Miközben a csapatnak fel kell pörögnie, mi erősen takarékra kapcsolunk

Macedóniából jelentjük.

Ahogy a külföldi túrák idején szoktuk, úgy ezúttal sem ígérünk semmit. Elméletileg lesz poszt a meccs előtt és után, ellenben én csak vasárnap este jövök haza Macedóniából, ezért a hét további részében vélhetően a blog is szabadságon lesz. Talán megbocsájtjátok, hogy inkább a búvármaszkot tettem be az úticsomagba, mintsem a laptopot.Mivel Macedónia nem tagja az EU-nak, és még csak nem is valami magas szinten társult ország, így a telefonos roaming elcseszett drága lenne, ezért nem is erőltetjük. Ha találunk wifit és kedvem is lesz, akkor a Csakblog twitterét érdemes követni a frissítésekért, vagy ezt a posztot (illetve a blog oldalsávját), ahova beágyaztam, esetleg közvetlenül engem. A Facebookot például semmiképp se, valamint a kommenteket mégannyira sem fogom olvasni, mint tettem azt eddig. Ha mégis el akarnál érni, mert valami annyira sürgős, akkor ajánlom az emailt vagy a Telegramot, de azonnali választ akkor se várj, ha véletlenül az édesanyám lennél. (Innen is szia, mama, ha olvasod ezt a posztot.) (Azt hiszem még egyetlen posztomat se olvasta.)


Laci ötlete után szabadon: ha szeretnél egy sört küldeni nekünk Skopjépba, illetve Ohridba, akkor arra PayPalon vagy Revoluton keresztül (cikoria@cikoria.net) van lehetőséged. Ígérjük, koccintunk az egészégedre egy jó Skopskóval.

címlapkép: Ohrid | fotó: emirjetaprela / Pixabay

“Miközben a csapatnak fel kell pörögnie, mi erősen takarékra kapcsolunk” bejegyzéshez 33 hozzászólás

 1. Aztán hogy a sör Skopjéban, nehogy ne legyen elég, amit küldök!:)

 2. Marad a honlap! Ugyis az a leghitelesebb hir forrás, a legpontosabb és még mókás is
  😂😅

  1. nem rossz, de 1 jó bor a Balaton mellett még jobb… :)
   (persze most kivételesen ott volna jobb :) )

 3. Azért kiváncsi lennék Hemi-vlogjában említett 15 csatárra….csak úgy érdekességként, hogy mégis milyen szint az, amit most keresünk. :)

 4. Ezt a fordulòt gond nèlkül abszolvàljuk.A következőt 60-40-be.Aggodalomra jelen pillanatban semmi ok.

 5. Valami borzalmasan gyenge ez a molvidi :-)… Bajnokok leszünk megint.

  1. Vedd le a mosolygòt a vègèről.Pontosan ìgy;”ès annyi balszerencse közt,oly sok viszàly utàn,megfogyva bàr,de törve nem,ide azt a kibaszott aranyèrmet”.

     1. Egészségedre! Annyit megér! A döntő után én is fizetek kettőt.

        1. És mi leszünk Európa egyetlen, egy kocsmáros által szponzorált bajnokcsapata.:-)

         1. “Tudod mit akarnak ezek?Nem!Le akarnak itatni.Na ès aztàn?Hogy bìrod a piàt?Az első 5litert nagyon jòl,aztàn a hatodiknàl elkezdek kötekedni.Ès te?Ugyan,viccelsz?!Whiskeyen nőttem fel,a vèrem 86 fokos!”.-Piedone-Terence Hill-Bűnvadàszok

   1. Parancsolj. Ha jön egy tényleg jó csatár, nem kell félnünk senkitől. Ez a molvidi simán verhető. Szerb bohócok. Ha egy luxemburgi kiscsapat megcsinálja, a Honvéd miért ne csinálhatná?

 6. Vidi kicsit beárazta a magyar focit. Viszont egy ismerősöm hívta fel rá a figyelmem, hogy már mi vagyunk az eselyesek a bukik szerint (1 x 2 2.8 3.2 2.25). A múlt héten még 3.1et adtak ránk :)

  1. Eleg kontrasztos meccs volt igy a VB idejen :) mint a lassitott felvetel…es meg lassan sem sikerült embert talalniuk….szörnyü volt az egesz, nem beszelve arrol, hogy ki volt az a marha aki a közvetitö kamerat, gyakorlatilag nappal szemben helyezte le??? Az viszont fura volt, hogy a Lavazza es az Auchan is több fantaziat lat Luxemburgban mint Magyarorszagon…

   1. Na ja, nyilván a mi meccsünk sem lesz különb. Tök mindegy, az eredménnyel asszem kiegyeznék. Bár győzelem jobb lenne. :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.