Mastodon

„Jó képességű játékosokról beszélünk, fel kell vállalni azokat a megoldásokat, amelyekre képesek vagyunk”

Nem vállaltuk fel, és kikaptunk otthon a Kozármislenytől.

A világ legegyszerűbb játékát hoztuk el nektek, a szórakozás mégis felhőtlennek ígérkezik. A lényeg, hogy kikerestük az összes idei edzői nyilatkozatot a győztes, eldöntetlen valamint vesztes, tehát jórészt az utóbbi két kategória után, és kimásoltuk mindegyiknek a címét. A játék lényege annyi, hogy mutatunk egy címet, és találd ki, melyik edző melyik meccs után mondta! Aki többet talál el, az nyert. Ha a végén megadsz egy becenevet, akkor felkerülhetsz az aktuális #hetikispestbe tervezett ranglistára is.

Kalandra fel!

Összesen tizenkilenc mérkőzés és kérdés, vagyis lehet, görgetned kell egy kicsit, hogy elérj a küldés gombig. Pláne, ha mobilról tolod. Ha nem férnél el a kijelződön, akkor a tesztet ide kattintva nyithatod meg új ablakban. A kitöltéshez a következő dalokat ajánljuk háttérzenének:


Itt most szándékosan egy kis üres hely következik.

Eddig.


A teszt azonnal megmondja, hogy hány pontot értél el, azonban ha ennyi sem lenne elég az edzői nyilatkozatokból, akkor tessék, itt van kigyűjtve az összes. Csalni nem ér!


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||