Mastodon

Kijött a direktíva: nyíltan lehet beszélni arról, hogy a Honvéd vezetése alkalmatlan, vagyis: AL-KAL-MAT-LAN

Ha a Nemzeti Sport megírta, akkor az egész biztos úgy van!

Mivel semmilyen érdemi változás nem történt tavaly nyáron a Budapest Honvédnál a rendkívül gyenge, csalódást keltő idény után (…), borítékolható volt, hogy a kispestiek ismét csak szenvedni fognak – így is történt. A csapat esetleges játékot mutatott be szinte minden héten, ezek után pedig rendre ugyanazt lehetett hallani Horváth Ferenc vezetőedzőtől és a játékosoktól is az ősszel: legközelebb javítanak. (…) a téli felkészülést még a korábbi 32-szeres válogatott csatár vezényelte le, majd a Gyirmót FC Győr elleni januári bajnoki vereség (0–1) után távozott, Nebojsa Vignjevics pedig érkezett. Ekkor vált bizonyossá, a vezetőségben fejetlenség uralkodik, koncepcióról beszélni felesleges. (…) Lássuk be, ilyen nem történhet meg tettre kész vezetőség esetében.

Cserháti András, NSO [NS-értékelés: ugyanabba a folyóba léptek a kispestiek]

Jah, jól látjátok srácok, a Hivatalos Sportlap egyértelműen vezetői válságról, koncepciótlanságról ír velünk kapcsolatban. És már nem először.

Tényleg az van, hogy bármennyire is KESMA, és egy kézben az egész, és a sikerek, a sport, a magyarschág, ami a Honvédnál történik, azt egyszerűen lehetetlen becsomagolni, mert nincs az a félhülye, aki ne venné le a suta próbálkozást. (Innen is #TeamAzurák, hiszen mi viszonylag sikeresek vagyunk ebben a műfajban. Bűzlik, bűzlik, de olyan szép a masni rajta.)

A drukkerek hónapok óta változást sürgetnek, kérdés, mi történik a nyári szünetben – ha újfent marad minden a régiben (elsősorban a gyenge légiósok), ha nem érkezik erőskezű vezető (nevezzük sportigazgatónak), borítékolható, hogy egymás után harmadszor is a kiesés ellen küzdhet a Honvéd.

Lássuk be, ilyen patinás, csaknem tökéletes körülmények között működő klubnak ez végtelenül kellemetlen lenne…

zárul az NSO éves csapatértékelése.

Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy két nevet dobtak be mostanság. Elsőnek a horvát Ivan Kepciját, akinek tudnánk örülni, viszont ő nem akar jönni. (Gondolom mert találkozott a vezetőséggel, hiszen mi egyéb problémája lehetne, ha van lóvé, tökéletes körülmények, mindenkutyafasza?) Cserébe home officeból, számla ellenében hajlandó besegíteni valamiféle tanácsadóként.

Például rögtön melegen ajánlja sportigazgatónak a skót Chris Dochertyt, akiről egyelőre annyit tudunk, hogy 2020-ig (ekkor 28 éves) a skót szövetség videóelemzője volt, majd Kepcija benyomta a Hajdukhoz, szintén videóelemzőnek. Nem tűnik tehát úgy, hogy a most 30 éves srác komoly sportigazgatói múlttal, vagy egyáltalán bármiféle tapasztalattal rendelkezne.

Ja, nem bocs, mégis három névről van szó: évek óta ígérik, hogy amint kifut Nagy László szerződése (2020 nyara), távozik a klubtól. Jelenleg épp sportszakmai koordinátor, jelentsen az bármit.


ha minden igaz, akkor ez a 4000. élesített posztunk.


Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||