Mastodon

Ugye megmondtam, hogy megmondtam?

Annyira tudtam, hogy ha tél végén felmerül egy forduló halasztásának gondolata, akkor abban benne lesz a Paks keze. Mondjuk a viszonylag erős tippem az volt, hogy az első hazai meccsükre  egy kisebb zivatar miatt annyira felázik a remek pályájuk, hogy képtelenek volnának rajta meccset rendezni, így az MLSZ, tartva magát a korábbi álláspontjához, eltolja az egész fordulót, bár nem nagyon tudni hova. 12 hétvége, 14 bajnoki, 4 kupameccs, 1 válogatott – ezt kell összezsúfolni.

Mivel a Paks idegenben kezdené a tavaszt, így gyorsan ki kellett találni valamit, mégse maradhatnak szégyenben. Beszartok, de sikerült: bakteriális fertőzést diagnosztizáltak két munkatársuknál, így halasztást kérnek. Bravúr. Mindenki elment laborba, az eredmények jövő héten, addig felelős döntést hoztak.

Vajon erre mit lép az okos MLSZ? Elfogadja, és a saját szabályaival ellentétesen, kevesebb mint 72 órával a meccsek kezdete előtt átírja a forduló programját? Egyetlen meccset halaszt, vagy mindet? Szombaton vajon lesz idényrajt?


update // Kész. Halasztanak. Mármint az MTK-Paksot. Megegyezett mindkét fél és az MLSZ is. Korrektség, következetesség, szövetség a te neved.


Amúgy régen még egy forduló halasztásának indoklása is sokkal jobb volt.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||