Egyelőre csak osztályozókönyv

Bp. Honvéd – FTC 3-2

Az megvolt, hogy egész évben összesen négy gólt lőttek a nem csatáraink, és tegnap egy meccs alatt hármat?

 • 1. // Kamber @ Haladás
 • 2. // öngól @ Kisvárda
 • 2. // Gazdag @ Kisvárda
 • 11. // Batik @ MTK
 • 22. // Ben-Hatira @ MTK
 • 30. // Ben-Hatira kettő és Uzoma @ FTC

Nagyából tíz fordulónként van egy olyan meccsünk, ahol nem Holendertől vagy Danilotól (N’Gog, Lukács, Tishcler) jön a megoldás. Erre mondják azt, hogy kiszámíthatóak vagyunk, igaz, azt is, hogy kellemetlen ellenfél.

címlapkép: 1909foto

“Egyelőre csak osztályozókönyv” bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Meccs jò volt, de az Mtk pálya annyira ronda ezekkel a betonfalakkal, képtelen vagyok megszokni. Règen az Mtk – stadionba szerettem járni a legjobban idegenbe, az ùjat nagyon nem szeretem.

 2. A Felcsút elleni meccs 17:00-kor lesz, véletlenül 12:00 szerepel a következő mérkőzés rovatban

  1. Köszi. Nem véletlenül, mert sokáig nem volt pontos időpont, de a meccset már felvettem az adatbázisba, és 0:00-ra állítottam. Frissítve.

 3. Vadócz óta elősször volt támadó szellemű középpályánk. Ben fantasztikus labdákat adott.

  1. az a durva, hogy milyen lassú a csávó és még így is király tud(ott) lenni.

  2. A nagy örömködésben pont erre gondoltam én is , végre felcsillant valami.

 4. Hihetetlen mennyiségű helyzetet és ziccert hagytunk ki! A viszonylag jó játék ellenére egy éles FTC ellen ez a teljesítmény kevés lett volna a győzelemhez, de örüljünk az eredménynek és a 3.-4. hely lőtávolban maradásához.
  Gróf(-) -Batik(6), Kamber(8), Kálnoki-Kis(6) – Heffler(7), Nagy(7), Fousseni(7), Ben-Hatira(8) (Szendrei(-), 83. ), Uzoma(7) – Danilo(8), Holender(6) ( Májer(-), 77. )
  Vezetőedző: Supka Attila(9)
  Danilo játéka -bár nem rúgott gólt- fantasztikus volt, jó lenne megtartani. Ben-Hatira először teljesített úgy -nem a góljai miatt- ahogyan már régóta reméljük, Uzoma végre hozta azt a teljesítményt amiért ideigazolta a csapatvezetés, és végre Bamba kifejezetten jó volt!!!! No és Kambi tanár úr tanítani való módon játszott!
  Supka Attila immáron sokadjára bizonyította, hogy taktikailag a legjobb a magyar mezőnyben (vele is hosszabbítani kellene!!!!).

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.