Mastodon

Az új tulajok levelet írtak a szurkolóknak, mi pedig kitesszük

Az ingyenkontent, az ingyenkontent, és egyébként is levelet kaptunk, lájf!

Úgy általálában szeretjük, ha leveleztek velünk, mert addig se nekünk kell gondolkodunk a tartalmon. Az ilyen elhavazott napokon egyébként is külön örülünk mindennek, amivel időt tudunk nyerni egyéb ügyes-bajos dolgainkra.

Múlt héten például Barla jelentkezett drónfelvételekkel az épülő Bozsikról, most pedig az új tulajdonosok léptek ki a szurkolók elé, és fogalmaztak meg egy levelet, amit változtatás nélkül közlünk veletek a hajtás után. (Jó, azért néhány elütést kijavítottunk, pl. az NB1-et NB I-re, vagy a 12.-et tizenkettedikre, mert nekem valamiért zavaró, ha a húsz alatti számok nem betűvel vannak kiírva. Ellenben az hatalmas öröm, hogy az “önökért” kis ö-vel van írva, mert én még úgy tanultam, és felesleges modoroskodásnak tartom, ha valaki máshogy használja. Ráadásul és valójban semmi rendszer sincs a nagybetűs formában.)


Tisztelt, !

Mint már értesülhetett arról, hogy cégcsoportunk, a Metalcom Zrt-hez tartozó Reditus Equity Zrt. megvásárolta George F. Hemingway vállalkozásától a Honvéd Futball Club Kft. 100 százalékos üzletrészét, ezáltal tulajdonosaivá váltunk az NB I-es futballcsapatot működtető társaságnak. Büszkék vagyunk arra, hogy mostantól mi is részeseivé válunk a klub hihetetlen történelmének.

A Budapest Honvéd Magyarország egyik legpatinásabb és harmadik legeredményesebb labdarúgó csapata. Klubunk gazdag történetét a tizennégy bajnoki cím és a hét kupagyőzelem fémjelzi legjobban. Olyan legendák játszottak csapatunkban mint Puskás Ferenc, Bozsik József, Kocsis Sándor, Czibor Zoltán, Tichy Lajos és Détári Lajos. A két évvel ezelőtt megszerzett bajnoki cím óriási élmény volt mindannyiunknak. Köszönet érte Hemingway úrnak, és minden résztvevőnek.

Tudjuk, hogy a Honvéd utánpótlásképzése rendkívül eredményes az utóbbi években. Erre a továbbiakban is építünk. Sőt, erősíteni is szeretnénk. Célunk, hogy minél több tehetséges fiatalt építsünk be az első csapatba, illetve adjunk a korosztályos és felnőtt válogatottaknak. Minél erősebb magyar labdarúgást szeretnénk, és ehhez elengedhetetlenek a magyar játékosok. A 2016-os franciaországi Európa-bajnokság megmutatta a magyar labdarúgásban lévő potenciált. Mi klubtulajdonosként mindenben segíteni akarjuk labdarúgásunk felemelkedését.

Magyarország egyik legnagyobb futballklubjaként a múlt arra kötelez bennünket, hogy továbbra is sikeresek legyünk. A Budapest Honvédnak minden évben a bajnoki dobogóért, a kupagyőzelemért és ezen keresztül a nemzetközi kupaszereplés jogáért kell harcolnia. Mi ehhez biztosítani fogjuk a feltételeket. A klub gazdálkodása és pénzügyi helyzete stabil. A feltételek továbbra is adottak lesznek.

Nagy várakozással tekintünk új arénánk 2020-as átadása elé. Reméljük, hogy az új stadion igazi katlan lesz, ahová remegő lábakkal érkeznek majd az ellenfelek. Az új aréna óriási lépés lesz a Honvéd történelmében, s amely remélhetőleg újabb sikerkorszakot indít el a klub életében.

Tisztelt, !

Tudjuk, hogy a szurkoló a csapat tizenkettedik játékosa. Szurkolók nélkül nincs labdarúgás. A sikerek elsődlegesen önökért vannak. Céljaink, vágyaink eléréséhez csak együtt tudunk tenni. Ebben számítunk az együttműködésükre, mert együtt vagyunk erősek.

Hajrá, Honvéd! Csak a Kispest!

Sportbaráti üdvözlettel:

Bozó Zoltán
dr. Mendelényi Dániel


címlapkép: pixabay/atlantios

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||