Kárpótlás a tavalyi Loki-szenvedésekért

Bp. Honvéd – Debrecen 3-0

Mégpedig elég délczeg kárpótlás, összegezhetem a tegnap mérlegét. A 2017-18-as szezonban 3 bajnokin és 2 kupameccsen (összesen ötször) toltuk a DVSC ellen, majdnem mindannyiszor uralva a meccset, hogy aztán pöcs meghökkentő gólokkal elássuk magunkat vagy a hajdúsági földbe, vagy a Bozsik altalajába. Pont ezért tartottam a tegnaptól, de ezúttal a “minden szezon valami mást hoz” tétel érvényesült, a szokásos önsorsrontó periódusunkban pedig, mondjuk ki, mázlink is volt, így sima siker lett a vége.

Yeah.

Első MTK-albérletes meccsünkre indultunk Öccsel szombaton, miután egy hete ő a Tisza-tavon evezett, én meg Tamás jóbarátomnál vendégeskedtem a csodálatos északkelet-magyarországi külső perifériák egyikén, a ma már csak 3 eredeti lakossal rendelkező Tornabarakonyban, ahol persze hiányzott a Honvédmeccs, de ahogy a fotósok golden hour-jában a szemembe tűző nap elől a domboldali kaszáló egyetlen, minden más objektumtól 500 méterre levő, borízű almát adó fája alá menekülve a fanyar gyümölcsöt harapdáltam, annyira azért nem voltam szomorú (max akkor, mikor az erdei ökoszisztéma Juhász Rolandja, egy veszélyes faszfej lódarázs kiüldözött az árnyékból).  Szóval első albérletes meccs, Apu nagy magabiztosan vezet fel minket, hisz ő már egy hete belakta a kék-fehér pályát, csak szünetben hazajött, “mert ő nem néz bundát“. Fater a sommás ítélek királya marad, hiába (bár sokszor van igazsága is).

Csak remélni tudtam, hogy most nem lő ki Wekerle felé félidőben – ezek a gondolatok cikáztak a fejemben, mikor a vasúti sínek felől a Salgótarjáni úti töltés alá kanyarodtunk be, az itteni Tulipán/Hofherr/Kisviola utcai séták ekvivalenseként. Megmondom őszintén, nekem régen az MTK-pálya volt hangulatra az egyik kedvenc pesti stadionom túraszempontból, és a felújított verziója, bár nagyon mű, a környéke miatt  maradt is líbling. Így most sem volt rossz kedvem, miközben az üvegszilánkokat kerülgettem a Salgótarjáni kanyarjában, felnézve a zöld villamosmegálló-bódécskára a régi MTK pálya exnyugati végén, majd elhaladva a Brüll Alfréd utca védjegyes sorháza mellett, ami a régi stadinak olyan hátteret adott a nyugati állóhelyi kanyar mögé, mint a Megyeri útnak a Tungsram-gyár,a régi Üllőinek a Pénzverde, vagy mindenidőklegszebbstadionháttérképeként a Bozsik szembeoldalnak a magas jegenyefák. ♥

Futballnosztalgiába emelkedett hangulatom kicsit akkor hagyott alább, mikor felértünk a Hidegkuti lelátójára, de persze hazudnék, ha azt mondanám: bántam, hogy koszlott betontalapzat és sorjás székek helyett tiszta és új stadionban ülhetek le. Mégis, mindezzel együtt valahol irigykedve lestem ki a beton-tornacsarnokból az északi oldal nagy hézagjain túl fejsejlő BKV-Előre főlelátó sárga tömbje felé, a fiatalkorom budapesti focihangulata felé.

A meccsünkön számomra a fő attrakció egyértelműen a hét hírének főszereplője, Nagy Geri volt. Hanta pénteken 3 perccel előzött meg a híradó posztjával, amit pedig, ha nem tesz meg, még fogmosás és zakóhúzás közben is bevállaltam volna (a változatosság kedvéért megint esküvőre mentem), de így lemaradtam a hozsannaírásról. Így csak most köszöntöm a kispesti kisSikesdit, és szurkolok, hogy sikerüljön bemutatkozni is a kerettagságon túl. Idézzük is csak fel egy picit, hogy erről a témáról hogy vélekedett tavasszal a végtelenül szerény srác. Hát, ha a bajnokságban nem is, a válogatott terén legalább igazam lett, hehe.

Szintén a Futballházban, mikor beszélgettem Veled, mondtad, hogy két nagy vágyad van: a válogatottság és a bajnoki cím a Honvéddal. Ebből megvan az egyik. Mi a helyzet a másikkal?

Tavaly felröppentek ilyen hírek, meg újságírók beszélték, hogy a szerkesztőségben is felmerült a nevem, mert olyan formában voltam, de azt gondolom, hogy távoli a válogatottság. Mikor azon a beszélgetésen elejtetted nekem, hogy aranyos vagyok, de a válogatottság szerinted hamarabb össze fog jönni, mint a bajnoki cím, én akkor is azt gondoltam, hogy nem. Oda nagyon nehéz bekerülni. Még így is, hogy nem tündököl a csapat, de oda nagyon kiugró teljesítmény kell. Vagy, hogy külföldön szerepeljél. Az én vízhordó játékomra nem hiszem azt, hogy egy szövetségi kapitány felkapná a fejét, mert van más aki ezt megcsinálja – csak épp a Ferencvárosban, vagy külföldön.

(…)

Vagy ha olyan edző van ott, akinek van veled tapasztalata. Eljátszva a gondolattal, ha Rossi lenne a szövetségi kapitány, lehet, hogy számítana rád.

Azért ő is a jelenlegi keret magjára támaszkodna szerintem. Maximum azt tudom elképzelni, hogy speciálisan egy-egy ellenfélre felkészülve gondolná, hogy abban a szituációban nekem szánna szerepet. De úgy, hogy Ő van X évig a válogatottnál és én huzamosabban nála kerettag legyek, szerintem az nem történne meg nála sem, hiába ismer engem.

Eddig ez jó éved, Gergő: a behívón túl ma megtörted a plakát-átkot is ;) .

Vicces, mert ugye vannak ezek a bajnoki előtti plakátok, amiket Hemingway úr mindig kirak, hogy reklámozza a csapatot, és [a DVSC ellen] pont az én arcom volt kint. Addig mindenkinek kijött, hogy nyertünk- nyertünk, nem tört meg a sorozat, és bennem, ahogy felkeltem, volt egy olyan rossz érzés, hogy na basszus, pont az én arcom fog ehhez társulni, hogy ez most nem… valahogy ezt megéreztük… (Nagy Gergő, 2018. március)

Két DVSC-vereségplakát után most végre Geri is győztes meccset hirdetett

Geri ezúttal is Gazdag és Vadi, azaz az idei alaphármas másik két tagja mellett kezdett, és szemmel láthatóan hatott is rá a Rossis kiválasztás: a szokottnál is nagyobb kedvvel zakatolta végig a találkozót. Azon középpálya részeként, amely az első félidőben bizony remekül szervezett és szűrt, Vadócz külsővel kitett labdája Danilónak, Gazdag és Gergő szerelései mind-mind élményszámba mentek, és mivel a Loki ritka gyenge napot fogott ki, főleg az első 45 percben, ez pont elég is volt egy biztos dominanciához; ráadásul a 22. percben Dániel ló egy NagySanyiba fejelt, majd az ex-kapusunkról kipattanó labdát a léc alá verte, így még előnyünk is volt. A vendégek trénere, aki ezúttal is decens Hajdú Volán sofőrnek öltözött a Debrecen-Létavértes vonalról (néha, túlórában Ibrány felé is kanyarodva), kétségbeesve járt fel-s alá a ketrecében, vagy azon kívül, a nagy formát futó Pinokkió évődésein (Hanyadik hónapban vagy, Herczeg? Herczeg, hogy férsz oda a csocsóasztalhoz?) gondolom duplán sírva. Amikor aztán a derék Korzó-legenda (és itt most a Korzó NEM szitokszó) eszperentébe váltva rikoltotta be a levegőbe a “TerhesHerczeg“-et, már én is könnyeztem, Fanta úrral, aki, miután kisírtuk magunkat, egy “Na ezt beleírhatod holnap a beszámolóba” fordulattal verte rám évezredes rutinnal a mai posztírás ódiumát (hatalmas játékos az öreg, aki amúgy ünnepi pacskerban és és kövérhátizsákban jött a meccsre, mondván, innen legénybúcsúra indul vidékre, nem volt hát véletlen a feladatkiosztás felém.)

A második félidőben nyugodt szemlélődésre készültem az árnyékos lelátón, pihentető nézelődésre, miközben Ábel pikírt hülyeségeit hallgatom, Öcsémmel eszmecserélek, Fater pesszimizmusát mérséklem, stb. Erre egy klasszikus kispesti show kezdődött. Fölényünket feladva a csapat visszaállt – vagy ha úgy tetszik, a Hadháztéglás-Balmazújváros viszonylat sofibácsija pörgette fel a cívis kazánt az öltözőben, mert nekünk esett a Lokomotív. Sorra vezették negyed órán át előbb a veszélytelen támadásokat, majd sorban a 100 %-os ziccereket (beadás jobbról, lövés, vagy fejes, hihetetlenmód mellé). Jobbról, írom, mert ekkorra az Uzomát helyettesítő Ország Legjobb Ballába az első félidei meglepően hasznos játéka után rendesen megklasszikkukocsodott, szabad perceiben olyan nyugodtan nyújtva a vádliját, mint én a csütörtöki focik végén. Csak akkor mi már nem játszunk… itt pedig még jöttek a debreceni támadások, Ábel úr nem véletlen sírt visítva mellettem a röhögéstől, Gyuri viszont mögöttem a fájdalomtól. Ő még viccből sem tud Kukocs-fan lenni, és én osztom ebbéli érzelmeit, hiába egy hatalmas fazon a Toncsi. Tényleg az – de akkor alkalmazzuk pénztárosnak, bakker (itt most mosolygok, nem tele szájjal szidok, ezt azért jelzem).

Aztán szegény Vadit lekapja Supi, jön Pilík. A cseh arc nagy talány. Nálunk is van, aki isteníti (Ábel), van aki semleges (Gyuri, Apu, Tesóm), és van, aki kivár (Fanta, én). Ma is, voltak jó labdatartásai és továbbításai, de azokat a szeme-van-az-indításnak meccseldöntő passzokat nem látom tőle, mint a gyenge formában is 1-2 ilyet kiosztó Vaditól, vagy tavaly az infidélius taljántól. A kérdőjelek ma sem oszlottak bennem, csinált jó dolgokat, viszont néha meg iszonyat lassú és körülményes volt. Várom a folytatást.

Aztán jött az utolsó negyed óra, előbb Daniló esik el – én úgy láttam, elhúzta a lábát Alexander the Great, Doki barátom viszont sms-ben ünneprontott, hogy csak kamult a Paripa. Mindegy, a büntetőt Sebastian “el Loco” Abreu módjára panenkázta be a brásziléró, igaz, Nagy Sanyi majdnem visszaért (“kivételes kapus, imádom” – sóhajt Hanta úr). Dani dupla, megvan a meccs, pedig már necces volt a vége, a DVSC sorban hozta a helyzeteket, mi meg tékozoltunk elöl, de ez így jó. Supi is megnyugszik, és a már 20 perce Híres Czukk által utasításokkal traktált N’Gog is érkezhet. A srác akkora tapsot kap, ahogy fut a kispad fele, mint anno Lanzafame, hiába, a csalfa olasz után úgy vár egy újabb instant sztárra a kispesti szurkoló, mint egy falat kenyérre. És a Davidét pótolni igyekvő David beáll, majd olyan bizonytalanul közelít a labda felé, hogy kínomban mosolygok. Nagyon látszik a meccshiány. “Na, a megváltónk idénre“, mondom keserűen, Ábel már fekvőtámaszozik a sírva röhögéstől, a többiek csöndben néznek, vagy fejet ingatnak. Gyuri, a PL-szakosunk motyogja azért maga elé: “10 éve ez a srác egy wonderkid volt a futballmenedzserben” “10 éve, Gyuri,, kimondtad a kulcsszót“, siránkozok felé. Odalenn viszont N’Gog nem sír, kap egy labdát a 16-oson belül, felnéz, beveri. Öröm-boldogság a lelátón, Maros szpíker extázisban ordítja a találat szerzőjének nevét a mikrofonba, 3:0, itt a vége, ja , nem, mert N’Gog ráver még egyet a 16-os sarkáról is, ha kicsit lejjebb csapódik, 4 ide. Na, erre a második jelenetre már én is villantok egy félmosolyt. A bemutatkozás tehát Perea-i lett – reméljük, a folytatás nem lesz az, és nem áll meg itt a srác, és nem Egygól Dávid lesz a kispesti beceneve. Szívesebben hallgatnám hónapok múlva, hogy “N’Gol, N’Gol, egy kispesti gól“, de azért ettől még ká’ messze vagyunk.

Remélem, nem az első és egyben utolsó ilyen kép készült (1909foto.hu).

A meccs végén gyorsan oszlunk, mi az autóhoz sietünk családilag, a Salgótarjáni-Hungária sarkon még látjuk Ábel tanár urat, Gyurit és a hátizsákos Fantát elkanyarodni, gondolom, még beköszönnek Old Babarhoz, hogy ők is megnézzék a próbafülkének használt, működő liftet (!). Közben a távolban még felharsan egy “Herczeg, menj vacsorázni” jellegzetes hang, és pedig mélyet szippantok a nyáresti levegőből, és irány haza. Jó lesz itt albérletezni, most ezt mondom, de lesznek bőven időszakok, amikor már nagyon hosszú lesz ez a száműzetés.

De most még inkább élvezem ezt a  Honvédsiker-ízű hétvégét, amíg tudom.


Osztályozókönyv //

“Kárpótlás a tavalyi Loki-szenvedésekért” bejegyzéshez 60 hozzászólás

 1. Most azért kell imádkozni, hogy az átigazolásból hátralevő hat napon ne vigyenek el tőlünk senkit!

  1. ráérsz majd 31. én elmorzsolni néhány imát, + reggel sasolni a híreket!

 2. Van egy szerethető remek lelkes csapatunk .Tegnap még én perverz még Kukocot is szerettem és ez nagy szó. Pedig a nyár elején féltem hogy mi lesz velünk a sok távozó miatt de Supka nagyon összeszedte a csapatott és ezért óriási elismerés neki mert én se örültem amikor kinevezték edzőnek. Remélem tudjuk tartani a lépést a két díszes társasággal és a végén a szív és lelkesedés nyer. Változatlanul azt mondom Baráth zseniális a középpályánk remek és bő. Danilónak vannak hullámvölgyei amikor ugy tünik hogy inkább összesni akar nem sprintelni de a brazilos ütem váltásai még ilyenkor is életveszélyes nagyon nagy spiler aki nagyon kellet az olasz után. Holendertől egyszerüen lehídalok elképesztő hogy hanyadik feltámadása a kölyöknek tavaly sokszor szídtam hogy mit keres még itt mindig. Szégyelem is magam miatta mert amit produkál az nagyon jó sokat fút erőszakos állandóan megjátszható veszélyes a kapura is meccs közben más posztra is lehet rakni igazi jolly joker lett. Ngog no hát rajta látszik hogy kihagyott mert a mozgása egy kicsit félénknek tünt de ha a labdát rá ívelgetjük akkor ez a pali minden párharcot meg fog nyerni mert a premier liga nevelés látszik rajta tegnap is eleshettet volna de esze ágába nem juttot mert gólt akart rúgni.

  1. Danilonak nem is hullámvölgyei vannak, hanem csekélyke üresjáratai, de észrevehető, hogy olyankor is jár a szeme, nagyon figyel, kiutat, vagy az indulás lehetőségét keresi, aztán meglódul.. A tegnapi meccsen is egy két meglódulós irányváltással hülyét csinált ebből a Szatmári nevű védőből. Szerintem rosszul is aludt a srác :D
   Holi, bár tegnap nem élete kűrjét futotta, feltűnt ahol kellett, (eltűnt ahol kellett) de mindig jókor került elő. Gólt most nem rúgott, de Ő is, Kukocs és Banó is nagyot kevertek a végén a szögletzászlónál :D

 3. Herczeg Bandi:
  “– A második félidőben szemtanúi lehettünk egy mosolyt fakasztó jelenetnek: amikor a Honvéd pályaedzője, Híres Gábor elsétált ön mögött, mindketten jót nevettek. Elárulja mi történt?
  – Köztudott, hogy a kispestiek vezetőedzőjével, Supka Attilával baráti viszonyt ápolok, és rajta keresztül Híres Gáborral is jó a viszonyom. Amikor elsétált mögöttem az edzői zónában, viccesen megdorgáltam, egyben szóltam a játékvezetőnek, hogyha egy mód van rá, adjon neki sárga lapot. Ez persze belefért, de ha már viccelődünk, hadd tegyem hozzá, hogy amióta Attila mellett dolgozik, Gábor kissé elkanászodott…”
  ” A második félidőre valamelyest feljavultunk, de ez most kevés volt ahhoz, hogy PONTOT VAGY PONTOKAT szerezzünk.”
  :))))

  1. Ezen én is röhögtem. A fő, higy a végén mi szerezzünk pontot, pontokat :-)

  1. Persze a múltheti vidi ámokfutást nem emelték ki sehol, most viszont rinyálni kell… szánalmas :/

   Még Herczeg András is azt mondta kb, hogy “és akkor mi van”.. elismerte, hogy tökmindegy lett volna, mert szarul játszottak.

   Undorító a Honvéd ellenes “sportújságírás”

  2. Annyi a szívás ebben hogy, ezután Danilonak a jogos 11-eseket se fogják befújni…

   1. Ő tehet róla, én már Lanzánál sem bírtam, hogy folyton dobálta magát. Nem véletlen, hogy már akkor sem fújnak sokszor a javára, amikor lehetne.

 4. Érdekes,hogy a stadionban az ultrák között a szurkolás közben alig lehetett a debrecenieket hallani.Igazából csak egyszer hallottam őket,amikor a fradit szidták.A meccset visszanézve a tévéből viszont mennyire másként jön le,ott meg nagyon sokszor úgy hallatszik,hogy leszurkoltak minket..Rárakták a B1-B3-ra a zajszűrőt?

  1. Egyértelműen a mieink hallatszottak a tv-ben is, a lokistákat csak hébe-hóba

   1. Az első félidőben inkább a Loki szurkolók, de a másodikban tényleg egyértelműen mi. Még az első félidőt néztem vissza , amikor irtam az eredeti kommentet.

 5. Kövezzetek meg, de èn örülnèk, ha mèg igazolnànk a vèdelembe, meg egy csatàrt.
  Tudom, h egy gàzos arc, de èn a jàtèktudàsa ès stílusa alapjàn egy Ugrainak nagyon örülnèk. Hàtha magàra talàlna fejben Supka alatt, mint Henty, aki idèn rùgja a gòlokat. Pont egy ilyen “jàtszò” csatàrra lenne mèg szüksèg, aki kèpes vàratlAn megoldàsokra.
  Màsrèszt ne feledjük, h jövõre Danilo màr 33, szerzõdèse lejàr, ha Ngog bevàlik, õ rögtön lèpni akar majd, ha meg nem vàlik be, akkor ùgyis mindegy.. Szòval jò lenne, ha jövõ nyàron nem kène màr megint ùjraèpíteni a tàmadósort.
  Vèdelmet is mèg kissè mindig lassúnak èrzem ès elõrejàtèkban gyengènek. Kamber nagyon jò, de màr azèrt lassù a mozgàsa picit.
  Itt jegyeznèm meg, h az embernek összeszorul a szíve, amikor Lovricot làtja a padon. Làtszik rajta, h nagyon szomorú a mellōzèse miatt.
  Ha valaki sasolta Vadócz arcàt, durvàn döbbent volt, h lekapta a pàlyàròl Supka. Elöbb a vàlogatotba helyette NagyGerit hívjàk meg, aztàn Meg le is cserèlik… Kemèny napok.
  Remèlem, h az összes közèppàlyàs marad aug 31 utàn, de valahol tudom, h ez a helyzet azèrt sok feszültsèget is hordozhat magàban, mivel ide Vadócz, Bamba ès Pilik is azèrt jött, h jàtèklehetõsèget kapjanak.

  Cipf feltünõen eltünt. Nb2 kölcsön? Vagy BayernMünchen u19?

  1. Valahol azt olvastam,hogy Vadóczot kisebb sérülés miatt hozták le.

  2. “Elöbb a vàlogatotba helyette NagyGerit hívjàk meg”
   ezt ki mondta neked? :-)

   1. Rossi nyilatkozta, h Vadócz-Gazdag-Nagy hàrmasbol öt vàlasztotta

    1. akkor szmájli le, ezt nem olvastam – és szerinted ennyire nagy lehet a versengés köztük, hogy féltékeny lehet rá? (költői volt, el tudom képzelni én is.)

     1. Szerintem Gerire nem féltékeny Krisz, de biztosan nagyon csalódott, hogy Leekens után ismét nem került be, pedig most már jobban szem előtt is van (és nem is játszik rosszul)…

      1. A sebessége az nem az igazi! Egy komolyabban futó középpályával szemben ő már nagyon vékonyka…

  3. Igazad van, hogy kellene még egy csatár és egy védő. Ugraival nemcsak az a baj, hogy balhés figura, de szerintem neki kevesek is vagyunk. Nem véletlenül nem ment vissza Szombathelyre. Valamelyik nálunk jobban fizető csapat el fogja vinni.

   1. Milyen èrtelemben vagyunk kevesek Ugrainak?
    Azèrt nem egy sztàrjàtèkosròl beszèlünk, m eddig csak a lehetõsèget mutatta meg magàbòl

    1. Anyagi értelemben. Persze hogy nem sztárjátékos. De igényei vannak. :)

  1. Ez a poszt megalapozta a Felcsúti Puskás Ferenc Bikatenyésztő Intézet létrehozását.

    1. remélem az erjedt tepertős pogácsáktól betépett szöllő egy görbe estén beáll matadornak

  1. Szerintem korrekt. Az, amit itt játszanak, az egy másik sportág.
   Egyébként a hírolvasó az azt olvassa fel, amit valaki más megír. Szóval nem egy, hanem sok ember fogalmatlan arrafelé.

 6. milyen kevesen vagyunk már…
  1700 néző a stadionban (Kisvárdán 2 ezer hivatalosan, valójában ott is kb. ennyi), itt meg 25 hozzászólás 5 győztes meccs után az újabb diadalt követő posztra…:(
  Facebookra is a csoportba alig jönnek hozzászólások

  1. Addig jó, amíg kevés a meccsek után a hozzászólás. Fut a szekér, nincs miért háborogni. :)

  1. Mit kavar ez itt Magyarországon, meg Kispest-meccsen ennyit?
   Legalább szponzorálná a klubot.. lenne valami jövőképünk

    1. Hemi fia
     de mondta már Hemi legutóbb chaten, hogy nem akarja átvenni a klubot

       1. Hát a Hooters már a múlté, nagyon bebukott a dolog pár éve…

  1. A szomszédom fradista. Mondtam neki, hogy N’Gog gólt rúgott. A válasza:
   – Nem baj..még rúgjon 8-10 gólt, aztán jöhet hozzánk…
   És akármennyire is viccből mondta, kurvára a mai magyar valóságot vázolta.

   1. Sajnos van realitása, ha nálunk jól teljesít, jövőre pénzért, utána ingyen elviszi a két “nagy” közül valamelyik. Mostanában az Öreg egész jól igazolgatja az ingyen hozható légiósokat.

   2. Nem az a baj hogy igy van hanem az hogy állami segítséggel csinálják…. Ergo csalással.

 7. Budapest Honvéd MFA: Berla – Kovács, Temesvári, Batik, Király – Bamba, Banó-Szabó, Holdampf, Soltész- Májer, Szendrei

  A jövő reménységei közül Berla, Kovács, Temesvári, Banó, Soltész, Májer és Szendrei is játszik.

  Róluk eddig is lehetett tudni, hogy van esélyük nb1es játékossá válni. De hol van Cipf Dominik és Lukács Dániel?

 8. Danilo lesz a vendég ma a Gool 2-ben, de nagyon féltem, hogy szétszedik a 11-es miatt :/

  1. Nincs okuk….11-s az, amit a bíró annak lát. Danilo egy sárga lapot kockáztatott a mozdulatával, a bíró megette. Övé a felelősség.
   Amúgy ez pont ugyanaz, mint a bíróságon a vádlott. Nem kötelessége igazat mondani. A bírónak viszont van joga eldönteni, hogy amit mond megalapozott-e.

  2. Mi volt? Csak a legvégét kaptam el. (Most már Kanta Józsi van, rokonszenves srác.)

   1. Semmi különös, elmondta, hogy rossz példát mutatott, amikor a végén hajdub megkérdezte, hogy szerinte Huszti esete pirosat ért- e arra nem mondott semmi érdemit.
    Összességében ki tudta védeni a kellemetlen kérdéseket, de nem is akarták megfeszíteni.

 9. Mèg egy utolsó èrdekessèg Danilo 11-es szirujàról. Elsőre, ha megnèzitek Bognàrt Danilo felè futott ès a bal zsebe felè nyúlt. Itt èn màr 100%-ra vettem, hogy, hogy kifele rugàs, sàrga, piros. Fèluton meggondolta magàt ès a egy hirtelen mozdulattal a büntetőpontra mutatott. Vajon mèrt gondolhatta meg magàt? Megmondom őszintèn, hogy amit az utóbbi 2 èvben velünk művelt a Vidi ellen, azt èn semmikèppen sem gondolom vèletlennek. Lehet megszólalt egy kicsit a lelkiismerete ès ezzel beismeri, hogy nem minket nem szeret, hanem a Vidit igen. Na jó, azèrt azt elèg durva lenne kijelenteni, hogy ezt a mostani Vidit lehet szeretni, talàn jól akar feküdni itt-ott, esetleg eladta magàt…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.