Ugye megmondtam, hogy megmondtam?

Annyira tudtam, hogy ha tél végén felmerül egy forduló halasztásának gondolata, akkor abban benne lesz a Paks keze. Mondjuk a viszonylag erős tippem az volt, hogy az első hazai meccsükre  egy kisebb zivatar miatt annyira felázik a remek pályájuk, hogy képtelenek volnának rajta meccset rendezni, így az MLSZ, tartva magát a korábbi álláspontjához, eltolja az egész fordulót, bár nem nagyon tudni hova. 12 hétvége, 14 bajnoki, 4 kupameccs, 1 válogatott – ezt kell összezsúfolni.

Mivel a Paks idegenben kezdené a tavaszt, így gyorsan ki kellett találni valamit, mégse maradhatnak szégyenben. Beszartok, de sikerült: bakteriális fertőzést diagnosztizáltak két munkatársuknál, így halasztást kérnek. Bravúr. Mindenki elment laborba, az eredmények jövő héten, addig felelős döntést hoztak.

Vajon erre mit lép az okos MLSZ? Elfogadja, és a saját szabályaival ellentétesen, kevesebb mint 72 órával a meccsek kezdete előtt átírja a forduló programját? Egyetlen meccset halaszt, vagy mindet? Szombaton vajon lesz idényrajt?


update // Kész. Halasztanak. Mármint az MTK-Paksot. Megegyezett mindkét fél és az MLSZ is. Korrektség, következetesség, szövetség a te neved.


Amúgy régen még egy forduló halasztásának indoklása is sokkal jobb volt.

 • A69W

  A fene egye meg azt a “kiszámíthatatlan” életet Felcsúton!!

  “Ugyancsak lapunk firtatta, hogy aligha tartozott az akadémia alapításakor kitűzött célok közé az NB I-es tagság, s hogy a keretben kilenc légiós szerepeljen, mint napjainkban. Takács erre az élet kiszámíthatatlanságát citálta, váratlan volt a csapat 2013-as feljutása az NB I-be. Az élvonal ma már csak 12 csapatot számlál, s ebben a tömör mezőnyben szükség volt az együttes megerősítésére rutinos légiósokkal.” http://magyaridok.hu/sport/marciusra-nem-lesz-gond-369955/

 • VirágPeti

  Na ezt én is furcsállottam: két “munkatársuknál”. Mi vaaan??? És átadják a paksi kezdőnek a bacit , meg az emtéká játékosoknak??? Menjenek haza, vegyenek be széntablettát, oszt meg van oldva! Ettől még ki tudnak állni. Nem is értem. Egyébként honnan sejtetted, Hanta? Miért jó nekik most egy halasztás? Egy hét múlva már jobban összeáll a keretük, vagy mi? Nem vagyok képben a paksi csapattal kapcsolatban.

  • A69W

   lehet, hogy valami sugárfertőzés az oka :)

 • Döme Sanya

  “bakteriális fertőzés” Így jár aki bakterrel barátkozik, megfertőződik. Most már cseszhetik. Egyébként lehet olyan eső, hogy mind elmarad, bakter nélkül is.

  • ha jövő héten esik, és azért halaszt a paks, akkor teljesen jogos lesz a taps.
   mázlija, hogy már nem kuparésztvevő, így ha neccesen is, de fog találni időpontot

 • Escape

  Az ellenfél az MTK!
  Tehàt az lesz ami – szerintük, nekik jó!
  Dajcstomi felhivja Csányisanyit azt megbeszélik. A szabályok, törvények érvényüket vesztik. Azok RÁJUK nem vonatkoznak…

 • A69W
  • Döme Sanya

   A cikk végén az a sor, szG külföldön tartózkodik. Remélem jól érzi kint magát és megfeledkezik a hazajövetelről. Ez a típus mindent elbirtokol a magyarságtól.

 • A69W
 • Vizi Viktor

  Pakson TBC-s lett valaki

 • Pingback: Napikispest 2016.02.15. | Csak a Kispest!()