Mastodon

Most mindennél jobban bízok a közösség erejében

eppel_videoton_posterNincs kedve valakinek összefoglalni a tegnapi meccset szövegesen? Bevallom, én egy cseppet többet ittam, mint azt szoktuk volt meccs előtt, ami azzal járt, hogy bár még csak bódult sem volt az ember, inkább átbeszélgette a teljes első félidőt, ami ennek következtében úgy elrepült, mint ebben a bajnokságban egyik sem. Ráadásul ugye a múlt heti forduló is kimaradt, így bőven volt miről trécselnünk.

Aztán ahogy az kell, a második félidő jóval uncsibbra sikeredett, és bár megmaradt Nagy Geri és Lovric játéka (tegnap nálam ők emelkedtek ki az oda-odakapott figyelmem alapján), de sokkal több nem nagyon.

Szóval ha valakinek volna kedve, akkor akár kommentben, akár a csak@taccs.hu mailcímen kersztül toljon be a közösségnek egy kis szöveges összefoglalót (utóbbi esetben posztként tesszük ki), mert nem ígérem, hogy tőlünk várható lesz az elkövetkező órákban/napokban. (RW még nálam is elhavazottabb.)

Ja, a meccset csak csütörtök reggel ismétli a közsporttévé. // Osztályozókönyv a szokott helyen.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||