Mastodon

Tegnap a Honvédnál lévő szerződésállomány eredő hatályossága változatlan maradt – és ez pont így jó

+1 év // Lovric

Tényleg így van jól. Ivan még csak 35, miközben meglehetősen sok szurkolónk szerint már eleve idősen igazoltuk le – 2011-ben. Számukra Ivan az elmúlt tíz évben nem megöregedett (korosodott, nemesedett), hanem végig eleve öreg volt.

Mindeközben, amíg öregnek tartották, hozott egy olyan formát évről-évre, hogy hiába keret aktuális bősége, valahogy mégis Ivan lett az egyik legbiztosabb pont a védelemben. Öreg, öreg, de ki nem szarja le, ha működik? Vannak feladatok, amiket meg kell oldani, és ha az adott feladat meg van oldva tisztességesen, akkor pazarlás, sőt, egyenesen felesleges váltani.

Ivan a dédmamádtól örökölt lábos, amiben megfőzöd a megszokott húslevesed.

Bőven túl a garancián, még legalább egy év van benne, ha nem is feltétlen fix kezdőként (ez csak rajta múlik), viszont a védelem negyedik-ötödik embereként simán. Batik, Barát, Bardea és Klemenz mellett sosem baj, ha van valaki, akitől pontosan tudjuk, hogy mi várható.

Örülök a hosszabbításának.


Kilóban és centiben is erősödtünk a nyáron

– 1 év // Kesztyűs

Az hiszem sosem fogom megérteni a a magyar futballt. Például itt van pár szemelvény a Paks és a Honvéd között az elmúlt években megfigyelt játékosmozgásból:

  • 2017 januárjában a Paks és a Honvéd elcserélte egymás között Hajdút és Laczkót – kölcsönbe.
  • 2017 nyarán a Paks kivásárolta Hajdút, miközben Laczkónak egy évvel meghosszabbították a kölcsönszerződését.
  • 2018 januárjában Laczkóval szerződést bontott a Paks, így a kölcsönszerződése is megszűnt Kispesten, viszont Kispesten sem maradt.
  • 2019 nyarán a Honvéd pénzt adott Kesztyűsért, amikor megvásárolta a Pakstól, ahol egyébként nem játszott.
  • 2021 nyarán a Paks pénzt adott Kesztyűsért, hogy kivásárolja a Honvédnál futó szerződéséből.

Megjegyzem, az elmúlt két évből talán Keszára haragszom a legkevésbé. Végig úgy voltam vele, hogy benne ennyi van, viszont ami benne van, azt tisztességesen rendre kihozta magából. Nem az ő hibája, hogy nem volt nála jobb, alkalmasabb, bevethetőbb játékos, hogy a Kispestet egy másik polcra képzeljük el.

Szóval, köszi, Kesza, azért szép volt.


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||