Mastodon

A veretlenség megmaradt, de sokra nem mentünk vele

Honvéd – Nyíregyháza 1-1

Hát, akkor ez most elment. Talán ki lehet jelenteni. Múlt héten azt számolgattuk, amennyiben az ETO tartja a formáját, akkor három pont felett valamennyivel kellene zárnunk a meccseinket, hogy idény végén feljutó helyre kerülhessünk. Tegnap nyert az ETO, mi döntetleneztük, a szükséges átlagpontszám pedig 3,49-re ugrott. Ekkora bukásban sajnos reménykedni sem érdemes, pedig tudnák kárörülni Lukic miatt a bukásuknak.

Vagyis jövőre is másodosztály.

Az a másodosztály, ahol jelenleg az összes néző, tehát a bajnokság összes nézőjének (a klubok adatközlései alapján) 28 százaléka a Kispest meccseire kíváncsi. Nagyjából minden harmadik-negyedik ember, aki kiment egy NB II-es meccsre, az láthatta a Honvédot, vagy, és ez a jellemzőbb, már eleve a Honvéd miatt váltott jegyet.

_van az így

Ehhez képest az első félidő alatt, nagyon megörülve egy rég nem látott ismerősnek, a stadionon kívül beszélgettünk, ezért aztán egyetlen percet sem láttam ebből a szakaszból. (1080p, 30 fps, majd pótlom videóról) A második félidőből pont lekéstem Kerezsi gólját, vagyis összességében talán ha húsz-harminc percet figyeltem félgőzzel a pályát, azonban ennyi alapján inkább nem szeretnék bármiféle véleményt mondani.

_van az úgy

Mielőtt bárki megkérdezné, hogy mi történt a lelátón, illetve utána a stadion előtt, már most szólok, hogy egészen addig nem tervezünk foglalkozni a témával, amíg a közösség sem teszi. Tehát amíg nincs semmi közlemény, vagy bármi, addig nem történt semmi különös.

_meccsláz

A nagyobb kérdés, hogy mennyire csaphatta meg a gépszíj füstje az utazni vágyókat most, hogy hónapok óta veretlenek vagyunk? Vasárnap délután ötkor Tiszakécskén játszunk, ahol egy egész oldalnyi vendégszektor van, szóval bőven lesz helyünk. Jó lenne tartani, és emelni a létszámot, már csak azért is, mert a húsz fordulóból tizenötször a Honvéd hozta a legmagasabb nézőszámot. A mostani fordulóban konkrétan az összes néző 38 százaléka a Bozsikba váltott jegyet. [Hiába kilenc meccs egy forduló, a harmada, vagyis az ETO, a Honvéd és a Szeged együtt az összes néző közel háromnegyedét vitte ki. és érdektelenség]

_a gólunk

A gólunkat azért visszanéztem. Szép volt.

_egyedi mezszámok

Benkő László először ült padon a Honvéd nagycsapatában. Érdekesség, hogy Benkő a 72-es mezszámot választotta, elsőként 2006/07, vagyis a teljes visszakövethetőség óta. További elsőbálozós számok ebben a szezonban: 65: Kundrák, 74: Simon Benedek.

_bobafett

Sajnos elég menő, hogy a nyíregyházi szurkolóknak van egy Bobafett, és simán lehet tőle vett idézetből kétrudast csinálni.

_osztályozókönyv


címlapkép: fb/honvedfc || a poszthoz ugyan semmi köze, de elteszem, mert jól körbevágható rajta Csertői mester.

🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||