, hogy eljussanak odáig…gondolom a posztoló nem a jegybevételekre vagy a fiatalok eladására gondolt… :D

   2. Persze, mert az okos piaci szponzorációként tekint a sok állami irányított szponzorációra.

   3. ugye mindenki tisztaban van vele, hogy a grafikonokon jelzett intervallumban Felcsut es a Balmaz NB2-ben szerepelt, amit a cikk szerzöje elegansan elhalgat! Felcsutnak nincs merhetö jegybevetele, masodosztalyra masfelszerezte a költsegveteset, viszont a sajat erö minimalis. Ami nekem lejön, Felcsut egy mestersegesen, iranyitott szponzoraciobol fentartott (ki a mano adna ep esszel penzt olyan csapatnak ami mögött nincs szurkoloi bazis?) csapat.

    1. Szìvesen adjàk azt a cègek.Gond nèlkül megkeresik/visszakapjak közbeszerzèsen.

 3. Hegedűs a dorogi kölcsönszerződéssel járt a legjobban! Ott berobbanhat mint Koszta tette…

 4. Erről, hogy nincs csatárunk, 89 környéke jut eszembe, bár akkor másunk se nagyon volt a sok bunda eltiltás miatt (hiszen csak a Honvéd bundázott mint tudjuk, ja nem, de eltiltva azt csak mi voltunk). A bombaerős Dózsához mentünk a Megyerire. Ha jól emlékszem, az akkor mindenki számára ismeretlen Füle megoldotta. :)

   1. Én meg a váci kezdőcsapatra… Koszta – Füle – Nagy… muhaha

    1. Vácnak akkoriba jó csatárai voltak. Répássi, Füle, Orosz :)

     1. volt egy Honvéd-Vác bajnoki, ahol az eredményjelzőn így néztek ki a gólszerzők:

      Pisont Aranyos Füle

      :)

      1. És volt egy gól, amit a körkapcsoláskor így közvetítettek:

       Füle a kapus füle mellett rúgta el a labdát!

  1. Füle azoknak volt ismeretlen akkor, akik először mentek futballmeccsre. Nem véletlenül igazolta le a Honvéd.

   1. Na megnéztem pontosan, addig az nb3-as Dorogban játszott, onnan jött vissza kölcsönből. Nálunk indult be a karrierje és később, Vácon csúcsosodott ki. Hát igen, nekünk ismeretlen volt, de mi nyeretlen kétévesek voltunk. :) Na jó, 10. De nem is baj, annál nagyobbat szólt.
    A lényeg, hogy a haverom hatalmas honvédos apukája képviselte azt a véleményt, hogy ne aggódjunk a játékosok miatt, Kispesten majd az rúg gólt, aki játszik.

  2. Az a bombaerős Dózsa nem a kiesés elől menekült éppen? ;-) Bár ’90-ben meg bajnokok lettek.

 5. Olyan a keretünk, mint egy menekülttábor, vagy valami pihenő a megfáradt játékosoknak. A két meghatározó gólvágó helyére nem igazolunk, de a kp közepét rogyásig töltjük, pedig ott eddig is megvoltunk. Az olyan parkolópályások mint Holdampf, Deák, Pölöskei, Kosút, Bamba szerintem felesleges igazolások. Kamungu a legjobb példa az elfecsérelt pénzre, időre.

   1. Holdkompot sérülten láttam a Nyitra meccs előtt. A jobb térde fölött kötés volt

  1. Pontosan,eladni azonnal a gól lövőket,igazolni majd augusztusban,vagy később.A vén bibsin kivül másnak nem túl jó üzlet.

 6. Szvsz kísértetiesen hasonlít a helyzet a 95-96-os TörökPeti által felhangolt Csikócsapatunkra, akik a szezont Kupagyőzelemmel hozták le, hááát mi tagadás, Most is kiegyeznék egy ilyen zárással! ;)

  1. Árgelán, Piroska, micsoda döntő volt. A mai napig örzöm a másnapi sportot…

   1. Hát azon a meccsen volt minden. Pénztárgép szalag eső, tűz, rohamrendőrökkel egy kis csetepaté, gól utáni kerítésen lógás, kupagyőzelem, majd egy kiadós felhőszakadás. :D Szép emlék. :)

 7. Szerintem érkezni fog csatár…el nem tudom képzelni, hogy a bajnokságnak egy rutinos és 3 20 év körüli csatárral akarnak nekiszaladni. (Cipf még be sem mutatkozott, azért nem számoltam).

  1. Cipf -nek van a legkomolyabb testfelépítése… Simán lehet Eppel utódja!

   1. Az lehet, de még egy-két év és néhány kiló izom hiányzik róla. A Nyitra elleni meccsen látszott, hogy nagyon jó képességű, önbizalma rendben van, képes szemtelen és váratlan megoldásokra, de a felnőttek között ennyi még nem elég, a rutin és az erő is kell sőt..
    .

    1. Vadócznak viszont igazi, sugárzó Jelenléte van a pályán. A Nyitra ellen is látszott, hogy fejben isnagyon érti a játékot, pillanatok alatt tekintélyt vív ki még az ellenfélnél is és a többiekre is pozitív hatással van. Volt néhány forintos labdája, csak kár, hogy Kukocot találta meg vele, akinél sajnos legtöbbször kútban volt a labda… ó azok a külsővel benyesett “pazar” beadások…

    2. Emlèkszem a 2005-ös MU vs ACMilan BL – negyeddöntõre, ahol az MU az akkor 20 èves Ronaldo -Rooney csatàrpàrossal majdnem tovàbbjutott.
     Nb1es szinten nekünk most hasonló tehetsègeink vannak. Jàtszatni kell õket.
     Ha nem adnànk el az elsõ jöttmentnek a sràcokat, 2-3 èv múlva nagyon komoly csapatunk lenne egy-kèt minõsègi igazolàssal mellèjük.

 8. Mervó Bence miért nem hozzánk jött ????Monorról Balogh Milán,NBIII. gólkirály,az MFA-n a játékosunk volt !
  Most hiányzik Koszta,egy éve felesleg volt,pedig akkor is tudták Lanza el fog menni !

  1. Ha Koszta és a Prosser itt lenne, még dobogós álmokat is szövögethetnénk…

    1. Focizni már itt is tudott, a gyakadámián pedig -a saját kárán- talán megemberesedett… :)
     Adnék neki még egy esélyt…

     1. Koszta – Contract until: 30.06.2021 …. esélytelen h szabó kivásárolja :/

  2. Kosztának jót tett ez az 1 év játék!
   kár h egyelőre nem látszik visszaút számára…vagy nem is igényli ?

  3. Te Balogh Milán apukája vagy?
   szinte minden kommentedben őt követeled ide….
   sztem nem véletlenül játszik az NB3-ban

   1. tényleg ügyes a srác (nem vagyok családtag, láttam Monor meccseken), ha jövőre helytáll az NB2-ben, akkor tényleg jöhet.

  4. Mervó gyenge volt Dunaszerdahelyen is, nem hiába küldték el. Ottani ismeröseim mondták, hogy több dolgot is a foci elé helyez sajnos.

 9. Gróf- Heffler, Batik, Baráth(Bamba) – Holender, Nagy, Vadócz, Gazdag, Uzoma- Lukács, Dani
  én remélem, hogy a Nagy, Vadócz, Gazdag 3as válogatott szintet tud hozni, ami stabilitást ad a védelemnek és elég sok használható labdát a csatároknak…bátor megindulásokkal bontják az ellenfelet és nem alibizünk, hanem játszunk!
  CSAK

   1. nekem most nem :)
    Eke helyett jöhet Banó-Szabó…csak erősödjön védekezésben

   2. Már nem a 20 év alatti játszatásáért fizetnek, mint eddig.

 10. Gróf – Heffler, Kambi (Batik), Baráth – Uzoma, Gazdi, Vadi, Nagygeri, Holender – Danilo, Májer
  (3-5-2)

  Vagy

  Gróf – Heffler, Batik, Baráth – Kamber – Uzoma Vadi, Nagygeri, Holender – Gazdi – Danilo
  (3-1-4-1-1)

  Ezeket a kezdőket megnézném :)

   1. szerintem Kambert felejtsük el a védelem közepéről, mert lassú már oda…:/ jött 2-3 belső védő, elég gáz, ha egyik sem erősebb a poszton, mint KAmber

  1. Ez ilyen örjöngős nyári szezon. :) Fradi örjöng Paintsil miatt, mi Lanzafame miatt, az örmények meg a horvát fiú miatt. :)

 11. Azt mondja meg valaki, hogy miért dönt valaki úgy, hogy fél éves szerződése van, vagy nem hosszabbít, mert távozni akar?
  Élő szerződéssel nyilván nehezebb elmenni elvileg, de ez azért sugalja azt is, hogy nem tartja önmagát annyira jónak, hogy elhiggye, élő szerződéssel is menni fog..
  Bobál esetében sem tudom elhinni, hogy ha menni akart volna, akkor pont a lz élő szerződés jelentett volna az akadályt, ellenben a klub egy buznyákot nem kap..

   1. A realitás azonban az, hogy nem kapkodnak a magyar játékosokért még így se, pláne ha még fizetni is kellene értük. Itthon csak egy-két csapat engedheti meg magának, hogy így igazoljon, de ők is inkább légiósokat hoznak. Külföldre meg nem kell senki. Nem vagyunk egy Horvátország na.

    1. És ez annak a hibája lenne, hogy magyar, vagy annak a hibája, hogy nem volt eléggé szorgalmas? Nem gondolom, hogy genetikai oka van ennek, és azt sem, hogy a horvát játékosokat hímes tojásként kezelik kint, csak mi vagyunk olyan gonoszak, hogy piszkálódunk néha.. Megjegyzem, ez most nem feltétlen Baráth Botira vonatkozik, bár hazudnék ha érteném az esetét.

     1. Ez csak annyiból magyarság, hogy se a a válogatott se a klubcsapatok nem értek el semmit a 80as évek óta. Az EB nem számít, utána se kelletünk senkinek, utána meg kikapunk Andorrától meg Luxemburgtól, ki akarna innen vásárolni?
      Baráthot nem tudom.

   2. Ha! Tessék egy példa. Idézet a csakfoci cikkből amit Lali linkelt alattunk:

    “A skótok azt is felemlegették, hogy Skrvoc nyolc évvel ezelőtt kis híján épp a Celtic játékosa lett. A zöld-fehéreknél még próbajátékon is szerepelt, de aztán meghiúsult a klubváltása.

    – 2010-ben a Celtic-nél edzettem egy hétig és szerződést is kínáltak. Ugyanakkor az akkori klubom, a horvát Varazdin több mint 1 millió eurót (az akkori árfolyamon nagyjából 280 millió forintot – a szerk.) kért értem, emiatt végül nem jött össze az üzlet. Kár volt érte, mert nem sokkal később tönkrement a klubom, a Celtic-ről pedig soha többé nem is hallottam… – idézi a skót lap a légióst.”

   3. ugyan már…nézd hemit! hány ilyen tulaj lehet ? :/ akinél a kivásárlás nem játszik és még a fizetésről is csak a sapka jut eszébe

  1. Szerintem ha lejárt szerződéssel megy új helyre akkor aláírási pénzt is legombolnak az új csapatról

 12. Off: M4 WÉBÉ: Andi megint nagyot alakít: A balga belgákat összesorsolta a “tudatalattija” a fagyival, hiába állambácsi malmai nem őrölnek hiába, nah… 😎

  1. Az egy hányinger elszólás volt….gondolom egyből felkerült a jutalomlistára… :)

   1. …ferencváros-Belgium lesz Szentpétervárott jövő héten! 😉🙋

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.