Mastodon

Nektek az megvolt, hogy

a téli edzőtáborba kivitt Török Kevin papíron február 1-én Zalaegerszegre igazolt, majd onnan rögtön (január 27-én!) kölcsönadták az NB II-es Szentlőrincnek? Kerestem a bejelentést a Honvéd oldalán, de sehol sem találtam. Pedig január 17-én a Javor Ivanjica elleni felkészülési meccsen még játszott Szlovéniában.

Teljesen más okból néztem rá az MLSZ adatbankjában, és meglepődve tapasztaltam, hogy a sok Török Kevin közül egy sem játszik a Honvédban. Viszont egy legalább Szentlőrincen, szóval biztos kölcsönadtuk, csak még nem jelentették be. Legörgetek, és nem, átigazolásról van szó.

Amúgy érdekes, mert a ZTE oldalán sincs arról szó, hogy leigazolták volna, és a Szentlőrinc is csak annyit mond, hogy a tavaszt kölcsönben náluk tölti.


Pedig korábban is észrevehettem volna Törököt, hiszen hétvégén bemutatkozott a Szentlőrincben és pont a Dorog ellen, ahol

amúgy sincs semmi látnivaló, azt leszámítva, hogy Kamber vasárnap már ott volt a dorogi padon, és a honlapját csak a legritkább esetben frissítő Dorog is bejelentette az érkezését, mire a Honvéd megerősítette. Végül is semmi extra, mindössze egy bajnokunk, kupagyőztesünk, csapatkapitányunk, aki 2015 óta tartozik a klubhoz, és a szurkolók egyik legnagyobb kedvence. (A cikk lassan egy napja kint van a Honvéd oldalán, azonban az elsődleges kommunikációs felületnek tekintett hivatalos Facebook-oldalra nem fért oda.)

(…) Kamber klubunk hozzájárulásával a következő időszakban edzői előmenetele érdekében ideiglenesen a Dorogot és Marián Sluka vezetőedzőt segíti.

idézet a honvedfc.hu-n megjelent anyagból.

Jó, hát erre tényleg nincsenek szavak. Esküszöm, sajnálom szegény sajtósokat, hogy a klub összes undorító húzását nekik kell valahogy lekommunikálniuk, miközben mindenki tudja, hogy nettó hazugság ferdítés, kamillázás az anyaguk. A világon nem hallottak még olyat, hogy pályaedzőt kölcsönad egy klub.

Csak remélni tudjuk, hogy Kambinak létezik visszaút, mert vele, és az általa képviselt mentalitással legalább tudunk azonosulni.


Sumákolás ipari méretekben

Kun Gergely érkezésével és Azurák távozásával semmivel sem lett őszintébb a klub, ugyanúgy megy a sumákolás. Hihetetlen, hogy ismerik a közeget, és mégis azt hiszik, jobb úgy, ha kiszivárog és a szurkolók maguk rágják meg a témát, mintha élére állnának.

Jó, mondjuk az is igaz, az elmúlt években annyi mindent mondtak, hogy alig találni szurkolót, aki még hinne nekik.


Vajon milyen meglepetések érnek még minket a következő napokban?


Találatok Petkovicra a honvedfc.hu-n. Az egyetlen talált anyagban sem ő szerepel, hanem a Kisvárda által leigazolt Danijel Petkovic.

frissítés //

a transfermarkt szerint január 17. környékén megvált a klub Marko Petkovictól. Egyelőre csak halványan merjük állítani, mert az MLSZ adatbankjába még nincs átvezetve a változás.

Petkovicot egyébként tavaly januárban igazoltuk a TSC Backa Topola csapatától, mint szélsőhátvédet, és mint Lukic rokonát, majd a nyáron Courts (vagy Docherty) kitette a keretből. Ősszel azért játszott pár meccset a fakóban, szám szerint hatot.


frissítés #2 //

ha minden igaz, akkor Török Kevin egy csereügylet keretében került Egerszegre. Akit kaptunk: Olekszandr Koszovscsuk, 17 éves, szélső, és hétvégén már be is mutatkozott a fakóban.

Mondjuk az nem rossz előjel, hogy az internet a nevére azt dobta ki, hogy decemberben még az AZ Alkmaar vitte volna próbajátékra.

Ugyanitt megjegyezném, a Honvéd (és a ZTE) az ő átigazolását sem tartotta említésre méltónak.


frissítés #3 //

Koszovscsuk és Török idő közben megérkezett a honvedfc.hu-ra.



címlapkép: képernyőkép az MLSZ adatbankjából.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||