Folytatódik a KISPESTI CSODA: újból a végén húztunk be egy thrillermeccset!

A Kanyar drapijához nem kell semmit hozzátenni…

Minden héten azt írjuk, hogy ezt már nem lehet tovább fokozni.

De lehet.

Mindig lehet.

Tovább küzdünk a bajnoki címért.

Bordeaux óta nem áztunk el ennyire…” – sóhajtotta mellettem a tavalyi EB-túránkat felidézve Gyuri a beengedésre várva, miközben a heves eső (nem merem leírni, mit is ér a májusi csapadék a közmondás szerint…) gigantcseppjei cuppogva koppantak a homlokainkon. „Bordeaux 2.0” – nyitott a ez ezúttal hozzánk a korláthoz 5 perc késéssel megérkező Ábel is. Hiába, csodás emlék a 2016 nyári francia kirándulás nem véletlen idézgeti mindenki. Ám ki hitte volna akkor, hogy egy év múlva klubszinten is elkezdünk közelíteni egy hasonló katarzis esélye felé? Én biztos nem. De szerintem jó eséllyel senki a ma kinn lévő 3500 arc közül.

Apropó nézőszám. Itt a heti kommentekben is többen siránkoztatok azon, hogy borzalmasan kevesen járunk ki még így is, hogy hasít a csapat. Csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal. Bajnoki címért megyünk, és nem tudunk legalább egy 5000-ret hozni? Le vagyok sújtva. Kifele a pótlóbuszon Salvatoréval épp arról dumáltunk, hogy hányan leszünk vajon?. Ő optimista volt: „Múltkor 2000 néző volt, most nagyot megy a csapat, leszünk….vagy 3000-ren.” Egymásra néztünk, és elröhögtük magunkat a helyzet bornírtságán, pedig inkább sírni kellett volna. Remélem, a két hét múlva esedékes „bajnoki döntőn” legalább ez a szám meglesz (Nem a 3000. Az 5000.). Mert döntő most már tuti lesz. A Győr elleni MK-n voltunk 6000-ren Kispestiek, basszus, nem igaz, hogy most ne legyünk meg még ennél is többen. Én is beizzítok minden alvó Honvédost, akit ismerek, ígérem.

A meccskezdésre sikerült beérni, sőt, még jó 25 perccel előtte, így épp lett helyünk a korlátszakaszunknál. A kezdőből Hidi sehol, súlyosabb lett hát a mezőkövesdi sérülése, mint reméltük… Zsótér viszont ott pattog a melegítők közt, remek. Hidi helyén Geri kezd, ha máshogy nem is, így legalább kicsit ő is része a nagy menetelésnek idén, ennek viszont nagyon örülök, óriási kedvencünk a srác. Boti mellett a jelen keretből ők azok, akik szerintem szellemiségükben is befértek volna a ’80-asok- kora’90-esek klasszikusaiba. Más meglepi a kezdőben nincs, kezdhetjük.

A kezdőben, ha nem is, a meccskezdésben annál inkább ott a meglepcsi. Az első negyed órában a Kanyar csodás drapija előtt olyan magabiztos játékot hozunk le, hogy Ábel óriásiakat verbálélvezkedik mögöttünk, „tiszta ’80-as évek, kiesőjelölt MTK, bajnoki címre menő Honvéd, kapu elé szögezzük őket, simán nyerünk”- terceli vígan, Marco Possziba már Mezey Gyurit látva bele, Tamásira meg nincs ötlete, mondom neki Verebest, de az szerinte nem jó, mert vele nem volt kiesőjelölt az MTK, dehogynem, vele is toltak mélyrepülést, világosítom fel, de inkább a meccset nézzük.

Ott van mit. Kingecske óriásit játszik ma is, Geri kullancskodja Kantát, Bobál radírozza Sanyikát (akit ma szerencsére nem nagyon szid a Korzó népe, köszönöm). Elöl, mondjuk mindig túlhúzzuk a tuti helyzeteket, gáláns Illés/Stefanov/Pisont/Pilu szellemei kísértenek. Minket pedig a saját könnyelműségünk. Lanza már szakmányban sarkazgat, Gazdi is kezdi őt másolni, nem kéne. Feltámad az MTK, félidő végére el-eljutnak a kapunkig. Kicsit beleülünk a nagy nyugalomba, de azt azért jó látni, hogy figyel is csapat hátul, és a nyugalmunk valahol annyira mégse zavaró, inkább örömteli, hogy egyelőre nem görcsölünk.

A második félidőt viszont még besültebben indítjuk. „Nem igaz, hogy ezt a szar MTK-t nem tudjuk megverni itthon” –gurgulázik alattam egy korzós hangfazon, ám mielőtt félni kezdenék, hogy elkezdődik a korzós önócsárolásunk, Pinokkió átveszi a karmesterkedést (hangmesterkedést), és az a nagydarab Czukk, aki alatt a 2007-es MK-döntőn Újpesten majdnem leszakadt a kerítés, egyébként az egyik kedvenc arcom, ő sose szid senkit, csak szurkol a csapatnak, most is ő áll be Pinokkió mögé 10 sorral lentebbről, hogy „Kis-pest, Kis-pest”, hát ordítok én is, ordítanak mögöttem a srácok is. Filip pedig megindul, lő, gyengén mellé. Ehh.

Az utóbbi évekhez képest egész combos Korzó és teli tribün, de azért a kép szélén látszik: sok még az üres hely :(

Kínlódunk, de legalább felébredtünk. Megyünk előre. A mellkasom szorongat, ki írta meg odafenn ennek a szezonnak a sztoriját, hát, biztos nem egy kardiológus. Pinokkió újfent beindítja a szurkolást, a túloldalt a Kanyar már egy órája extázisban tolja, szép lassan, recsegve üzemi hőmérsékletre izzik az egész Bozsikban a szurkolás. Filip pedig megindul.

De most nem passzol, tol egyet, tisztára küzdi magát, lő, a délszláv MTK-kapus vetődik, de későn, GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!! Ábel, akinek Prick-hez hasonlóan régi kedvence Filip, olyan kéjmámorban tolja a magyar vándort a korláton, mintha Dark seggelt volna egy gólt az Üllőin. Óriási percek. Percek? Inkább csak perc. Vagy fél. Merthogy középkezdésből egyből lerohan az MTK, a védelmünk egymás után három ütemkésést mutat be, és egyenlít a vendégcsapat, Ramos. BASSZUS.

Kezdődik minden elölről”, – mondja Öcs és olyan zilált a feje mellettem, mint Borgulya mesternek, mikor Gyulán kergette őt a délszláv fogadási maffia. Ez kurvára hiányzott – szenvelgek én is, borzalmas heteim vannak a melóban, annyi feladattal, hogy megdögleni sincs időm, és akkor a pihenő hétvégéken meg ilyen Honvédmeccsekkel gyógyítom magam. És most is, bakker, nyugodt utolsó fél óra helyett jön a konstans gyomorgörcs.

Marci ma használhatatlan elöl” – sopánkodik Salvatore mögöttem, ezt azonban Eppel is meghallhatta a pályán, ugyanis eszeveszett szólóval ugrik ki a baloldalon, a tizenhatosig tör, be, ott utolérik, de még az utolsó pillanatban középre ad, kapus verve, Lanza érkezik csúszva, de épp lemarad. BÁÁÁÁÁZZZZZZZZZZZZZZ

78.perc. Nem lehet bírni. Tizenkilencre lapot húzok. Ha a Gyirmót ellen sikerült, hátha most is bejön. Csöndben otthagyom a többieket, és irány a tanulósarkom a távoli WC fölötti sarokban. Mire odaérek, már ott is jár a támadásunk az MTK tizenhatosnál, de elmérjük a beadást. Percekkel később Lanza szökteti rosszul Kinget. Basszus, figyeljünk már.

Két kézzel kapaszkodok a korlátba. Mellettem egy elkeseredett régi harcos „ősz strici”-zi a szegény szőke Poórt, de ezt csak kisaggyal hallom, már kezd összefolyni a világ a szemem előtt. Aztán valahogy előreíveljük a labdát, Koszta ugrik, fejel, az MTK kapus borzalmasan fut ki, mit csinál ez?? Hol a labda?? Ott fenn, veszem észre, hullik át a kapus felett, nem vagyok vonalban, nem látom jól, de a hang robban a lelátókon, BENN VAN BAZMEG, BENN VAN, GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL, nem tudom hogyan, de góóóóóóóóóóóóóóóóóóól, mennyi van még hátra? 4 perc, már nem merek visszamenni a többiekhez, nehogy kapjunk megint egyet egy percen belül.

Letelik a 90. „+ 5 perc hosszabbítás”, int Solymosi, nem bírom. Mellettem egy hozzám hasonlóan kákabelű arc tolja kínjában a fekvőtámaszokat a korlátnak dőlve. Jön az MTK, beívelés, kifejeljük, újabb perc megy el, ezt most ők rontják, kirúgás. Nem, szögletet ad a drága Solymosi. A Kanyar majd felrobban. Száll be a labda, de kifejeljük, aztán Villám suvasztja előre. Még mindig nincs vége. Újabb MTK-próbálkozás, és…DE!!!! LEFÚJTA!!! VÉGE!!!

Vége.

Mára.

Mit mondhatnék? Küzdöttünk ma is a bajnoki címért. Nagyot mentek a srácok. Nem volt ’kövesdi gála, de ma is a végéig toltuk a saját sós, véres izzadságunkon csúszva-mászva előre. Még két hét maradt. ATYA ÚR ISTEN, MILYEN ÉV EZ.

Visszakúszok a többiekhez, kb. fókamászásban, ennyire maradt erőm. Együtt tapsoljuk meg az előttünk elvonuló játékosokat a következő 10 percben. Pinokkió Nagy Gerit, Botit és Kingecskét külön ölelésben részesíti a sövénynél, remélem érzik a srácok, hogy ezzel beléptek a KorzóValhallába, hehe. Kingen már „25 éves az Északi Kanyar” póló feszül, afrikai játékosunk utoljára tán Genike volt ekkora kedvenc, mindjárt meg is hatódok…Tényleg. Eppelt még percekig nem engedi el a Kanyarral szemközti ülőszektor, Nagy Geri mindent aláír, amit csak elé tolnak, mindenkivel készít n+1 fotót, nem unja, nem szerel le senkit, ezt mondtam a bevezetőben, ő nem távolról integet, mint Lanza, ő az aki érti is ezt a kispesti szurkolást, óriási. Csodás percek. Alattunk a Trógers csapatképet készíttet KisBabarral magukról diadalmámorban, „Egy kép, egy kép, egy kispesti kép” skandálják, elképesztő. Ennél már csak az elképesztőbb, hogy megfordulok, és alattam 8 méterrel Pinokkió korzókápó ölelgeti Plókai Attist. Szeretném e képeket még hatványozottabban végigélni két hét múlva.

Ha valakik, akkor ez az idei keret nagyon megérdemelné.

Csak egy a bökkenő, sajnos. A Futball Sors nem mindig az érdemek alapján dönt. És este hiába ültünk le kiszurkolni a TV előtt az UTE sikert, a lilák elenerváltkodták a Megyeri úti estét, a Vidi vérprofin és könnyen hintett hármat. Nem könnyebbedik az utunk. Sőt, egyre nehezebb.

Egy biztos. Két hét múlva MINDENTELDÖNTŐ NAGYDÖNTŐ Kispesten. Ez tényleg biztos. Más semmi.

CSAK A KISPEST!

 • tszajko

  Azért egyáltalán nem biztos hogy nagydöntō lesz 2 hét múlva, ha a Fradi besegit, akkor meglehet jovo heten is. Szemely szerint ezt az opciot valoszinubbnek tartom, mint hogy a Vidi ellen megfelelo eredmenyt erunk el. (lasd: az elozo felcsuti meccsunk)

  • Varga Béla

   Nézzed már meg hogy nyertek akkor és hogy nyertek előtte Kispesten is.Nem jobbak mint mi.

 • György Lassu

  annyiban tévedtem, hogy Bordeaux és a mostani között volt egy nagy megázás, angyalföldön az újpest ellen, a szezonnyitányon. meg a maiból végül is nem lett akkora zuhé, mint ahogy azt a beléptetés közben gondoltam. :D

 • István Hereb

  Az megvan, hogy ha a vidit megverjük, bajnokok vagyunk, bármi lesz a köv fordulóban?

  • 58914020 .

   Igen, csak éppen ez a Vidi nagyon jó játékosokból áll, nagyjából 3-4 játékosuk van, aki megközelíti Lanza tudását.

   • István Hereb

    Tudom. De egy meccs lesz, itthon, bármi lehet!

    • Varga Béla

     Szerintem is.

  • Thibby

   Sajnos ezt a vidit és a szokásos birói közremüködést még hazai pályán is 10-böl ha egyszer tudjuk megverni……meg kellene nyomni a debreceni meccset hátha botlanak……

   • István Hereb

    Egyetértünk, de mikor legyen az az egy a tízből, ha nem most?

   • 58914020 .

    A Debrecent ütnünk kell, otthon pedig gyilkolni kell a futballt, mint az Atletico. Erre a focira mondjuk Lovric jó lenne.

 • Granero

  mar kinnt van!

  • 58914020 .

   Nem látom tisztán, hgoy most akkor ez öngól volt, vagy Koszta rúgta el.

   • Paal

    Ehhez a poszthoz is beteszem, hogy öngól volt, de ez nem von le semmit Koszta érdemeiből. Ott kellett legyen, hogy a védő megpróbálja megelőzni! A lényeg a győzelem!! https://uploads.disquscdn.com/images/dab9f59c96657f1c93b582d22e198c0eb1cb399b5db05009f48b255800d45483.jpg

    • Granero

     Maradjunk annyiban, hogy ezt Koszta igy akarta :)

     • Pelso

      ez a kép nem meggyőző… Koszta ívelő mozdulata és a labda íve teljesen szinkronban van.
      megérdemelte a Gyerek! :)

     • papparam

      Sajnos az MLSZ honlapján Korozmán Kevint jelölik meg, mint öngól szerző. De a lényeg, hogy mi tudjuk, Koszta Márké a gól! :)

     • manomano

      a “gólörömén” látszik h öngól volt…:)
      ettől függetlenül én megadom neki :)

    • Varga Béla

     Paal.Ne haragudj,de büszkén hirdeted,hogy: “ehhez a poszthoz is beteszem,hogy öngól volt” . Kit érdekel?A labda ott kötött ki,ahol ki kellett kötnie.Más nem számít.

     • Paal

      Nem haragszom, hiszen egyetértek, tök mindegy hogy került be a labda, a lényeg, hogy győztes gól lett belőle!
      Csak azért tettem be ide is a képet, mert amikor beraktam a beharangozós posztba, akkor jelent meg a meccsértékelős poszt.
      Nem “büszkén hirdettem”, hanem csak itt is elkezdték taglalni, hogy öngól volt vagy nem, így ide is betettem, mert nem mindenki olvas ilyenkor már vissza.

   • Sanzi

    Koszta gólján polemizáltok itt sokan…

    HOLENDER??? volt egy nagy gólja + egy távolabbi nagy lökete, kapásból!!!
    ezt a Filipet kedvelem én! Nagyon!!!

    • Tony Soprano

     Már az első löketnél, azt éreztem ,hogy ennek most gólnak kellett volna lenni. A következő az is lett az mtk-s kapus sem tudta megakadályozni.

    • István Hereb

     Sajnos ritkán megy ilyen jól neki, remélem, most visszajön a régi önbizalma!

 • Pingback: Folytatódik a KISPESTI CSODA: újból a végén húztunk be egy thrillermeccset! | Zongoracipelő()

 • Escape

  Meglesz ez!
  Bár sok múlik a fradi hozzáállásán a jövő héten. Hogy ha nem is győzik le a Videotont akkor legalább X, illetve hogy jól kifárasztják az ellenfelet

  • papparam

   Kb. annyira bízok a Fardiban, mint amennyire bíztam az Újpestben (nem nagyon)… Ezzel együtt bármi lehet, pont ezért nagy kérdés, hogy mi lenne a jó stratégia.
   – Toljuk 100%-osan Debrecenben a győzelem reményében, hogy a Fidi ellen majd elég legyen egy X, ill. abban bízva, hogy esetleg kikapnak a Farditól és már most eldőljön? Vagy pihentessünk, tartalékoljunk kicsit az utcsó meccsre, mondván, úgyis ott dől el majd minden?

   • Pelso

    az Ute szétesett, 0 védelem és a bíró is vevő volt a féreg lazovics műsorára… :/
    talán a fradiban van 1 kis önérzet…félve mondom/írom.

  • László Papp

   En annak is nagyon orulnek,ha sok kiallitassal tarkitott merkozes lenne,amelyen Lazovics megkapja az 5. sargajat.

 • papparam

  Mi az az elképesztő sportszerűtlenség, hogy nem egy időben van jövő héten a Loki-Kispest és a Vidi-Fardi??

  • Escape

   Ezen a héten sem volt egyszerre!
   Volt és eg cikk azt hiszem az nso-n hogy minden európai bajnokságban az utolsó fordulókban minden meccset egy időben kezdenek!
   Úgy látszik Magyarország ebben is az unortodox módszert követi …

   • Andris Koncsol

    Az nekem már fura kicsit, hogy az NSO is szóváteszi, hogy a Vidi milyen alapon játszik mindig csak utánunk :D

   • Kicsipest

    Angoloknál most volt az utolsó előtti forduló hat féle kezdési idővel. Tök mindegy, nyerjük meg a meccsünket és kész!

 • Pelso

  óriási az az érzés, hogy hiába lő gólt az ellenfél, tudjuk, hogy jönnek ezek a srácok és begyötörnek egy győztes gólt, bármi áron!!
  addig jönnek, ívelnek, lőnek, csúsznak-másznak amíg nem nyerjük meg a meccset! és ahogy írtam 7közben: minden meccsen hozzátesz vki 1 kis pluszt. most Filip + Koszta, jövő 7en majd újra Lanza + MArci vagy Donát!
  ez 1 ilyen CSAPAT és ilyen srácok, akik miatt -hosszú évek után- ismét a régi érzés Honvéd drukkernek lenni és ismét van értelme a 7végéknek. Nagy köszönet érte, mert ez az érzés nagy részt már független az érem színétől, mert van csapatunk…!!

  • papparam

   Ez pontosan így van, szuper, hogy mindig van valaki, aki hozzáteszi a szükséges pluszt, hogy még mindig vannak tartalékaink. És ha ez nem lenne elég, nem létezik, hogy a Jóisten nem Kispest szurkoló! :) Tegnap kissé el is érzékenyültem a végén…

   • Pelso

    dettó…! :)

 • László Papp
  • ZS.E.N.I.Á.L.I.S

  • Pelso

   óriási fazon..:D pókfoci és a fekvő kánkán érdekes kombója :D
   persze dobta magát a bal felső…de volt 1 pont, ha megsarkalja Filip felé, akkor az 5 védőből 3 fekszik, a másik 2 pedig a túloldalról nézte volna a folytatást :)

   • László Papp

    Amikor lementettem a kepet,pont erre gondoltam en is,h sarokkal vissza Filipnek,de Lanza ugye kozeprol lohetett,Filip meg eles szogbol,hiaba lett volna uresen.

  • A69W

   Libafektetés:)

  • Paal

   A meccs jelenete volt, Lanza szólója gólt érdemelt volna!

  • Varga Béla

   Facebookon is van erről kép(Kispest Honvéd Fc-n).Vmivel jobb ettől minőségben,kár hogy profi gép nem örökítette meg ezt a pillanatot.

   • László Papp

    Sajnos az m4sport.hu csak ilyen minosegu osszefoglalot tudott felrakni.

    • Varga Béla

     Nem azért mondtam.😀Teljesen jó ez így is.Csak akit érdekel az megnézheti facebookon is,mert szerencsére volt,aki lefotózta.

 • Sanya Varga

  Ha esetleg valami csoda folytán nyerünk Debrecenben, akkor ugye független az utolsó meccstől bajnok a csapat :)
  És akkor is, ha kikap a Vidi

  • László Papp

   Csak akkor leszunk bajnokok a kovetkezo fordulo utan,ha megverjuk a Lokit,a Fradi meg a Vidit.Minden mas esetben az utolso fordulo dont.

   • Sanya Varga

    Tényleg :) kicsit elszámoltam :D

 • László Papp

  Vajon ha majus 27-en bajnokok leszunk ,aznap ejjel hany Marci,David(e),Gergo,Filip,Mark fog megfoganni? :D :D

 • kgyula

  Nem értem miért akarják elvenni Kosztától a gólját. Kikockáztam az utolsó képet, egyértelmű hogy az ő lábáról indult a labda.

  • ius

   Sztm. is azövé.

   • 58914020 .

    Nem úgy örül, mintha ő rúgta volna, a képek alapján pedig teljesen egyértelműen nem lehet megítélni.

  • Varga Béla

   Abszolút ő rúgta.

 • László Papp

  Egyebkent tegnap 2 volt Kispest nevelesu jatekos bemutatkozott az NB1-ben,sajnos mindketto zold-feherben,igaz ket kulonbozo palyan.Darunak kulon is orulok,Kundrakot viszont mar akkor se ertettem,h miert igazolt at a Fradihoz a Gazdag,Koszta fele csapatbol.Elobb-utobb biztos vagyok benne,h Kispesten is megkapta volna az eselyt,mert elegge kitunt abbol a csapatbol,megha ifi szintrol beszelunk is.

  • Pelso

   Daruért nagy kár… :/ a török csávó esete már 1 más történet…
   az, hogy a “család” élő adásban üldözte az edzőjüket (Farkas Tibi) a pályán, nos ez eléggé lerontotta a srác esélyeit a Honvédban…nagyon durva sztori volt.

 • A69W

  Nem tudom kinek az ötlete volt Garaba és az unokái kezdőrúgása, de csak gratulálni tudok hozza! Várjuk a folytatást!

 • 58914020 .

  EGy fontos és érdekes régebbi beszélgetés:

  • 58914020 .

   Valóban dupla annyian leszünk, ha meglesz a stadion???

 • 58914020 .

  “Ha már Rómában járunk, találkozni szeretnénk a pápával.”

 • VirágPeti

  A vasárnap esti góól2-ben foglalkoztak a mi meccsünkkel? Néztem a műsort, a rengeteg videotonra emlékszem, de mintha nem lett volna benne a honvéd-mtk… Vagy csak nekem maradt ki?

  • Kicsipest

   Nem, egyedül a mi góljainkat nem mutatták…

   • VirágPeti

    Na, ettől féltem. Azért ez eléggé gyalázatos.

   • prison miki

    fradi meccset se mutatták, ez most valami új formátum, hogy a góóól1-ben mutatják meg az összes meccset, a góóól2 meg csak ilyen magazin műsor (régen egy órával hosszabb volt).

    • VirágPeti

     Értem én, de ha tudom, hogy nem lesz benne honvéd, akkor le sem ülök a tévé elé. A régi műsort is csak addig szoktam nézni, míg a mi meccsünket megmutatják. A többi csapatról szóló ömlengés nem érdekel.

 • papparam

  Rájöttem, hogy ezzel a nemegyidőben játszással elérhetik, hogy a 24 év után megnyert aranyunkat ne a csapattal ünnepeljük.
  Tegyük fel, hogy győzünk Debrecenben, a Fidi meg kikap. Mennyivel jobb lenne ott, a stadionban ünnepelni, amikor lefújják a meccse(ke)t, mint a vonaton, hazafelé tartva? A csapat meg a buszban…
  Sportszerűség, meg ilyenekről nem is beszélve.

  Vagy ennyire megvan már a forgatókönyv, hogy bajnoki döntőnek kell lennie? Ilyen biztosra mennek? Akkor már nyilván arra a meccsre is megvan… Szarházi mlsz.

  • prison miki

   semmiképpen sem sportszerű, vagy a szurkolók érdekeit figyelembe vevő a beosztás. A Góóóól-ban Varga Józsi is azt mondta, hogy az, hogy már tudták a Honvéd meccs eredményét, plusz motivációt adott nekik.

   • Vizi Viktor

    Szerintem legalább annyira lehet bénító is!

  • Laszka

   ez elmeleti vita, felesleges! nyerjük meg, aztan szomorkodjunk, hogy nem tudtunk ott ünnepelni. Masreszröl en szivesen ünneplek ra egy hetre a Bozsikban. Felebaratom! vedd eszre, mindenki ellenünk van….! leszegett fejjel kell elöre menni a celert, es nem a körülmenyekkel foglalkozni!

 • SZabó Tibor

  Pozitív forgatókönyv:
  1.Nyerünk Debrecenben
  2.Fradi megveri a Videotont.
  3.A külön vonat érkezése után Ünneplés a PUSKÁS szobor előtt (büffé nyitva lesz)
  4.A honvéd buszt ide hívjuk,
  5.Minden Kispest szurkolót ide várunk (volt akinek nem volt pénze a külön vonatra)

 • László Papp

  Eloszor itt kerdezem meg.Majus 27-en Pecsrol valaki megy fel autoval a meccsre,ahova befernek?