Ugye megmondtam, hogy megmondtam?

Annyira tudtam, hogy ha tél végén felmerül egy forduló halasztásának gondolata, akkor abban benne lesz a Paks keze. Mondjuk a viszonylag erős tippem az volt, hogy az első hazai meccsükre  egy kisebb zivatar miatt annyira felázik a remek pályájuk, hogy képtelenek volnának rajta meccset rendezni, így az MLSZ, tartva magát a korábbi álláspontjához, eltolja az egész fordulót, bár nem nagyon tudni hova. 12 hétvége, 14 bajnoki, 4 kupameccs, 1 válogatott – ezt kell összezsúfolni.

Mivel a Paks idegenben kezdené a tavaszt, így gyorsan ki kellett találni valamit, mégse maradhatnak szégyenben. Beszartok, de sikerült: bakteriális fertőzést diagnosztizáltak két munkatársuknál, így halasztást kérnek. Bravúr. Mindenki elment laborba, az eredmények jövő héten, addig felelős döntést hoztak.

Vajon erre mit lép az okos MLSZ? Elfogadja, és a saját szabályaival ellentétesen, kevesebb mint 72 órával a meccsek kezdete előtt átírja a forduló programját? Egyetlen meccset halaszt, vagy mindet? Szombaton vajon lesz idényrajt?


update // Kész. Halasztanak. Mármint az MTK-Paksot. Megegyezett mindkét fél és az MLSZ is. Korrektség, következetesség, szövetség a te neved.


Amúgy régen még egy forduló halasztásának indoklása is sokkal jobb volt.

“Ugye megmondtam, hogy megmondtam?” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. A fene egye meg azt a “kiszámíthatatlan” életet Felcsúton!!

  “Ugyancsak lapunk firtatta, hogy aligha tartozott az akadémia alapításakor kitűzött célok közé az NB I-es tagság, s hogy a keretben kilenc légiós szerepeljen, mint napjainkban. Takács erre az élet kiszámíthatatlanságát citálta, váratlan volt a csapat 2013-as feljutása az NB I-be. Az élvonal ma már csak 12 csapatot számlál, s ebben a tömör mezőnyben szükség volt az együttes megerősítésére rutinos légiósokkal.” http://magyaridok.hu/sport/marciusra-nem-lesz-gond-369955/

 2. “bakteriális fertőzés” Így jár aki bakterrel barátkozik, megfertőződik. Most már cseszhetik. Egyébként lehet olyan eső, hogy mind elmarad, bakter nélkül is.

  1. ha jövő héten esik, és azért halaszt a paks, akkor teljesen jogos lesz a taps.
   mázlija, hogy már nem kuparésztvevő, így ha neccesen is, de fog találni időpontot

  1. A cikk végén az a sor, szG külföldön tartózkodik. Remélem jól érzi kint magát és megfeledkezik a hazajövetelről. Ez a típus mindent elbirtokol a magyarságtól.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.