Játékoskeringő @ 2017/18 tél

[korábbiak // 2011/12 nyár, tél | 2012/13 nyár, tél | 2013/14 nyár, tél | 2014/15  nyár, tél | 2015/16  nyár, tél | 2016/17 nyár, tél | 2017/18 nyár | aktuális keretünk]

távozott // Latifu, Akeem (szerződésbontás); Erik van der Meer (edző, szerződésbontás) Laczkó Zsolt (lejárt a kölcsönszerződése)

érkezett // Supka Attila (edző), Heffler Tibor, Erdélyi Botond (kölcsönből vissza)

hosszabbított // Horváth András


11.10. // Az NB II-es ZTE továbbra is tartja a kapcsolatot Bobál Gerivel, és vinné, ha lehetséges. (via hajrazte.hu)

11.13. // Elindult a pletykacunami: az NS úgy tudja, hogy EvdM nem tart igényt Kabangura [profil], aki már a télen távozhat. Három játékos szerződése is lejár jövő nyáron, róluk még nem tudni semmit, ahogy ezt a cikkben is írják. Amúgy Bobál Dávid, Ikenne-King és Nagy Geri a hármas. (via NSO)

11.25. // Latifuval [profil] – fegyelmi vétségre hivatkozva – azonnali hatállyal szerződést bontottunk.

Latifu teljesítménye Kispesten // 14 végigjátszott bajnoki és 2 kupameccs, ebből egyszer csereként beállva; 1 bajnoki sárga; 2 gólpassz a bajnokságban és 1 a kupában. 2017.07.28. és 2017.11.23. között 118 napig volt a Honvéd játékosa.

12.06. // Egyre erősebb a pletyka, hogy Erik van der Meer edző ideje kitelik az őszi szezonzáró után, bár ennek ellentmondhat, hogy saját bevallása szerint volt már egyeztetés vele a téli igazolásokról, valamint a felkészülési meccsek és az edzőtábor is lekötésre kerültek december elején, vagyis szokatlanul korán.

12.09. // Erik van der Meer szerződését az idényzáró mérkőzést követően felbontották a klubnál.

12.10. // bejelentik Supka Attilát. Supka 2019. június 30-ig írt alá, a segédedzője marad Mark de Vries.

12.10. // Hemingway az M4 Sporton elővette a régi mantrát: egy balhátvédet(!!!) és egy középpályást tervezünk igazolni. Mondjuk arról nem beszélt, hogy ezt már Supkával egyeztette le, vagy csak a saját heppjét ismételgeti. Ugyanitt jelezte, hogy Kabangu újra a kerettel készül.

12.11. // Horváth András 2020 nyaráig hosszabbított.

12.12. // Supka hozná Híres Gábort pályaedzőnek, és megválna Mark de Vriestől.

12.24. // Felmerült egy név Nyíregyházáról: Holdampf Gergő. Védekező középpályás, és korábban már dolgozott együtt Supkával Sopronban.

12.30. // Semmitmondó pletykák és tartalomkitöltés az nb1.hu-ról két részletben:

  1. [11:42] // cím: Újabb, majdnem teljes NB I-es védelemnek jár le a szerződése // tartalom: Nagy Gergő, Bobál Dávid, Baráth Botond és George Ikenne-King Patrick is alapembere volt az előző bajnokságot megnyerő Honvédnak. Az említettek közül csak Nagy nem védő, de az mindannyiukban közös, hogy a nyáron lejár a szerződésük. A helyzetüket bonyolítja, hogy Nagy az utolsó fordulóban tért vissza a sérülése után, King és Bobál viszont még eddig sem jutott el.” // megjegyzésem: ugyanezek a nevek pörögnek már egy jó ideje, ráadásul Baráthnak nem jövő nyáron, hanem télen jár le a szerződése.
  2. [11:56] // cím: Bognár István után újabb fővárosiakat szerezne meg a Kövesd // tartalom: “Bognár Istvánt ugye már megszerezték a Ferencvárostól, de az nb1.hu úgy tudja, a Honvéd két, nyáron lejáró szerződésű játékosát, Nagy Gergőt és Bobál Dávidot is el tudnák képzelni a kövesdiek a csapatukban, legkésőbb nyártól.” // megjegyzésem: tizennégy percen belül ugyanaz a semmi még egy érdemi információt nélkülöző posztba betoldva.

01.04. // Az egy éve kölcsönben nálunk lévő Laczkónak felajánlotta a Paks, hogy bontsanak szerződést. (via NSO)

01.04. // Laczkó visszatér Paksra; Nagy Gergő és Bobál Dávid nem megy Mezőkövesdre; Eppel távozna, ha kivásárolják; Kabangu a kerettel készül. (via NS)

01.05. // Egyelőre sehol sem merült fel, hogy Laczkó a paksi szerződésbontása után visszatérne Kispestre. (via TEOL) Közben felmerült Debrecen és Balmazújváros is, mint lehetséges igazolás, de inkább várjuk ki a végét.

01.08. // Váratlanul bejelentettük, hogy 2020 nyaráig aláírt Heffler Tibor.

01.08. // Egy újabb név került elő, a saját nevelésű, de jelenleg a Zetében játszó, és onnan másfél évre(!!!) kikölcsönözni kívánt Ágoston Donáté.

01.08. // A csakfoci mindenféle hivatkozás nélkül bedobta a következőt:

A dél-koreai bajnokságból lehet érdeklődő a Honvéd csatára, Eppel Márton iránt. A helyi lapok azt nem említik, hogy konkrétan melyik együttes szeretné szerződtetni a játékost. (star.ohmynews.com)

01.08. // Ágoston Donát végül Ceglédre igazolt. (via cegledfoci)

01.09. // Erdélyi Botond visszatért kölcsönből, Villám Balázs átadólistán.

01.12. // Hemingway egy online cseten elismerte, hogy Hefflert King mellé hozták, azonban nyártól csak az egyikük maradhat, és arra nem tenne most sokat, hogy az King lesz. Bobál Geri még a télen, vagy legkésőbb a nyáron távozhat.

01.13. // Kikerült az első próbajátékos neve: Artjom Artjunin, egy 27 éves észt belsővédő. (via NSO)

01.17. // Újabb két próbajátékos: Csiki Norbert és Fabio Oliveira.

01.20. // Az első két meccsen Supka a következő játékosokat nézte meg, akik az ősszel nem tartoztak a kerethez: